Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

ay canim benim ya cok uzuldum,insallah en kisa zamanda sen de hamis olursun,hic uzulme canim.rabbim hayirli bir zamanda sana bir evlat nasip edecekdir.

Biraz geç oldu ama bende yazayım.
Evde test yaptım bir akşam ikinci çizgi benimde çok silikti. Eşimle baktık ama inanamadık sabah doktora gitmeye karar verdik ve ben şirketten izin aldım migrenim için.
Evdekilerin haberi yok bu arada işimi halledip şirkete geri geleceğim nasılsa. İdrar testi sonucunu bekliyorum ve o arada hastane öğle tatiline çıktı benim iş uzadı. Cep telefonumunda şarjı bitti kimse bana ulaşamıyor. Şirketten arıyorlar yokum, eve geldim düşüncesi ile evimi arıyorlar fakat tek sorun evimin yerine abimlerin ev telefonunu arıyorlar. Annem ve babamda istanbul dalar bu arada. Japon hanım hastaneye gitti hala gelmedi diye soruyorlar. Bizimkiler telaşlanıyor kayınpederimi arıyor babam hayırdır hasta imiş nesi var bizim haberimiz yok diye. Bu sefer kayınpederimm şokta sabah iyiydi diye. Kayınpederim de eşimi arıyor nerde Japon diye. Eşimde hastaneye gidecekti ilaç yazdırmaya ama benide aramadı diyor. Neyse ortalık felaket karışıyor.
Labaratuardan sonucu aldım fakat ne anlama geldiğini bilmiyorum. Doktorun yanına çıktım baktı hamilesin dedi. Akşama polikliniğe çağırdı ultrason ile bakmaya.
Hastaneden çıktım karşıda kırtasiyeden telefon ettim eşime ama ağlamaktan konuşamıyorum anladı zaten olduğun yerde bekle hemen geliyorum dedi.
Geldi ve yolun tam ortasında arabadan indi ve bana öyle bir sarıldıki arkadaki araçlar bile şaşırdılar.
Evimize geçerken kendi annemleride bize çağırdık ve ailelere söyledik. herkes çok sevindi ve bir yandanda beni fırçaladılar çünkü çok korkmuş herkes.
Akşam üzeri polikliğine gittik 2 anne 2 baba eşim ve abim
:roflol:
Doktor ultsonla baktı bir şey demedi güldü sadece. Odasına geçtik ailelerin yanına ve doktor dedi bu kadar kalabalık geldiğinize değmiş yoksa bir bebek için bu kadar kalabalık fazla dedi afalladık zaten. Bebekler iki tane dedi. :1shok:
Eşim ağlamaya başladı tabii bende. Ama bu mutluluğumuzu bir kaç gün yaşayabildik senağlama
Sonrasını zaten arkadaşlarım biliyor. Ama umudumu hiç kaybetmedim. Bebişlerim beni, babalarını ve kardeşlerini cennette bekliyorlar bunu biliyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın.senağlama

Ha ha ha...bana eşim haber vermişti :1hug:

tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ben. Test için kan vermeye gittiğim gün işim de vardı. ben evde yokken, eşimi arayıp haber vermişler. Eşim de beni KOCAMAN bir buket çiçekle karşılamıştı...a.s.

akşam eve gelir gelmez test çucuğunu gözüne sokmuştum:))
hayırlı olsun dedi bende sanada hayırlı olsun dedim:))) sarılıp öpüşüp koklaştık:))

valla biz daha yeni evli sayiliriz 2,5 senelik evliyiz 2 sene falan korunduk..korunmayi birakinca bir zaman sonra hamile kaldim...ama dusuk oldu 4 ay sonra tekrar hamile kaldim...a.s.cok sukur hersey yolunda...:sm_cool:.ben bunu esime tam söyleyecektim,o hamilesin degil mi? dedi nasil hissettiyse..kafamçokkarıştı..demek ki ben disa vurmusum hamileligimi...o gunden beri cok mutluyuz Allah daim etsin insallah....

BEN VE EŞİM AYNI ANDA ÖGRENDİK İLK EVDE TEST YAPTIM MASAYA KOYDUK BÖYLECE BERABER ÖGRENMİŞ OLDUK ERTESİ GÜN HASTANEYE GİDİP KAN TESTİ YAPTIK YİNE BERABER ÖGRENMİŞ OLDUK ÇOK GÜZEL Bİ DUYGUYDUa.sa.sa.s

Bende paylaşmak istiyorum.

Oana bir mektup yazdım ve zarflayıp getirdim.Çıtır görümcem gördü ve çatlaklık yapıp Fatma ben vereyim dedi.Ben daha heyecanlıyımda kayınvalidem de var.Peki dedim ver.İyi niyetli istedi..
Verdi okudu okudu önce anlayamadı, Bu ne dedi. Görümcem güldü, ben tebessüm ettim baktım.Dedim ki baba oluyosun..O anda (çok yorgundu çoookk) gözlerinin içi parladı.Boynuma sarılsa sarılamıyor (ağır abi ya benim ki) İçi içini yemiş meğerse..
Kendi evimize geçince öyle bir sarıldı ki, dur dedim hamileyim ben unutma... :)
Ama hala hediyem gelmedi ((( Unutmuyorum ben bunu dedim...

