- 22 Mart 2017
- 550
- 426
- 41
Şuan için normal gözüküyor..Normal mi olcak bi sorun olmazsa inşallah. :)
Hadi inşallah canım. Hayırlısıyla doğsun :)Şuan için normal gözüküyor..
oğlumda normal doğdu..
inşallah buda normal doğar :)
Farkediyomuyum ki nasıl yattığmı bi uyanıyorum öyleyim gece dönerken geriniyorumkız n gerilmesi ne yüz üstü yatmasııııııııı amannnn haaaaaaa diyimmmmmm kimse uyarmadımı senişş sana daha önce demiştim ben sola yat dşye gerilmede yüz üstüde sırt üstüne yatmaa bi zahmettttttttt
kız çatlıyorsun badem yagı ile kakao yagı şiddetle tavsiye ediyorum cnmmGöbeği kaşınanlar burada mı ?Kurtlandım galiba
Göbeği kaşınanlar burada mı ?Kurtlandım galiba
Lierac jel kullanıyorum :)kız çatlıyorsun badem yagı ile kakao yagı şiddetle tavsiye ediyorum cnmm
Bebe yağını dene çok daha iyi memnun kalırsın 2 hamileliğimdede çatlak yok :)Lierac jel kullanıyorum :)
Kaçıncı ayda başlıyor ki çatlaklar bende şuan bişey yok tabi daha gerilince ne olur bilmem. Hangi marka olduğunun önemi var mı yağda?Bebe yağını dene çok daha iyi memnun kalırsın 2 hamileliğimdede çatlak yok :)
Johnsons Babyi kullanıyorum önemli değil markası gerilmesin karnın 6. aydan sonra daha çok genişlerKaçıncı ayda başlıyor ki çatlaklar bende şuan bişey yok tabi daha gerilince ne olur bilmem. Hangi marka olduğunun önemi var mı yağda?
Benim kkarnımda daha bişey yok ama göğüs kısmında hafif yırtılmalar var ki sanırım oda çok kaşıdığımdan olduKaçıncı ayda başlıyor ki çatlaklar bende şuan bişey yok tabi daha gerilince ne olur bilmem. Hangi marka olduğunun önemi var mı yağda?
Tırnakla değil avuç içiyle kaşımak gerek dedi doktorum da bana.Benim kkarnımda daha bişey yok ama göğüs kısmında hafif yırtılmalar var ki sanırım oda çok kaşıdığımdan oldu
Lierac kullanıp memnun kalanları duydum. Tabi düzenli kullanım ve cilt yapısının da farklılık gösterdiği bir durum. Kimisi az çatladım kimisi hiç çatlamadım diyor bu kremle. Benim de lise döneminde çok kilo alıp vermekten, bacak iç kısımlarımda artık rengi ten rengine dönmüş çatlakların var. O yüzden çatlağa yatkınım sanırım. O dönemde en fazla 67 kg görüp çatlamıştım. Şimdi 69.4 kg de bişey olmadı bakalım inşallah olmaz.Bana da doktor lierac önerdi ama almadım çok pahalı. Kakao yağı kremi ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. dönüşümlü sürüyorum bunlardan kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar bakalım görecez.
Valla bazen öyle bi kendimden geçip kaşıyorum ki kıpkırmızı oluyo heryerim zorlasam kanayacak yani ama artık önceki kadar kaşınmıyorum. Yırtıldım biraz ne faydaTırnakla değil avuç içiyle kaşımak gerek dedi doktorum da bana
Önceki kadar yok artık ama banada tuhaf gelmişti. Şaşıran bile oldu göğsümün kaşınmasına. Tuhaf bişey galiba☺Bende sanıyordum ki bende bi tuhaflık vardemekki gebelerde doğal şeymiş. Göğüsüm çok kaşınıyor benimde. Elimi vurmayayim yeterki. Kendimi sıkıyorum kaşımamak için. güzel ama bir hayli zor bir dönem.