Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Benim durumum çok komik yaaaw çünkü ilişkiden 1 gün sonra test yapıyordum :smiley-cool:bilmiyordum bebek olayının tam olarak nasıl gerçekleştiğini Allah aratmadı çok şükür adetim geçikmeden göğüslerim çok şişti normalden fazla acımaya başladı bide nerdeyse herşeye ağlamaya başlamıştım hamileyim herhalde dedim ama testler negatifti adetim 2 gün geçti sabahın 4 de test yaptım pozitif çıktı eşimde uyuyordu,sonucu görünce heyecendan nasıl titriyorum hemen ışığı açtım ne oldu niye böyle oldun diye teleşlandı testi gösterdim :dance:sarılıp ağlamaya başladık sabaha kadar uyuyamadık sabah olunca hemen dr gittik test yapıldı sonucu telefonda öğrendim dr pozitif değince teli kapatmışım çoook güzel ve heycanlı bir durumdu Allah inş herkese nasip eder.:nazar:

kızlar yazdıklarınızı okurken gözlerim doluyor valla işallah bizda bu güzel duyguyu yaşarız bende hayalını kuruyorum işallah gerçekleşir

inşallah rabbim sizinde kucağnızı boş bırakmaz,hayırlısı olsun,isteyen herkese versin rabbim ..amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!

benim de günlerim epeyce bi geçmişti ama ev taşıdım,strestendir falan diye pek üstünde durmadım.baktım 10 gün geçti test yaptık ama tek çizgi çıktı.:1no2:1 hafta daha bekleyelim dedik ve doktora gittik.doktorda gebelik yok dedi.stresten ya da üşütmeden gecikme olabilir deyince bizim hevesimiz kırıldı iyice.senağlama15 gün sonra kontrole çağırdı.o arada benim içim içimi yiyo tabia.1 hafta daha geçti ve dayanamayıp test aldım eczaneden.işyerinde yaptım ve çift çizgiyi gördüm o anı anlatmam mümkün değil keşke eşim de yanımda olsaydı o zaman.önce nedense annemi aradım,sonra da ablamı:roflol:şaşkınlıktan sonra eşimi aradım bi süre sadece alo alo diyebildim.sonra aşkım baba oluyosun dedim:sm_cool:cevap "ne,ne dedin sen?" oldu ardından uzunca bi sessizlik...... :dance:ben başladım ağlamaya o da hem gülüyo hem ağlıyodu telefonda:1hug:doğru düzgün konuşamadık bile.şoku atlattıktan sonra yeniden aradı,yeniden,yeniden......:roflol:akşama kadar sürekli çaldı telefonum:asigim:sonra akşam eve elinde bi buket çiçek ve benim en sevdiğim pastayla geldi aşkım.öğrendiğimiz günden beri de inanılmaz yardımcı oluyo bana.yerimden kalkmama bile izin vermiyo.canım o benim.:nazar:

Merhabalar, Biz aylarca deneyip hayal kırıklıkları yaşadıktan sonra nihayet bir sabah acaba mı derken çift çizgiyi gördüm. dayanamadım gittim bi test daha aldım çift çizgi. gene inanamadım :p gittim kan testi de 2.5 haftalık hamiş olduğumu söyledi. sevincimi tahmin edersiniz. Eşime haber vermem de şööle oldu. Gidip bebek mama tabağı ve biberon aldım. Sofrayı kurdum. bebişin tabağına da kocaman harflerle REZERVE yazdım altında da baboş ben geliyorum Junior diye ekledim. o suratındaki ifadeyi anlatamam. süperdi. nasıl sabrettim akşama kadar ama bi de bana sorun. .... Sevgiler

Çok güzel yaaaaa inanın şuan hem aglıyor hem okuyorum cok güzel. okurkende bizi hayal kuruyorumm inşallah Allah herkese anneliği yaşatır bende çok istiyorum

Merhabalar, Biz aylarca deneyip hayal kırıklıkları yaşadıktan sonra nihayet bir sabah acaba mı derken çift çizgiyi gördüm. dayanamadım gittim bi test daha aldım çift çizgi. gene inanamadım :p gittim kan testi de 2.5 haftalık hamiş olduğumu söyledi. sevincimi tahmin edersiniz. Eşime haber vermem de şööle oldu. Gidip bebek mama tabağı ve biberon aldım. Sofrayı kurdum. bebişin tabağına da kocaman harflerle REZERVE yazdım altında da baboş ben geliyorum Junior diye ekledim. o suratındaki ifadeyi anlatamam. süperdi. nasıl sabrettim akşama kadar ama bi de bana sorun. .... Sevgiler

Süper yaaaa.
Harikasınız kızlar...
İnanki gözlerim acıdı ağlamamak için kendimi sıkmaktan..
Allahım mutluluğunuzu daim etsin.
Bebişi olmayanlara da (bana da) Allahım tez zamanda versin inşallah...

süpersiniz ya hem gülüyor hem ağlıyorum rabbim banada nasip edermi acaba hayırlı ve sağlıklı uzun ömürlü bebişler bakalım bende yazabilecekmiyim sevincimi kimbilir

kızlar süper annelersiniz valla diyecek sözüm yok ağlamaktan helak oldum gerçekten rabbim tüm isteyenlere yaşatsın hele insan eşininin mutluluğunu düşününce daha bi istiyo ama Allahu Taalanın takdiri...

kızlar ben de bugün öğrendim hamiş olduğumu tam altı yıl bekledikten ve uzunca bir tedavinin ardından hamile olduğum günü eşime nasıl bir süpriz yaparak söyleyeceğim günü çeşitli hayaller kurarakgeçirdim ama yine istediğim gibi olmadı can sağlığı olsun ne yapalım ama sevincimizden bişi eksilmedi tabii

üç aşılama ve sonrasında ep hüsranla sonuçlanan negatiflerr yumurtlama olduğu halde her ay çalışmalarımızın sonucunda yine hüsranlar ve her ay düzensiz adetlerin olmasıyla acaba hamilemiyim düşünceleri sonucunda nihayet tüp bebek yaptırdık ve rabbime şükürler olsun ki ilk denememizde tuttu allarım nazarlardan korusun bugün hamile haberimi aldım annem ve iki komşum yanımdalardı sabah eşimle beraber kan tahlili yaptırmak için gittik ve sonucu öğleden sonra alacaktık ben tabii herzamanki gibi sabırsızlığımla dedikleri saatten 2 saat önce aradım ve test sonucunun çıkıp çıkmadığını sordum testimin çıktığını ve sonucu söylediler telefonda kalakaldım şaşkınlıktan bişi demeden kapatmışım ve bağırarak hoplamaya başlamışım'' annemin yapma kızım düşecek şimdi demesiyle'' kendime gelmişim ne yapacağımı şaşırmış vaziyette annemle sarılıp ağladık dakikalarca sonra komşularım tebrik ettiler baktım nlarda ağlıyorlar hemen dr umu aradım ve sonucu söyledim şimdi onun sonuç hakkındaki değerlendirmesi çok önemliydi ve dr um aynenn: derya cım harikasınız allah tamamına erdirsin lütfen kendine dikkat et ve 15 gün sonra bebek kesesini ve kalp atışlarını görebilmemiz için gel dedii. canım dr um allah binkere razı olsun önce allah ın sonra onun sayesinde bu mutluluğu yaşıyoruz çookk teşekkür ederizz.........
ve sonrasında deli gibi elimde telefonla herkesi aradım haber erdim babam canım babacım dede olacağını duyunca ses titredi ve o da ağlamaya başladı hiç vakit kaybetmeden ençok sevdiğim sütlünuriye yi alıp gelmişş

simdi merak ediyorsunuzz eeeeeeeee eşine ne zaman söyledin diyee: inanmayacaksınız ama en son eşimi aradım :

soğuk ve üzgün bir ses tonuyla test sonucu çıkmış alıp dr a faxlarmısın dedim .o da sonucu neymiş sordun mu ? dedi evet herzaman ki gibi negatif miş dedim bu saferde olmadı diyip bişi sölemesine fırsat vermeden kapattım telefonu. test almaya gitmiş ve sonucu açıp bakmış ki ne görsün değer bayaa yüksek sevinçten ne yapacağını şaşırmış arabayı park ettiği yeri unutmuş beni aradı ve niye böle bişi dediğimi sordu bende telefonda ancak bu kadar oluyor süpriz yapmak istemiştim senin öğrendiğin iyi oldu dedim ve gülmeyle ağlama arası kısa bi konuşma yaptıktan 10 dk sonra eve geldii elinde bir torba balıklaa .......... bir gün önce balık canım istemişti ve balık pazarında taze balık olmadığı için alamamıştı onu alıpta gelmiş canımm romantik kocacım benimmm

Bizde Eşimle çok çok çok Istiyorduk Ilk Bebeğimizi Kaybedince çok çok çok üzülmüştük Ve Hemen Hamile Kalmak Isteyordum Ama Olmadi 1 Sene Sonra Kalabildim Ve Hiç Ummadiğim Ve Umudumun Var Ve Yok Arasinda Eşime Test Aldirdim Eşim Yoktu Ben Kendim Evde Yaptim Ve Sonuç. Pozitifdi ...:teytey:

EŞİMİ ARADIM TEL.AÇMADI İŞTEYDİ NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞTIM AĞLIYORDUM SÜREKLİ ANNEMİ ARADIM VE ANNEM PAYLAŞTIM SONRA EŞİM EVE GELDİ BEN ARADIKTAN SONRA CANIM BENİM MERAKLANMIŞ NE ÇIKTI DİYE VE SÖYLEDİM HAMİLEYİM DİYE YÜZÜNDE TEBESSÜM BİRBİRİMİZE BAKTIK GÖZLERİMİZİN İÇİNE BEN HALEN AĞLAMAKTAYDIM ODA BU HABERİ HAYKIRMAK İSTİYORDU HERKESE ANNESİNİ ARAMAK HEKASE SÖYLEMEK İSTİYORDU ÇOK HEYCANLIYDI...AKŞAM YEMEĞİNE BAŞKA BİR YERE GİDECEKTİK KAYINVALİDEMLER FELAN VE HİÇ DEMEDİK SABRETTİK YEMEKTEN SONRA KAYINVALİDEMLERE GİİTM EŞİM İŞİ VARDI O İŞİNİN BAŞINA GİTTİ VE KAYINVALİDEMDE ISRARLA SEN HAMİLE KALACAKSIN DEYİP DURUYOR BU AY OLACAK İNANIYORUM DİYOR SÜREKLİ EN SONUNDA DAYANAMADIM VE SÖYLDİM ÇIĞLIKLAR ATTI AĞLADI VE YARINA KADAR 1 AKŞAMIN İÇİNDE BÜTÜN SÜLALEYE HABER VERMİŞTİ SEVİNCİNDEN HERKES ARADI TEBRİKETMİŞTİ ...:dance:
ANLATIRKEN BİLE AĞLIYORUM ALLAH IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN BEN BİZ HEPİMİZ ÇOK İSTEDİK SANA ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞALLAH HERKESE NASİPEYLERSİNDİR ... KUCAĞIMIZADA ALMAMIZI NASİP EYLE ALLH IM SAĞLIKLI VE HAYIRLI ÖMÜRLÜ OLUR İNŞALLAH ...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben değil eşim bana haber verdi :teytey:
tedavimiz bitmişti sonucunu bekliyorduk.kan testine gittik.öğle sonu alırsıınız dediler.eşim gitti.dedim ki;sonuç ne olursa olsun beni muhakkak ara.
ama bir türlü aramadı saat 3 oldu,dayanamadım aradım.doktor gelmedi sonucu yorumlayacak dedi.ama sesi çok kötüydü.kendi kendime kesin sonuç negatif dedim,beni üzülmeesin diye telefonda söylemiyor.telefonu kapatıp ağladım.:uhm:
yarım saat sonra tekrar aradı ve sesi çok mutluydu.müjdemi isterim dedi.bu sefer de sevinçten ağladım.senağlama

