- 20 Ocak 2008
- 243
- 1
- 47
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
arkadaşımın evinde test yaptık sonuc pozitif cıktı eşime telefonda söyledim nöbetçiydi o gun sabahı sabah etmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne ağladım her birinizin hikayesini okudukça.. Umarım buraya yazmak nasip olur bana da.. Az kaldı,hissediyorumm bunu çok içten.
Merhabalar, Biz aylarca deneyip hayal kırıklıkları yaşadıktan sonra nihayet bir sabah acaba mı derken çift çizgiyi gördüm. dayanamadım gittim bi test daha aldım çift çizgi. gene inanamadım gittim kan testi de 2.5 haftalık hamiş olduğumu söyledi. sevincimi tahmin edersiniz. Eşime haber vermem de şööle oldu. Gidip bebek mama tabağı ve biberon aldım. Sofrayı kurdum. bebişin tabağına da kocaman harflerle REZERVE yazdım altında da baboş ben geliyorum Junior diye ekledim. o suratındaki ifadeyi anlatamam. süperdi. nasıl sabrettim akşama kadar ama bi de bana sorun. .... Sevgiler
kızlar ben de bugün öğrendim hamiş olduğumu tam altı yıl bekledikten ve uzunca bir tedavinin ardından hamile olduğum günü eşime nasıl bir süpriz yaparak söyleyeceğim günü çeşitli hayaller kurarakgeçirdim ama yine istediğim gibi olmadı can sağlığı olsun ne yapalım ama sevincimizden bişi eksilmedi tabii