Hamiş olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz

Tam 6 ay önceydi. Test yaptık. tabi kaynanamla oturuyorum o zamanlar. Test pozitif çıktı. Hemen aradı Koçişimi anne arama ben akşam gözlerine bakıp söylemek istiyorum dedim ama dinlemedi. Benim oğlumun çocuğu benim torunum ben söylerim dedi . Çok kötü olmuştum çok mutluydum ama o lafı duydum hüngür hüngür ağlamak istedim. Koçişim gelince bana sarıldı çok sevindi tabi ama ben söylemek isterdim. İşte öyle...
olsun canim uzulme cocugun varya hamilesin ya bu dunyalara deyer birak soylesin sen hamileligin tadini cikart :KK16:

bende yazayım .aslında biz o kadar uzun zaman bekledikki bu mucizeyi .o kadar plan yapmama rağmen hiç birini uygulayamadım heyecandan .
bi kaç gün günüm geçmişti ,uyku halim vardı bide hafif bulantılarım .kendim test yapmaya cesaret edemedim yine negatif çıkar diye .arkadaşımla beraber testi yaptım .veeee silik ikinci çizgi .tabi mutluluktan ağlıyoruz .
sonra eşim geldi gece vardiyesindeydi işi erken bitmiş gece 10 da evdeydi .eline testi verdim .bu ne dedi .bende hanmileyim diyince inanmadı .konuşamadı koltuğa yığıldı kaldı .:KK1::KK1:.evde bir tane daha test vardı onuda yaptım ama yine inanamadı .şoklarda garibim .neyse biz apar topar kalktık hastaneye gittik test yaptırmaya .nasıl bi rüzgar yağmur var .hava buzz gibi .neyse gece saat 1 oldu biz test sonuçlarını aldık ve hamileyimmmmm .eşimin gözleri yaşardı ve şoklarda .bizim 17 yaşında bir kızımı<z var ve ondan sonra artık olmaz diyip umudumuzu kaybettiğimiz anda mucizemiz geldi .şimdi ikinci kızımız yolunu bekliyoruz inşallah .:nazar::nazar:
rabbim herkesin dileğini kabul etsin kucağını doldursun ,biraz uzun oldu yazım .

uzun bir süre çocuk istemedik hem erken evlendiğimiz için hemde maddiyatı biraz daha düzeltme adına.. neyse efendim eşim son iki yıldır istiyordu çocuk ve ben kararsızdım. çalıştığım hastanede nöbetteyim bir akşam. günlerden cumartesiydi. WC ye girdim bir an başım döndü. adetim de bir hafta geçmişti ama hep gecikiyor diye ihtimal vermiyordum baş dönmesi üzerine şeytan dürttü acaba gebe olabilir miyim? diye. Laborant arkadaşı çağırdım hemen BetaHCG yapar mısın bana dedim.. hemen kanımı aldı sonucu bekliyorum ama poziztif çıkacağına dair kırıntı yok içimde. yarım saat sonra arkadaş sonucu bildirdi.. Teyze oluyorum demek gözünaydın pozitif dedi :) ben başladım ağlamaya niye ağlıyorsun dedi sevinçten dedim. Halbuki üzüntüden ağlıyorum. Eşim işsiz kayınvalide ile birlikte oturuyoruz. Borçlar var.. Ne yaparım ben şimdi diye düşünüyorum. sabah nöbetten çıkana kadar ağladım. eve gittim eşim uyuyor uyandırmadım. yanına yattım düşünürken uyuyakalmışım. Gözümü açtığımda eşim beni gıdıklıyordu. uyanmış çaktırmadım güldüm neyse birden karnıma dokundu.. çok şaşırdım sanki içine doğmuş gibi "sen bu ay regli olmadın her yerim şiş yine diye söyleniyordun olmamışsın yoksa hamile misin kız? " dedi. Ben cvp veremedim şoktaydım.. Neyse konuştuk ben istemiyorum bu bebeği bu şartlar altında dedim.. çok üzüldü. Söz veriyorum ne istersen yapacağım yeterki vazgeçme bebeğimizden dedi.. işe gireceksin, ayrı ev istiyorum, bu evde bu kalabalıkta çocuk büyütemem dedim. yeni evde bilgisayar ve internet yasak dedim. Hepsini kabul etti ve hepsini iki hafta içinde gerçekleştirdi. Herşey öylesine kolay oldu ki.. Borçlar bir anda bitti nasıl olduğunu bile anlamadım.. Kısmetiyle geliyor dedikleri doğruymuş.. Şimdi bulantıların hayatımı kabusa çevirmesini saymazsak mutluyum.. Mutluyuz.. Allah'a bin kez şükürler olsun Allah herkese nasip etsin inşallah.

