hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Hayırlı olsum canım Allah uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün inşallah. Sen böyle anlatınca kendi doğum yapacağım günü hayal ettim gözlerim doldu : )

masallah omru uzun bahti acik olsun.ne guzel kavustun saglikla yavruna gecmis olsun :)

kızzz maşallah cnm kızlar çoğaldı anamm sağlıklı elini ayagını düz versin Rabbim arrık isim arayışına girersinizzz hayırlısı..
Amiin caniiimmm. Allah herkese nasip etsin inşallah. Erkek olsa hazırdı da kız dediler sonradan. Önce erkek demişlerdi. Şimdi ona bakacaz erkek nesli azalıyor valla. :)

Kızlar bu arada sonda hiç acıtmıyor uyuşuk değilken takıldı ve aman amam hissetmedim. Sondam gece 5e kadar çıkmayacak. Sürekli kalkmak zorunda olmayayım diye. Çocuk doktoru da geldi bebişi muayene etti. İkimizde iyiyiz çok şükür. Ben 9da sıvı alıp öyle ayağa kalkacağım. 20 ml zar zor mama yiyor cadıcık :) kum torbası koymuşlardı onu da 6da kaldırdılar. Su ve meyvesuyu kpmposto ve hoşaf dışında başka bir şey tüketmem yasak o da 9dan sonra :)) genel olarak iyiyim yatmaktam sıkıldım :)) uyuşukluğum geçti hissediyorum artık. Sonda çıkmadığından giyinmedim daha doğrusu giyinemedim hastane kıyafeti üstümde hala bu gidişle de 5e kadar giyemem sanırım çünkü hala serum var. Bir de hasta bezi kullanmadım hala sanırm sondadan sonra giyinirim. Bebiiş iyi sık sık ağlayıp beni istiyor. Kucağıma gelince susuyor:)

oyyy Allahım esirgesinnn cnm bnm çok sevindim ikinizinde iyi olmasına bas agrın olmaz cnm yarın belli olurrr ammmaaannnn oda olursa olsunnn siz ii olunda..

oyyy Allahım esirgesinnn cnm bnm çok sevindim ikinizinde iyi olmasına bas agrın olmaz cnm yarın belli olurrr ammmaaannnn oda olursa olsunnn siz ii olunda..

Bu arada canım ortadoğuda hasta bezi kullanmıyorlar doktorlar önermiyormuş doktorunuza sorun ben boşuna almışım bebek bezinin yanlarını çıkarıp koyuyorlar bilgin olsun. Baş ağrısını bilemedim canım çünkü kahve de içmiyorum tek içmem gereken su meyve suyu komposto hoşaf..

Canım çok geçmiş olsun. Gözün aydın. Allah yar ve yardımcın olsun. Bekledik bekledik kavuştuk şükür :) sen bi toparlan kendine gel o zaman daha iyi konuşuruz şimdi senin buraya girip yazman zor olur. Başında bir sürü iş vardır. Tekrar hayırlı olsun canım. :*

62 ile hamile kaldım bugün 69 kg yum. Hızlı gittim ben biraz ama neden anlamadım. Yemem de hamilelikten öncesi gibi. Hamur işi de tüketmiyorum fakat bi yerde okudum decavit ile folik aynı anda kullanılırsa kilo alınır diye. Ne kadar doğru kontrole gidince soracağım. Sen kaç kilo aldın

59 aç kg idi tok karnına 60 geliyordum suan 68 kg bende

Canm bende 22+3 teyim 54 le hamile kaldım 60 oldum şimdi hayatımda ilk defa 60 ı gördüm☺ben decaviti kan ilaçlarını falan bıraktım içmiyorum 1 aydır

Ameliyatım var o yüzden emzirmem yasak canım. İkisi de değil spinal oldum :)) sinan bey vardı memnun kaldımmm
arada sağ da gelsin öok geç kalma ya hiç emzirmeyecekmisin peki kız bende spinal olmuştum oturur vaziyette oluyorsun belden çok kçk bi iğneyle çok hissetyorsun uyanık oluyorsun bebeğinin ilk anını görebiliyorsunn ay bnmki hala gözümün önünde oyy kurban olurum mibik meleklere ben Allahımmmmm uzun ömürler versinn bütün bebişlereee cnm adını n koymuştun kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…