Teşekkürler hepinize...

benim de biraz klasik oldu ama anlatıyım, yurtdışındaydım geciktiimde orda hissettim(asla gecikmem) marakeş te çölden bi tane kız bi tane erkek bebiş çarık gibi yöresel patik aldım döndümde eşimin ertesi gün doğum günüydü gece 12yi zarzor bekleyip doğum günü hediyen die verdim, ben ağlar fln die bekliodum şoka girdi doktora gidip emin olana hatta keseyi görene snra da bebei görene kadar inanamadı doğurıyım tepki vericek ben hala bekliorummm

:) bu acayip müthiş bir duygu ALLAH her kadına nasip etsin.14 aylık evliyim ve başından beri bebek istiyorduk.olmuyordu.geçtiğimiz nisan ayında kist tedavisi gördüm.sonrasında adet gecikmesi yaşadım...tedavi için kullandığımın ilacın etkisi diye düşünerek fazla üstüne varmadım.ama şüphelenmiyor da değildim.gecikmenin 11.günüydü sanırım,akşam evde bulundurduğum testi yaptım.sonuç pozitifti ve ellerim felan titremeye başladı.acayip heyecanlandım.bir müddet banyoda kaldım,kendimi toplayıp çıktım ve hiçbişey yokmuş gibi davrandım.emin olmadan hareket etmek istememiştim çünkü.bazı testler yanlış da çıkabiliyor.ertesi sabah-ki o gün benim doğum günümdü-eşim uykudayken evden sessizce çıkıp en yakındaki hastaneye gidip kan verdim.sonuç 1 saate kadar çıkar dediler.eve dönerken bi mağazaya uğrayıp biberon aldım ve hediye paketi yaptırdım.eşim uyanmadan eve döndüm.birlikte kahvaltı yaptık.sonrasında gizlice hastaneyi aradım.aldığım cevap beni tatmin etti,o gün doğum günümdü ve bu zamana kadar aldığım engüzel hediyeydi,ALLAH KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN..pc başında oturan aşkımın yanına geldim ve aldığım biberonu ona hediye ettim.paketi açar açmaz rengi değişti "bu ne ki?" diye sorduğunda ona "hamileyim aşkım"dedim.bir müddet donakaldı öylece,inanamadı,tekrar tekrar sordu.ardından birbirimize sarıldık.o gün akşama kadar eşim heeeepppp güldü...
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME...İNŞALLAH OLMAYANLARA DA NASİP EYLER...

ne kadar güzelmiş coksekeriremsu

evleneli dört sene oldu ilk 1,5 yıl sürekli korunduk.Korunmayı bıraktıgımızda aylarca bebegimiz olmadı regl im düzensiz denilemezdi..Derken ilk bebegime hamile kalmışım farketmeden ama onu kaybettik ve kaybettiğimizde ögrendimsenağlama
aradan 2 ay geçti ve ben hala regl olamıştım düşük ten diye sallıyıp duruyordum.
En son kankam ın evindeydik *tabi bu dönemde bulantı,agrı gibi bir çok gebelik belirtisi mevcut*
Kankamın ablası benden gizli test aldırmış,,neyse zorla yaptırdılar..Birde utanmadan sonuç çıkana kadar testi sakladılar.
Tabi ben hala hiç hamile olduğumu düşünmüyorum.
5 dakika geçti..Kankamın ablası sırıtarak teste bakıp " hamilesin..! diye sevinç çığlıkları atmazmı..fırlayıp testi elinden aldım iki kıpkırmızı kalın çizgi şok geçirdim...
aynı sırada bebek ninnisi çalmazmı..
Buna hazır olmadığım için oturup hüngür hüngür ağladım..
Akşam adam geldi..Her zaman kapıda karşılayan ben bu sefer kapının yanına yaklaşmadım.Tabi bizimkide anlamış noldu felan dedi..
Yolcu varmış dedim..Hayırdır kim geliyomuş dedi..
Bebek diyince
inanmadı hadi ordan felan dedi..Test i gösterdim anlamadıgı için gene inanmadı..
o esnada bir dizide kızın biri de açıklamasıyla beraber gebelik testi yapıyodu..
Adam orda görunce inandı..
Ve dumuuur...3 gün kendine gelemedi..
nitekim çok güzel kraliçeler gibi bir gebelik yaşattı bana...

MUTLAKA OKUYUNNNNNNNNNNNN kızlar benimki tam bir mucizeydi bizim çocugumuz ancak mikro yöntemiyle olabilirdi bunu bi ay önce ögrenmiş yıkılmıştık eşimin sperm sayısı çok düşüktü çok kötü zamanlar geçirdik eşim bi türlü konduramıyordu kendine inanmıyordu bu 1 ay sürüde ne yapacagımızı düşünüyorduk ben nasıl olsa çocugumuz olmuyor diye ilişkiye girerken çok rahattım yane amna şöle yatayım 1 saat yatayım tutacakmı derdi olmadan çok rahat cinsellik yaşadık eşimde her defasında hala bir umutla hemen kalkma bi mucize olabilir diyodu çok üzülüyodum onun bu haline hala umut baglaması beni kahrediyodu neyse 1 ay sonra artık tedaviye başlamak amaçlı dr gittik bu arada benim adetim 3 gün geçmişti çok agrım vardı ama biz bende bi hastalık oldugunu düşünerek moralimizi dahada bozduk çünkü bizim çocugumuz normal yolla olamazdı evdede test yapıp öle gitmiştik bi umut yinede dedik ama testte çıkmadı drm yinede kan testi istedi yaptırdık ama çıkmıcaktı biliyorduk kötü bişeye kendimizi hazırladık ve sonucu almaya gittik ben pozitif yada negatif yazan bi sonuç kagıdı beklerken rakamla açıklama vardı hiçte yaptırmadıgımdan bilmiyordum bi hemşireye sordum sonuç ne diye dr nuz söylesin dedi 2. hemşireye sordum dr nuz söylesin dedi artık iyice meraka kapıldım kesin yok zaten üzülmiyim diye dr havale ediyolar sandım artık sabır kalmadı ve 3. hemşireyi bulup kolundan tutup sordum bu ne bana söyle diye hemşire güldü sonuç 992 tebrik ederim hamilesiniz ........o an bacaklarımın titredigini hissettim sadece yüzüne baktım kaldım hemşirenin eşim o anda para ödüyordu ve yanıma geldi noldu dedi ben ona baktım ve o an gözlerimden yaşlar süzüldü noldu dedi tekrar ben hamileymişim dedim oda dondu biz birbirimize bakıp sadece aglıyorduk o kalabalıkta hemşire iyimisiniz istemiyormuydunuz yoksa kötümü oldu diye sorunca kendimize geldik hayır hayır bu mucize bizim çocugumuz olamaz dediler nası oldu diye bagırarak kendimize geldik eşim o an herkesin içinde beni dudaklarımdan öptü ve şok halde dr muzun yanına gittik nasıl bir duygu nasıl bir şok anlatamam anca ultrosonda görünce biz inanabildik dr da şokta allahın sevgili kuluymuşunuz milyonda bir olan bi olayla karşı karşıyayız dedi .saatlerce kendimize gelemedik eşim araba bile kullanamadı megersem bebeğim 5 haftadır benimleymiş üstüne adet görmüşüm o üzüntüleri çekerken bile içimdeymiş canım benim hastaneden çıktıktan sonra hemen ailelerimizi aradık herkes şok geçirdi herkeste bi bayram havası anlatamam allahım herkese yaşatsın bu duyguyu şimdi bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum dostlar anlayınki umut olmadan yapraklar yeşermiyo ümidinizi hiç yitirmemeniz dileğiyle dualarınız kabul olsun dostlar...:)

ben adetimde 3 gün önce öğrendim. yürüyünce kasıklarım ağrıyordu eşimde hep hamilesinde ondan diyordu yok diyordum adet öncesi oluyor böyle şeyler.
ama içimdende acaba hamilemiyim diye geçiriyordum.
ve dayanamadım eşim salonda otururken gidip banyoda testi yaptım 5 dk sonra net olarak çift çizgim çıktı.elim titriyordu.. hemen eşimin yanına koşup gösterdim testi. oda inanamadı..
pazar günüydü ve heryer kapalıydı ve ben yerimde duramıyordum..eşim sonunda dayanamadı gece 11 de istersen nöbetçi eczaneden test alıp geleyim dedi..
yok dedim yarını bekleyim..sabah oldu hemen yakındaki eczaneye koşup test aldım hemen yaptım..
net olarak çift çizgi çıktı yine..hemen eşimi aradım BABA ADAYI NASILSIN DEDİM gerçekten mi dedi
evet net çıktı çizgi dedim..
hemen çarşıda buluşup doktora gittik kan tahlilinde çıktı. şuan 10+5 günlük ikiz bebek bekleyen bir hamişim.. geçen hafta öğrendik ikiz olduğunu..
Tek yumurta ikiziymiş Meleklerim..
allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
anne olmayı isteyenlerede en kısa zamanda bu güzel duyguyu tattırsın...

kızlar ben de bu sabah eşimden gizlice dışarı çıktım ve polikiliniğe gittim orda dr bana daha çıkmaz dedi ben de eczaneden test aldım gelidim ve ikimiz brlikte testi yaptık ilk önce tek çizgiydi ben umutsuzluğa düştüm ve elimi yıkarken eşim betül ikinci çizgi de var bak dedi wc biraz karanlıktı aldık testi ve pencere kenarına gittik 2 dk sonra çıktı ikinci çizgi ve çok mutlu olduk sarılsık birbirimize allah tamamına erdirsin inşallah ve darısı olmayanlara

TEBRİK EDERİM BETÜL ALLAH ANALA BABALI BÜYÜTSÜN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…