bende paylaşayım....
28.07.2007 yılında evlendik evliliğimizin başından beri hiç korunmadık eşimin yaşı benden baya büyük olduğu için hemen bebek istiyordu ama olmadı dr dr gezdim 5 yıl boyunca bi sebepte olmayınca ortada daha da zor bi süreç olmaya başladı inanın o dönemler medyumlardan falcılardan bile medet umar olmuştum şimdi pişman olsamda insan umutsuzluğa kapılmasın işte.Allah affetsin.....
neyse bu arada 2 aşılama yaptırdım sonuç negatif artık hepten umudum kesilmişti aşılamalarım arka arkaya olunca bütün adet düzenimde bozulmuştu 4 ay adet görmedim çıldırcaktım artık 5.ayımda leke gibi 3 gün bi adet gördüm azcık rahatlamaya başladım ama yumurtlama günü falan umrumda değil nasıl olsa olmayacak diyordum derken 28 gün oldu ben yine adet olmadım 30 gün oldu annem arayıp soruyor adet oldunmu yok anne olmadım hadi inş gebesindir geç bunları dedim 1 gün sonra annemle anneannem bana geldiler daha kapıdan girer girmez anneannem aaaa sen hamilesin gözlerinden belli kirpiklerin karışmış demezmi sonra komşularım kız sen hamilesin popon büyümüş yok hamile gibi yürüyorsun falan demeleriyle ben soluğu eczanede alırım dur bi negatif daha çıksında herkese kapak olsun nasıl hamileymişim ben allah allah deyip testi yaparım ama bana kapak olur çift çizgi hemde anında teste dokunamıyorum elim ayağım boşaldı ağlıyorum hemen ablamı aradım nasıl bağırıp ağlıyoruz annemin anneannemin sesi geliyor çığlıklar o biçim hemen eşimide aramalıyım diyorum eşime diyorumki hani ben sana demiştim ya 2 çizgi çıkarsa gebeyimdir 2 çizgi çıktı hamileyim aşkım akşam hemen acile gidelim kan testi yaptıralım dur sakin ol hadi inş akşam gideriz diyor akşam gidiyoruz dr usg ile bakıyor kan testi evet 5 haftalık hamilesiniz bol bol dinlenin hayırlı olsun diyor eşim ve ben birbirimize bakıp ağlıyoruz dr şokta 5 yıl bekledik diyor eşim ooo diyor dr o zaman hanımına iyi bak çok sevindim diyor hemen annemlere gidiyoruz 1 gün sonra yılbaşı hoplamak oynamak yok diyor annem kuzenlerle toplanıyoruz yılbaşında herkes oturtuyor beni millet kopuyor ama yeni yıl için değil aileye gelen yeni bebek için.
şimdi mucizem 38+3 haftalık oldu birde doğumunda ağlarız sonrası hep mutluluk olur inş.....

