Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

öncelikle Allah hamileleri evlatlarına hayırlısı ile kavuştursun çocuğu olanlara sağlık sıhhat versin, ben de bir buçuk yıl bekledim bebeğimi, son aylar hep hüsran stres vss... adetten iki üç gün önceden yapmaya başlamıştım iki gün kala çok silik çizgi vardı, eşime söylemedim çünkü erken yapmama kızıyor ve daha önce yaşadığım gibi kimyasal olabilirdi kendimi kaptırmadım, neyse adetim gelmeyince iki gün sonra tekrar yaptığımda silik çizgiyi görünce yine tedirgin oldum emin olamadığımdan eşiminde onaylaması için yanına götürdüm idrar testini, o da çok sakin evet var demişti, o sırada sofrada tıkınıyordu güzel kocam, herşey gayet monotondu yani, sonra 8. haftaya girerken kontrole gitmiştik :)

Ben de reglime 2-3 gün kala öğrenmiştim. Tahlil için hastaneden dönerken bir bebek patiği aldım, kalpli bir hediye kutusuna koyup 'Yola çıktım, geliyorum babacığım' gibi bir şey yazmıştım. Eşim şok olmuştu.

Ama kısa sürdü 2 hafta sonra düşük yaptım.

Bir daha gebe kalırsam kese görünene kadar eşime söylemeyeceğim, ultrason görüntüsüyle sürpriz yapacağım inşallah.

bende etrafımdan duyduğum kimyasal gebelik sebebiyle erken test yapıp sonra üzülmemek için adet tarihimi bekledim ,1 gün daha geçsin garanti olsun diye diye bi baktım 5 gün olmuş eşime de bu sürede hiç bişey demedim,yine aynı garanticilikten eczane testlerinden almayıp sabah işe gitmeden önce lab a gittim öğlene hbr vereceklerini söylediler öğlene kadar zor dayandım aradım telefondaki sesin tebrik ederim hamilesiniz dediği an boğazım düğüm düğüm teşekkür edip kapattım iştekilerede belli etmek istemediğimden zor tuttum ağlamamak için kendimi.eşimde o gün benden önce evdeydi o heyecanla aklıma bi sürprizde gelmedi geç kalsam da olmayacaktı bende lab dan gelen test sonucunun çıktısını aldım gittim eve,eşimin doğum gününe de bi kaç gün kalmıştı.ben sana doğum günü hediyesi aldım erken daha biliyorum ama dayanamıcam bugün vericem dedim ne gerek var falan derken çantamdan çıkardım kağıdı verdim anlam verememiş ve şaşırmış bi şekilde aldı kağıdı,kağıtla ne hediyesi olabilirdi ki.sonra bakınca şok tabi ve karşılıklı duygu ve mutluluk seli:KK68: şimdi son 1 ay minnoşu sabırsızlıkla bekliyoruz.:nazar:Allah bize de isteyen herkese de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:emir_bebek:

Kızlar herkes ne güzel şeyler yaşamış maşallah.ben de anlatayım barı :) benim surprizim o kadar da romantik olmamıştı :) anlatıyorum :)
Hamile kalmak istediğim için öncesinde sağlık ocağına gittim.kan idrar tahlili yaptırdım.hepatit b trot var mi diye.9 temmuzde gitmistim. Ertesi gün gidip tatlılar sonuçlarımi aldım.doktor herhangi bir sağlık sorunu olmadığını,hamilelik de olmadığını söyledi.neyse o ay korunmadigim için hamile kalacagimi düşünmüştüm.ben sağlık ocağından çıkarken eşim aramisti. Tahlil sonuçların ne ,hamilelik var mi diye.ben de ağladım hamile değilim dedim.anne olamiyoruz dedim,sana çocuk veremiyorum dedim sağlayan aglaya :KK43: önemli değil.ilk defa denedik.yine deneriz.daha erken canını sıkma demişti eşim.neyse kızlar eve geldim moralim hiç yok.karsi komsumu gördüm ağlamaya başladım.anne olamiyorum.yaşım otuz geç mi kaldım diye.öyle saçma dusunceler işte.neyse aglaya aglaya gözlerim sisti.sonra öyle eve geldim eşime ağla aglaya sarildim.dua ettim.Allah im ne olur bana da hayırlı sağlıklı evlatlar ver diye.neyse kızlar adetim 15 temmuzda olacaktı olmadı.karnın ağrımaya başladı.olacak herhalde diye her gün ped takiyordum.ama bi turlu adet olmuyordu.ben de bayramın birinci günü yanı 17 temmuz da eczanye gittik esimle. Bir tane test aldık.ben tuvalete giderken eşim de banyodaki tuvalate gitti
O anda test yaptım.ve iki çizgi belirdi.inanamadim.sonra baktim ki çizgiler koyulasiyor.eşim de banyoda 'sonuç ne 'diye seslendi.ben de ağlamaya başladım.hamile değilim dedim :) eşim tuvaletteyken gözlerine bakmadan nasıl hamile olduğumu soyleyebilirdim ki :) hadi çık moralim bozuk dedim .ben hamile olduğum için mutluluktan ağlarken ,eşim de hamile olmadığım için ağladığını biliyor.hadi çok kötüyüm dedim.ayyy bi turlu tuvaletten çıkmak bilmiyor.ben odaları turlarken mutluluktan hala ağlıyorum.neyse eşim ağlama sesime dayanamayıp tuvaletten erken çıkmak zorunda kaldı :) hamileyim dedim.inanmadı.gösterdim testi.şaşırdı.adam daha şoktan döndü kaldı.gidip iki tane daha test aldı.ve onlar da pozifltif çıktı.eşim öyle mutluluktan aglamadi. Ayyy adamın tuvalet zevkini yarım bıraktım yaaa :) com şükür beş haftalık gebeyim.ama daha kese görünmedi .bekliyoruz inşallah Allah herkesin ne duası varsa kabul eder :)

Bende yeni hamişlerdenim.Çok fazla kafa yormadan ilk aklıma geleni yaptım içimden o an onu yapmak gelmişti. Gittim 1 çift çok cici yeni doğan patiği aldım.Kutusunun üstünede "BABACIM BEN GELİYORUM,HAZIRLIKLARA BAŞLA " yazdım ve birgüzel hediye paketi yaptım.Akşam olunca "sana bugün bunu aldım bak çok hoşuma gitti" dedim. Tabi kociş merakla açmaya başladı paketi görünce bir dondu kaldı ve sevinçle babamı oluyoruuuuuuuuuuuum gerçektenmi dedi.ve patiklere baktı gözleri doldu. O an gerçekten yaşanılması ve unutulması zor bir an. :)

Çok iyi fikir deneyin derim.Benim 8 ay korunduktan sonrası ay korunmayı bırakınca hamile olduğumu hissettim.adet tarihine 7,10 gün felan vardı,sağ kasığımda seyirme oldu, ve iki üç güne testte iki haftalık hamileymişim,Bende telefonda vermiştim haberi çok sevinmişti.Allah izin verirse 7,5 yıl aradan sonra tekrar bebek istiyoruz,7 ay oldu korunmayı bıraktık. Adetime var daha ,ama bu sefer tutarsa ,bende kesede bebeği görene kadar demeyeceğim eşime. Birde sürekli bebek görmelerine hediye alıyoruz internetten ,gelecek ayda bebek görmeye gideceğiz ,oyüzden beraber seçiyoruz zaten götüreceğimiz ciciler, bende oradan birtane fazla alır arkadaşa bu derim.ve sonrada o aldığımız ciciyi eşimin işyerine göndereceğim ,kargoyla farklı isimle elden teslim.Hem ultrason resmini hemde içine bir not,Hediyen için teşekkür ederim baba.ben gelince giydirirsin diye.Tabi hayırlısıysa allahtan

Son düzenleme:
Ben Henuz hamile değilim ama uğraşıyoruz olursa bende nasıl söylesem diye düşünüyordum buradan bir kaç şeyden esinlendim kısmetse söyle yapıcam , eşimin telefonunda adımı değiştiricem çaktırmadan işte ne yaparım bilmiyorum belki fikir verirsiniz bana eşimin gobusu olabilir veya evladım Mevladim gibi bişey yani sonra mesaj yollicam yine çaktırmadan bekle beni baba ben geliyorum diye sonra bakıcak evladından mesaj gelmis falan filan işte geliştirmeye açıktır bu fikir kızlar allah sağlıkla kavustursun bizi yavrularimiza

idrar tsti yaptığımda kocacim yanimdaydi...sevindi gözleri parlıyordu yaa :KK68:
o gün de kaynanamin doğum günüydü.. bebek haberi aldi ağladi bikere.:KK51:

yeni evliyiz 10 aydır ve 2,5hamşim çok beklemk istemiyoduk üç ay korundum sonra bıraktım çünkü benim çok beklicem durumum yoktu kalpten ameliyat oldum iki sefer çoçuk yaşlarında evlenmeye karar verdiğimde doktorla konuştum bana 3 çoçuk 35 yaş ve sezeryan olduğunu söylemişti eşimede hamile olduğu şöyel haber verdim 1hafta gecikmem oldu göğüslerim ağrıyodu bide geceleri çok lavaboya kalkmazdım suda çok içmezdim geceleri lavaboya kalkar oldum test yaptım ikikez çift çizgi çıktı dokora gittim 5 hftalık hamile olduğumu öğrendim ordan çıktıktan sonra havalara uçtum tabi patik aldım ve evin dış kapısına astım eşim işten gelince bu ne kapıdaki dedi bende küçük misafrimiz dedim 9 ay 10 günsonra burda olçak dedim gözlerini içi parladı bana teşekkür ediyo böyel bi heyide için bende ona teşekkür ediyorm hediyesi için şimdi dört gözle bekliyorz bebeğimiziii kızımın olmasını istiyo rabbim eşimin gönlüne göre versin hayali var onunda hz. peygamberimiz hz fatımayı omuzlarında taşırmoş bende omuzlarımda taşımak istiyorum diye itiraf etmişti bana hamile olduğumu söylrdikten sonra

Son düzenleme:
BENİM HAMİLE KALMADAN ÖNCEKİ AY 12 gün gecikmem olmuştu sonra da 1 gün gecikti ertesi gün kan testi yaptırdım pozitif çıktı hemen kan verdim iş yerimin yanında sağlık ocağında 894 çıktı sonuç akşam eşim beni almaya gelene kadar zor durdum kalp şeklinde hediye kutusu almıştım içine kan testinin sonucu idrar testi bebeğimizin ağzından babasına bi kaç küçük not küçük bide oyuncak biberon alıp koymuştum. eşim sigarayı bırakalı 2 hafta olmuştu arabada verdim kutuyu sigara bırakma hediyesi sana dedim:) notları tek tek okudu okudukça emin misin şaka değil dimi gerçek mi bu diye her notta sorular sordu kan testini uzuuuunnnnn uzun inceledi ben nasıl pozitif olduğunu açıklayıncada kutuyu arka koltuğa FIRLATMAK suretiyle bana sarıldı :KK45::KK9::KK9::KK9::KK9::rolleyes::KK33:
çok güzeldi o an çok duygulanmıştık =)

Bende eşimin işten gelmesini bekliyordum güzel güzel giyindim süslendim oturma odamızda koltugumuzun üzerine bunu koydum odaya gırınce cok mutlu olmustu sımsıkı sarılmıstık hemen nisan ayında 17 haftalık kayıbım vardı temmuzda tekrar hamıle kalmıstım ikimizde bu kadar kısa sürede beklemiyorduk ama çok mutlu olduk Rabbım devamlılıgını getrsın inş bu portbebe setınıde diger yavruma gebeyken almıstım bu bebişe haber vermede kullanmıs olduk nasip bu yavruma olucak inş

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    133,8 KB · Görüntüleme: 315
X