nerdeyse 2.5 yıllık evliydik...polikistik over sendromum var dı ve tedavi sürecindeyidk...en son 2007 haziranda doktorum rahim filmi istiyorum dedi ve ben okuduklarım dan okadar korkmustumki 2-3 ay tedaviye ara vermek istedim...doktorumda tamam dedi..o sırada annemler umreye gitti geldi felan...derken eşimle eger hamile kalamazsam ocak 2008de rahim filmi çektirme kararı aldık...3 aralıkta reglim 12 gun falan gecmişti...benim için regli gecikmesi sürekli yasadıgım bir olguydu...ekim ayının içinde rüyamda görduklerime baktıgım zaman en kısa sürede hamile kalacaksınız diordu...ve içimde bir umit vardı...pazartesi sabahı işe gelmeden önce eşimle beraber sağlık ocağına gittik...idrarımı verdim ve 20dk bekledik...heyecandan ikimizde ölecektik...görevli ismimi söyledi...yanına gittim...kagıdı elime verdi...sonuc ne, burda ne yazıyor dedim...adam hamilesiniz dedi...eşimle ikimiz aynı anda aglamaya basladık...arabaya bindik birbirimize kocaman sarıldık...ama hiç konusamıyorduk....sonra annemi ablamı aradım...harika bir duyguydu..eşim beni işe bıraktı kendide iş yerine gecti...aradan 30dk gecmeden kocaman bir demet mavi gul geldi...kurye bıraktı gitti...içindeki notta...""seni ve bebişimi çok seviyorum...bana böyle bir duygu yasattıgın için tesekkür ederim"" yazıyordu...

rabbime çok şükürki daha baska tedavi uygulamadan ve korktugum şeyleri bana yasatmadan bizi bebek sahibi yaptı...bugun itibariyle 22+2 haftalık hamileyim...

inşallah butun bebek isteyen annelerin kucakları boş kalmaz ve en kısa zamanda hamile kalırlar...

evet anne adayları ve anne olacak hanımlar inanın yazıları okurken gözlerim doldu ya...allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı güzel bebişler nasib etsin....benim adetim 2 gün geçti,kasıklarım ağrıyo,göğslerim şişti ve ağrıyo,sık idrara çıkmada var,belim ağrıyo,sürekli uykum geliyo....bilmiyorum hamiş miyim yarın olsun test alıcam...inş. hamişimdir kızlar ya....ama yılmak yok hayırlısı inş....acaba ben nasıl bir sürpriz yapsam kızlar....dua edin olurmu ben hepinize ediyorum....allah gönlünüzden ne geçiriyosanız nasib etsin ......

Hepinizinkini Tek Tek Okudum Benimde Adedim Geçti Bugün Test Yapicam
Ben Evlenmeden Yapmiştim Hamile Kalinca Eşime Nasil Söyliyeceğimi ....
Bir çift Bebek Patiği Alip Bir Buket çicekle Iş Yerine Gönderecegim Birde Not Babacim Ailemiz Büyüyor.. Vs Herhangi Bir Not Nasil Güsel Olur Demi :))))

kızlar ben de bugün öğrendim hamiş olduğumu tam altı yıl bekledikten ve uzunca bir tedavinin ardından hamile olduğum günü eşime nasıl bir süpriz yaparak söyleyeceğim günü çeşitli hayaller kurarakgeçirdim ama yine istediğim gibi olmadı can sağlığı olsun ne yapalım ama sevincimizden bişi eksilmedi tabii

Canım benim çok sevindim.. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh.. (AMİN) :emir_bebek:

X