merhaba kızlar 2009 temmuzdan beri foruma üyeyim yanlış hatırlayabilirim ayı önce diyet topiclerine bakarak keşfetmiştim bu güzel sayfayı son 2 yıldır düzenli olarak çeyiz topiclerini takip etmeye başladım her ne kadar bir adayım olmasada şu sıralar bi kaç çeyiz eşyası aldım bende fiyatlarınıda yazıcam ki fikir olsun arkadaşlar ilk önce elime bugün geçen hisar setlerimi ekliyorum çay setide var hepsi dahil 1990 tl kredi kartına 10 taksit yemek takımının resmini arıyorum halen Eki Görüntüle 584910
kahvaltı takımım verda markafoniden 130 tl ye aldım sanırım
battaniyelerim markafoni mürdüm ve siyahı 73 e diğer güllü olan 65 e aldım nevresim takımlarım taç sarev ve hobby sarevi biricik arkadaşım quietrkn sayesinde 6. caddeden 95 tl ye aldım taçlar 75er tl ve hobby de 70 di sanırım Eki Görüntüle 584929
bardaklar6 şar tane ne kadardı hatırlamıyorum ama markafoniden almıştım
bunu yine sayın quietrkn hanım ile bimden almıştık
kızlar bazı şeyleri hatırlamıyorum sanırım
tuzluklarım maşam ve eldivenlerim markafoniden yine spatula silikon çırpıcıda var ama kırmızısı gelmedi bende çıkardım evde kullanıyoz
kızlar geçen hafta A101 den çeyizime yeni parçalar ekledim :)
Bunların hepsini aldım a 101 den kavanozları baharatlık olarak kullancam kapaklı saklamakaplarından ve tabaklardan 6şar tane aldım bardak takımından da 12 li olarak aldım nasıl kahvaltı takımına uyuyor diye
buda son aldığım taç pamuk saten nevresim takımım :)
kahvaltı takımım verda markafoniden 130 tl ye aldım sanırım
battaniyelerim markafoni mürdüm ve siyahı 73 e diğer güllü olan 65 e aldım nevresim takımlarım taç sarev ve hobby sarevi biricik arkadaşım quietrkn sayesinde 6. caddeden 95 tl ye aldım taçlar 75er tl ve hobby de 70 di sanırım Eki Görüntüle 584929
bardaklar6 şar tane ne kadardı hatırlamıyorum ama markafoniden almıştım
bunu yine sayın quietrkn hanım ile bimden almıştık
kızlar bazı şeyleri hatırlamıyorum sanırım
tuzluklarım maşam ve eldivenlerim markafoniden yine spatula silikon çırpıcıda var ama kırmızısı gelmedi bende çıkardım evde kullanıyoz
kızlar geçen hafta A101 den çeyizime yeni parçalar ekledim :)
Bunların hepsini aldım a 101 den kavanozları baharatlık olarak kullancam kapaklı saklamakaplarından ve tabaklardan 6şar tane aldım bardak takımından da 12 li olarak aldım nasıl kahvaltı takımına uyuyor diye
buda son aldığım taç pamuk saten nevresim takımım :)
Son düzenleme: