- 27 Aralık 2007
- 1.068
- 17
- 44
-
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
Bizde Eşimle çok çok çok Istiyorduk Ilk Bebeğimizi Kaybedince çok çok çok üzülmüştük Ve Hemen Hamile Kalmak Isteyordum Ama Olmadi 1 Sene Sonra Kalabildim Ve Hiç Ummadiğim Ve Umudumun Var Ve Yok Arasinda Eşime Test Aldirdim Eşim Yoktu Ben Kendim Evde Yaptim Ve Sonuç. Pozitifdi ...:teytey:
EŞİMİ ARADIM TEL.AÇMADI İŞTEYDİ NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞTIM AĞLIYORDUM SÜREKLİ ANNEMİ ARADIM VE ANNEM PAYLAŞTIM SONRA EŞİM EVE GELDİ BEN ARADIKTAN SONRA CANIM BENİM MERAKLANMIŞ NE ÇIKTI DİYE VE SÖYLEDİM HAMİLEYİM DİYE YÜZÜNDE TEBESSÜM BİRBİRİMİZE BAKTIK GÖZLERİMİZİN İÇİNE BEN HALEN AĞLAMAKTAYDIM ODA BU HABERİ HAYKIRMAK İSTİYORDU HERKESE ANNESİNİ ARAMAK HEKASE SÖYLEMEK İSTİYORDU ÇOK HEYCANLIYDI...AKŞAM YEMEĞİNE BAŞKA BİR YERE GİDECEKTİK KAYINVALİDEMLER FELAN VE HİÇ DEMEDİK SABRETTİK YEMEKTEN SONRA KAYINVALİDEMLERE GİİTM EŞİM İŞİ VARDI O İŞİNİN BAŞINA GİTTİ VE KAYINVALİDEMDE ISRARLA SEN HAMİLE KALACAKSIN DEYİP DURUYOR BU AY OLACAK İNANIYORUM DİYOR SÜREKLİ EN SONUNDA DAYANAMADIM VE SÖYLDİM ÇIĞLIKLAR ATTI AĞLADI VE YARINA KADAR 1 AKŞAMIN İÇİNDE BÜTÜN SÜLALEYE HABER VERMİŞTİ SEVİNCİNDEN HERKES ARADI TEBRİKETMİŞTİ ...:dance:
ANLATIRKEN BİLE AĞLIYORUM ALLAH IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN BEN BİZ HEPİMİZ ÇOK İSTEDİK SANA ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞALLAH HERKESE NASİPEYLERSİNDİR ... KUCAĞIMIZADA ALMAMIZI NASİP EYLE ALLH IM SAĞLIKLI VE HAYIRLI ÖMÜRLÜ OLUR İNŞALLAH ...
Viii :) Tam benlık Konu Arkadaslar ben daha once baska bı konuda anlatmıstım :) Ilk hamılelıgımde 6 aylık evlı ıken esımle Cocuk Istıyorduk 6. ayımda Tedavı gormek ıcın hastaneye Gıttım bı kac tahlıl ıstedı Doktorum benden ve o tahlıllerı Yaptım uc gun sonra Gıttıgımde baska bı Doktor Tahlıl Sonuclarıma baktı ve bu Tahlıllerı Adetın ucuncu Gunu yapıp yapmadıgımı Sordu hayır cunku daha adet olmadım dedım.. ultrasyon ıstedı Gırdım Cıktım bana yuzde yuz Sende kıst var Asla Cocuk Doguramazsın dedı ve Ilac yazdı al bu ılacları Kullan adet ol gel ucuncu gun tkrr tahlıl yapacaz Dedı . Tabı ben doktora uymadım cunku Ya hamıleysem ya o ılacları kullanıp cocugumu dusurursem dıye Dusundum. ve Gunlerce agladım adet olmayı bekledım uzerınden 7 -8 gun gectı Esımle Test yapmayı dusunduk esım aynı zamanda eczacı ve bana test getırdı su sekılde yapacaksın falan fılan neysekı Testı beraber yaptık ve gordugumuz Sonuc bızı Soke Ettı Esımın elı ayagı bırbırıne Gırdı Cunku Test olumluydu ve gece saat 12 haber vermedıgımız kalmadı :) ben ablama o ablasına derken ole ıste Sozde bende yuzde yuz kıst var ve asla hamıle kalmayacakmısım Aslında ben O Doktora dava acabılırdım Bos ver Allahından bulsun dedım :) Cok Saglıklı bı kızım var ve Suan 2.Bucuk yasında. Bırıncısı boyle oldu:) Suan 11+2 Hamıleyım Bu hamılelıgıme gelınce :) Bız Esımle baya cıddı Sorunlar yasadık 12 subat Tarıhınde tam bosanmaya karar verırken aıle mahkemesı kuruldu evde benden esıme son bı sans vermemı ıstedıler neyse kı kabul ettım ama sadece resmı nıkahında olacagımı 3 ay boyunca sorunlar bıterse esıme Daha ıyı bı sans verecegımı soledım 2 gun sonra Sevgılıler gunu ya :) bana suprız yapmayı dusunuyormus bunu ablamdan duydum neysekı 14 subat geldı elınde paketler kırmızı guller ıs yerıme geldı :) bende o gun test yaptım ve hamıleymısım bu durum benı cok mutlu etmesıne Ragmen bı o kadarda uzdu cunku beklenmedık bı bebek hatta bı ıkı ıs arkadasım bana aldırmamı soledı ve tepkı gosterdım allah korusun asla oyle bır sey dusunemem dedım :) yaptıgım testı paketleyıp Esımle beraber hadı bı cafede oturalım dedım ok dedı :) cafede oturduk kahvelerımızı ıctıkten sonra o hedıyesını verdı bende verdım :) Ama cok sasırdı kucucuk bır sey paketı acınca ne gorsun =)) hamıle oldugumu mujdeleyen bır gebelık testı Saskına dondu ıkıncı hamılelıgım olmasına ragmen cok sevındı hatta nerede ıse herkesın ıcınde cıglıklar atıp kucaklayacaktı benı sımarma dedım =)) Dısarı cıktıgımız da gezıyoruz cok kalabalık cadde ne bıcım sarılıp opuo sankı ılk cocukmus gıbı :) ıste boyle esımle beraber devam etme kararı aldık ve suan cok mutluyuz bu cocuk allah tarafından Gonderılmıs bı melek sankı :) hayatımızı degıstırdı 4 gozle beklıyorum senı canım yavrumm Kusura bakmayın arkadaslar baya uzun oldu umarım okumaktan sıkılmazsınızBen henüz hamiş değilim ama hep düşünmüşümdür hamiş olduğumu öğrendiğimde (tabi Allah nasip ederse) bunu eşime nasıl, ne şekilde söylerim diye..
Sizler eşinize baba olacağını nasıl söylediniz?? Hadi anlatın bakalım.a.s.
:) Sıkılmadıgına sevındım kılcı kızı şutarafagittiyo sıkılmadım valla çok güzel
biz 1,5 yıllık evliydik en başından beri bebek sahibi olmayı çok istiyorduk ama benim adetim problemliydi bi dönem ilaç kullandım ama faydası olmayınca tüp bebek merkezine gitmeye karar verdik dr direkt tüp bebek dedi hemen tedaviye başladık ama çevremde tüp bebegi deneyen birçok kişiyi tanıyodum ve hiçbirinin ilk denemesinde tutmamıştı şahsen bende umutlu deildim bide kendimi kaptırırsamda ttmazsa daha çok üzülürüm die düşünmek istemiodum .ve en son o test günü geldi kanı sabah erkenden gittik verdik ama sonuç öğleden sonra çıkacagı için eve döndük eşimde işine. tabi ben sabırsızlıkla saatlerin geçmesini bekliyodum ve o saat doldu laboratuvarı aradım sonucu dr a verdiğini söyledi tam ben drumu arayacaktımki dr beni aradı tabi kalbim güm güm yaşlar gözümden akmaya başlamışıtı dr um sonucun pozitif oldugunu söyleyince bir süre konuşamadım ve en sonunda zar zor teşk. edebildim . hemen eşimi aradım ama konuşamadım bi süre hıçkırıklarımı dinledi (tabi oda sabırsızlanıyodu bu göz yaşları sevinçtenmi üzüntüden mi die) ve sonunda konuşabildim aşkım hamileyim artık dedim onunda sesi titriyodu aşkım seni çook seviyorum dedi ve telefonu kapattı. meger o sırada toplantıdaymış tabi herkes anlamış hoş bi haber aldıgını hemen toplantıdan çıkıp dr u aramış kesin emin olmak için tekrar aynı yanıtı alınca inanmış . akşam eve gelincede bana uzun süre sarıldı ve birliikte ağlaştık. şuan 6 aylıklık hamileyim ve kızımıza kavusmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.... rabbim inş isteyen herkese bu mutlulugu yaşatsın....