hamisin çeyizlerii :)

Aldıkların cok hoş güle güle kullan. kırmızı puanlı su takımına da bayıldım:) ayrıca aldıgın yerleri ve fiyatları yazmanda cok güzel olmuş, fikir vermiş oldun teşekkürler:)

Aldıkların cok hoş güle güle kullan. kırmızı puanlı su takımına da bayıldım:) ayrıca aldıgın yerleri ve fiyatları yazmanda cok güzel olmuş, fikir vermiş oldun teşekkürler:)

rica ederim canım beğenmene sevindim evet kırmızı bardakları bende severek aldım ama o ara mutfağımdaki herşeyi kırmızı yapacaktım direkten döndüm :KK9: şimdi sanırım pembe ve uçuk mavi seviyorum :KK31:

rica ederim canım beğenmene sevindim evet kırmızı bardakları bende severek aldım ama o ara mutfağımdaki herşeyi kırmızı yapacaktım direkten döndüm :KK9: şimdi sanırım pembe ve uçuk mavi seviyorum :KK31:

kırmızıyı bana bulaştırdın sonra direkten döndüm de bende bodoslama daldım sayende kuzum :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kuzum de bakim kırmızı ney aldın :KK52: :KK52: ben o pembe pasta setini buldum karacanın online sitesinde :21: 30 tl alayımmı kız Eki Görüntüle 598539 :KK31: bayılıyom buna 30 tl ama krc nin sitesinde bitmiş kız :KK5:

tupper kaplarım 6 lı kırmızı kapaklıdan var 2 tane çırpma kabı var.bizim diğer bacıdan aldıydım süzgecim bilem kırmızı :KK1:
bernardo tencere aldım en son he bide sarevde nevresim aldım kıpkırmızı :KK17:

canım ben bulur yollarım sana :KK34: bundanmı istiyon eminsin dimi değiştirme karar sonra :KK53:

tupper kaplarım 6 lı kırmızı kapaklıdan var 2 tane çırpma kabı var.bizim diğer bacıdan aldıydım süzgecim bilem kırmızı :KK1:

canım ben bulur yollarım sana :KK34: bundanmı istiyon eminsin dimi değiştirme karar sonra :KK53:

du bu hisarların borcu biraz hafiflesin ben sana sipariş vercem hem belki karar değişirim :KK53: :KK53: ay bebişim çok sağol ya o dediğin tupperlar topiğinde varmı kuzu bakem bi :KK6:

du bu hisarların borcu biraz hafiflesin ben sana sipariş vercem hem belki karar değişirim :KK53: :KK53: ay bebişim çok sağol ya o dediğin tupperlar topiğinde varmı kuzu bakem bi :KK6:

taaaaaam o zaman :KK23::KK23:
canım var var ekledim tupperlarımıda :KK52:

yaa kızlar bende bu pasta setinden istiyorum nerden alıyosunuz :S ben hiçbiyerde görmedim :KK43:((

kuzum bu siteyi akşam bende buldum krc de bitmişti ama bu site güvenlimidir ki :26:

alanların yorumlrı var kuzum bilmiyom memnun kalanlar var :KK31:

Akşam sitenin birinde biri yorum yapmıştı kalıbı iyi değil içi hamur kalıyor diye kadının biride yazmış siz pişirmeyi becerememişsiniz diye koptum :KK9: :KK9: :KK52: :KK52:

X