- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
olsun saglikli olsunlarda cinsiyetten cok sagligi ile ilgileniyrm.benmde 3 hafta sonra ayrintili ultrasonm var ozaman netlesir.Amin caniminsallah sağlıkla alırız kucagimiza. Önce erkek dediler bana. Maviş bi kaç bişey aldım. İki gün önce kız dedi. Kesin dedi . Özele gittim onun makinası daha iyiydi. Geç öğrendim ama güç olmadı. Mavişleri pembiklerle değişim yaptım. Fişi duruyordu. Hepimizin arası çok az ama peş peşe gelecek hepsi :)
Aynen öyle. Ama insan merak ediyor sonuçta:)olsun saglikli olsunlarda cinsiyetten cok sagligi ile ilgileniyrm.benmde 3 hafta sonra ayrintili ultrasonm var ozaman netlesir.
sen bensen önce doğurursun kızzz başka vamııııı???BENİM AZ KALDI HEYCAN DORUKTA
Kızlar günaydın. Dün gece ilk defa net olarak hareketini hissettim. Bir tuhaf oldum ki. Çok sevindim. Bu günü bekliyodum hep. İceriden pıt pıt karnıma değip oynadı. Eşime dedim ki elini getir bak oynuyor. O da çok mutlu oldu. Çok güzel bi duyguymuş. Şükür olsun yaşadım. Sorun vardır diye korkuyodum. İnsallah bekleyen herkes yaşar. İlk defa karnımda bir canlı olduğunu bu kadar net hissettim
Hangi hastane hangi doktordu canım senin ki ?Dün çıktım canım :) 1 gece kalınıyor burada :))
Yüzüstü yatamıyorum artık fazla bazen uyamindığımda karnım ağrıyo sıkışık yatıyotuz zaten bende karnım üstüne dönüyorum heralde geceayyyy yerim Allah. Bemde bekliyorum sabırsızlıkla
Hangi hastane hangi doktordu canım senin ki ?
Kızlar günaydın. Dün gece ilk defa net olarak hareketini hissettim. Bir tuhaf oldum ki. Çok sevindim. Bu günü bekliyodum hep. İceriden pıt pıt karnıma değip oynadı. Eşime dedim ki elini getir bak oynuyor. O da çok mutlu oldu. Çok güzel bi duyguymuş. Şükür olsun yaşadım. Sorun vardır diye korkuyodum. İnsallah bekleyen herkes yaşar. İlk defa karnımda bir canlı olduğunu bu kadar net hissettim
Dahada da net hissedeceksin 1 ay sonra kıpır kıpır sonraki aylarda gece sabaha kadar vuracak kalk anne yeter yatma diye..:))
allahım herkese yaşatsın bu duyguyu sağ salim alırız kucağımıza inşallah
Ben bi karnımın üzerine yan döndüm de beynim patlayacak gibi oldu. Damarlarım zonkladı resmen. Aman dikkat et yüz üstü yatmaYüzüstü yatamıyorum artık fazla bazen uyamindığımda karnım ağrıyo sıkışık yatıyotuz zaten bende karnım üstüne dönüyorum heralde gece
AmiinnGözün aydın canım çok sevindimm :)) bol tekmeli günler olsun artık bundan sonra :)
Normal mi olcak bi sorun olmazsa inşallah. :)BENİM AZ KALDI HEYCAN DORUKTA
bebişimiz nasıl cnm kontrol nasıl gectiii
Amiinnsen kurtardın kız darısı bize
Aşırı bi rahatsızlık vermiyoda sanırım dönerken çok geriniyorum yırtılcak gibi yanıyo belim karnım. Dengesiz yatıyorum birazBen bi karnımın üzerine yan döndüm de beynim patlayacak gibi oldu. Damarlarım zonkladı resmen. Aman dikkat et yüz üstü yatma