İnşallah. Bende normal istiyorum. Sezaryenden korkmuyorum ama birşey kaldıramam, iş yapamam diye korkuyorum. Çünkü onun sikişleri hep acır.İnşallah zamanında sağlıklı gelir yavrum sezaryenden çok korkuyorum. Normal olsun çok istiyorum ama hayırlısı bakalım
Bende bebeğime bakamamaktan korkuyorum normal doğum iöin en sağlıklısı diyolar. Herkesin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahİnşallah. Bende normal istiyorum. Sezaryenden korkmuyorum ama birşey kaldıramam, iş yapamam diye korkuyorum. Çünkü onun sikişleri hep acır.inşallah normal olur
Aynen en güzeli ve doğal olanı normal.Bende bebeğime bakamamaktan korkuyorum normal doğum iöin en sağlıklısı diyolar. Herkesin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kayınvalidemlerde memlekete gitti dün tam zamanıydı yani. Babannemiz var evde sadece yiyip içme için kalkıyorum bide yemek yapmak için. Yoksa ya hep uzanıyorum yada ayaklarımı uzatıp oturuyorum. Ne zamana kadar düzelmesi gerekir acaba bu durumun?
İnşallah gönlümüze göre olur☺Aynen en güzeli ve doğal olanı normal.
Allah'ın birşey olnaz canım.
Kızartma yapıcam valla iki kişiyr zaten hemencik oluverir ocağn yanına da sandalye koydum oturduğum yerden bakıyorum.O senin dinlenmene bağlı canım. Ben 28 haftadayken öğrenmiştim 33 haftada falan yukarı çıkmıştı ama kanamam olmadı benim yattığım için. Yatarsan toparlarsın. Yemekleri de kolay şeyler seç çok ayakta kalmamak gerekli oturarak yap hatta
Kızartma yapıcam valla iki kişiyr zaten hemencik oluverir ocağn yanına da sandalye koydum oturduğum yerden bakıyorum.
Bitti bile. Benim minik bazen sağıma geçiyo hareketleri çok yumuşak oluyo bayılıyorum öyle hissetmeye ama işte dünden beri de bazen aşağı aşağı vuruyo ondan biraz rahatsızlık duyuyorum. Bebeğimde rahatsız oluyomudur acabaÖyle yap canım çok yorulma
Bitti bile. Benim minik bazen sağıma geçiyo hareketleri çok yumuşak oluyo bayılıyorum öyle hissetmeye ama işte dünden beri de bazen aşağı aşağı vuruyo ondan biraz rahatsızlık duyuyorum. Bebeğimde rahatsız oluyomudur acaba
O rahat olsunda ben rahatsız olurum .inşallah çabuk döner eşi de. Saol canm ☺Sanmam canım. Ama eşinden dolayı sen rahatsız olursun o ayrı. Afiyet olsun canım:)
2 hafta kullanacaksan şükret bence halineBende 2 hafta kullanıcam progestan. Dr bebek küçük büyüdükçe eş yukarı döner dedi ama dönmezse die korktum. İlaç bittikten sonra kontrole gidicem inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Ben yatarken 2 adet vajenden kullanıyorum. Bu şekilde uyku sersemlik yaptığı ve aldıktan sonra da etkili olması için aşağı kaymaması gerektiğinden dr yatarken kullan dedi. Uyuyorum zaten iyi oluyo öyle.2 hafta kullanacaksan şükret bence haline
Ben içince çok uyku halsizlik yapıyor, hatta bir dönem günde 3 defa kullan dedi dr. Günde 2 ye düştük. Ve sabah akşam içtiğim için günün çoğu uykuda geçiyor. Ve 32. Haftaya kadarof
Ah inşallah öyle korkuyorum ki bişey olcak diye. Dua ediyorum, istiyorum herkesten bol bol dinleniyorum. Umarım ki uzun sürmez bu durum. Çok saol canmC CilekRecelim geçmiş olsun canım. Çok duyuyorum böyle plasentası aşağı inip tekrar yerine gelenleri. Senin de öyle olur umarım. Stres yapma, kendini yorma düzelir inşallah.
gecmis olsun.iyi dusun iyi olsun.kotu bisey yoktur insallah.saglikla alirsn kucağına insallahKızlar yine bir hastane odasındayım ve bu sefer yeme içme de tasak ben çok açım İdrar yolu enfeksiyonunun ilerleyip böbreklere vurması yüksek ihtimali ile takip amaçlı yatırdılar. Ama azda olsa apandisit ihtimali var işte o sıkıntı eğer apandisitse amelyat olcam ve buda düşük ihtimalini yarıdan fazla tetikliyomuş bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum inşallah enfeksiyondur diyorum artık çaresizlikten. Nazara mı geldim nedir millet bulantısız kusmasız gayet rahat geçirdiğme karnımın küçük olmasına baya bi şaırıp dillendirmişlerdi. Allahım bitse şu sıkıntılar bi
İnşallah inşallah amin amin aminnnnnnnnnnngecmis olsun.iyi dusun iyi olsun.kotu bisey yoktur insallah.saglikla alirsn kucağına insallah
Kız sen naptın öyle yahu nedir bu başımıza gelenler benimde başıma gelmedik kalmadı ayayyyy bennn çok fenayım bende kendi kendine nazar edenlerdenim ilk kulagıma su kaçırmakla basladı herseyyy baktım gecmiyo kulak çöpü dürttüm az dürtmez olaydım sonea tıkandı gibi bekledim az acılır dıe tık yok neysee adanayı bilen bilir gölgede bile 50 dc iken soguk su içtim ses gitti derken öksürük balgamm sesim çıkmıyoo dr a gittim kbb kulagım için damla verdii damlatınca tamamen tıkanıyo gibi bir hafta sonra tekrar gel dedii derken bogazımı gösterdim enfeksiyon dedii bol sıvı tüket dedii zaten adanada bol su içiceksin ölürsün animallahhh gece bi uyandım dişim agrıyoooo kulak duymuyo öksürükkk desen biri bin paraa minoset içtim az rahatlayıp yatmışımmm durumum bu kızlarrr boğazımm çok fenaaaa(
ayy hiççç.deme surda kalmış sayılı günlerimmm çok rahatsızımmmKız sen naptın öyle yahu nedir bu başımıza gelenler benimde başıma gelmedik kalmadı ay