:) bu acayip müthiş bir duygu ALLAH her kadına nasip etsin.14 aylık evliyim ve başından beri bebek istiyorduk.olmuyordu.geçtiğimiz nisan ayında kist tedavisi gördüm.sonrasında adet gecikmesi yaşadım...tedavi için kullandığımın ilacın etkisi diye düşünerek fazla üstüne varmadım.ama şüphelenmiyor da değildim.gecikmenin 11.günüydü sanırım,akşam evde bulundurduğum testi yaptım.sonuç pozitifti ve ellerim felan titremeye başladı.acayip heyecanlandım.bir müddet banyoda kaldım,kendimi toplayıp çıktım ve hiçbişey yokmuş gibi davrandım.emin olmadan hareket etmek istememiştim çünkü.bazı testler yanlış da çıkabiliyor.ertesi sabah-ki o gün benim doğum günümdü-eşim uykudayken evden sessizce çıkıp en yakındaki hastaneye gidip kan verdim.sonuç 1 saate kadar çıkar dediler.eve dönerken bi mağazaya uğrayıp biberon aldım ve hediye paketi yaptırdım.eşim uyanmadan eve döndüm.birlikte kahvaltı yaptık.sonrasında gizlice hastaneyi aradım.aldığım cevap beni tatmin etti,o gün doğum günümdü ve bu zamana kadar aldığım engüzel hediyeydi,ALLAH KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN..pc başında oturan aşkımın yanına geldim ve aldığım biberonu ona hediye ettim.paketi açar açmaz rengi değişti "bu ne ki?" diye sorduğunda ona "hamileyim aşkım"dedim.bir müddet donakaldı öylece,inanamadı,tekrar tekrar sordu.ardından birbirimize sarıldık.o gün akşama kadar eşim heeeepppp güldü...
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME...İNŞALLAH OLMAYANLARA DA NASİP EYLER...