hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

olsun saglikli olsunlarda cinsiyetten cok sagligi ile ilgileniyrm.benmde 3 hafta sonra ayrintili ultrasonm var ozaman netlesir.

Şuracıkta bakılabilir miyim ? Doğumda çikolata yaptıracağım hastanede tutmak için, bir de kavanozda draje şeker ya da renkli kolonya düşündüm. Çikolata herkese, hediyelikler aile bazında verilmiyor mu? Eşimin mantığı gelen ailenin her ferdine hediyelik vermek ... önce akrabalar olarak !

Kızlar günaydın. Dün gece ilk defa net olarak hareketini hissettim. Bir tuhaf oldum ki. Çok sevindim. Bu günü bekliyodum hep. İceriden pıt pıt karnıma değip oynadı. Eşime dedim ki elini getir bak oynuyor. O da çok mutlu oldu. Çok güzel bi duyguymuş. Şükür olsun yaşadım. Sorun vardır diye korkuyodum. İnsallah bekleyen herkes yaşar. İlk defa karnımda bir canlı olduğunu bu kadar net hissettim

Dahada da net hissedeceksin 1 ay sonra kıpır kıpır sonraki aylarda gece sabaha kadar vuracak kalk anne yeter yatma diye..:))
allahım herkese yaşatsın bu duyguyu sağ salim alırız kucağımıza inşallah

Gözün aydın canım çok sevindimm :)) bol tekmeli günler olsun artık bundan sonra :)

bebişimiz nasıl cnm kontrol nasıl gectiii

bebişimiz nasıl cnm kontrol nasıl gectiii

Yeni geldik canım.. orada emine kuset var çok tatlı bir doktor tavsiye ederim :)) hafif sarılık varmış doyur geçer dedi. Göbeğine alkol sıktı çabuk kurusun diye. Genel durumu iyi şükür. Yarın topuk kanımız var bakalım.

kız n gerilmesi ne yüz üstü yatmasııııııııı amannnn haaaaaaa diyimmmmmm kimse uyarmadımı senişş sana daha önce demiştim ben sola yat dşye gerilmede yüz üstüde sırt üstüne yatmaa bi zahmettttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…