bende paylaşayım....
28.07.2007 yılında evlendik evliliğimizin başından beri hiç korunmadık eşimin yaşı benden baya büyük olduğu için hemen bebek istiyordu ama olmadı dr dr gezdim 5 yıl boyunca bi sebepte olmayınca ortada daha da zor bi süreç olmaya başladı inanın o dönemler medyumlardan falcılardan bile medet umar olmuştum şimdi pişman olsamda insan umutsuzluğa kapılmasın işte.Allah affetsin.....
neyse bu arada 2 aşılama yaptırdım sonuç negatif artık hepten umudum kesilmişti aşılamalarım arka arkaya olunca bütün adet düzenimde bozulmuştu 4 ay adet görmedim çıldırcaktım artık 5.ayımda leke gibi 3 gün bi adet gördüm azcık rahatlamaya başladım ama yumurtlama günü falan umrumda değil nasıl olsa olmayacak diyordum derken 28 gün oldu ben yine adet olmadım 30 gün oldu annem arayıp soruyor adet oldunmu yok anne olmadım hadi inş gebesindir geç bunları dedim 1 gün sonra annemle anneannem bana geldiler daha kapıdan girer girmez anneannem aaaa sen hamilesin gözlerinden belli kirpiklerin karışmış demezmi sonra komşularım kız sen hamilesin popon büyümüş yok hamile gibi yürüyorsun falan demeleriyle ben soluğu eczanede alırım dur bi negatif daha çıksında herkese kapak olsun nasıl hamileymişim ben allah allah deyip testi yaparım ama bana kapak olur çift çizgi hemde anında teste dokunamıyorum elim ayağım boşaldı ağlıyorum hemen ablamı aradım nasıl bağırıp ağlıyoruz annemin anneannemin sesi geliyor çığlıklar o biçim hemen eşimide aramalıyım diyorum eşime diyorumki hani ben sana demiştim ya 2 çizgi çıkarsa gebeyimdir 2 çizgi çıktı hamileyim aşkım akşam hemen acile gidelim kan testi yaptıralım dur sakin ol hadi inş akşam gideriz diyor akşam gidiyoruz dr usg ile bakıyor kan testi evet 5 haftalık hamilesiniz bol bol dinlenin hayırlı olsun diyor eşim ve ben birbirimize bakıp ağlıyoruz dr şokta 5 yıl bekledik diyor eşim ooo diyor dr o zaman hanımına iyi bak çok sevindim diyor hemen annemlere gidiyoruz 1 gün sonra yılbaşı hoplamak oynamak yok diyor annem kuzenlerle toplanıyoruz yılbaşında herkes oturtuyor beni millet kopuyor ama yeni yıl için değil aileye gelen yeni bebek için.
şimdi mucizem 38+3 haftalık oldu birde doğumunda ağlarız sonrası hep mutluluk olur inş.....

ohh size çok güzel kapak olmuş.. ne güzel bir hikaye.. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah sağlıkla sıhhatle kolayca doğumunuzu yaparsınız.. ben nedense bu aralar kendimi mapusta gibi hissediyorum.. bu gebelik bitmeyecek gibi geliyor.. bir an önce aylar geçsin istiyorum.. zaman geçmiyor sanki.. darısı başıma inşallah bende 38 haftayı görürüm... çocuğunuz ve eşinizle mutluluklar..

ben gittim hastaneye kan verdım hemsire arkadssımla konustum bıraz soora sonuc cıkınca benı ararsın artık nasıl olsa negatıftır dedım neyse eve geldım utum vardı bıraz yaptım sora belım aardı oturdum yerıme ıbel ağrısı da hiç bılmem yanı ne adetlerımde ne de baska bı zaman tv ızlıyım dedım actım tv yı kanalları gezerken tel çaldııı kendımı uzulmeye hazırlıyorum tabı olsun haıylısı ne zamansa o zaman olur dıye aklımdan gecırıyorum actım telı arkım gözun aydın hamılesın dedııı çığlık attım tesekkur ettım oda tebrıkler ettı kappattık telı ben oturdum yerıme on dakka gectı aradan tekrar aradım yhaa demın bız konustuk mu ben hayal falan mı gördum dıye sordum arkım sacmalama hamılesın dıkkat et kendıne artık çok heycanlanmak yok dedııı boylece ınanmıs oldum :KK1::KK1: dururmuyum hemen esımı aradım hamıleyım dedım :))) bu arada bız ıkı yıldır bır kayıbımız vardı ve hiç korunmadık aylarca negatıflerı gorunce yok artık ne bebısı diyordum

ben gittim hastaneye kan verdım hemsire arkadssımla konustum bıraz soora sonuc cıkınca benı ararsın artık nasıl olsa negatıftır dedım neyse eve geldım utum vardı bıraz yaptım sora belım aardı oturdum yerıme ıbel ağrısı da hiç bılmem yanı ne adetlerımde ne de baska bı zaman tv ızlıyım dedım actım tv yı kanalları gezerken tel çaldııı kendımı uzulmeye hazırlıyorum tabı olsun haıylısı ne zamansa o zaman olur dıye aklımdan gecırıyorum actım telı arkım gözun aydın hamılesın dedııı çığlık attım tesekkur ettım oda tebrıkler ettı kappattık telı ben oturdum yerıme on dakka gectı aradan tekrar aradım yhaa demın bız konustuk mu ben hayal falan mı gördum dıye sordum arkım sacmalama hamılesın dıkkat et kendıne artık çok heycanlanmak yok dedııı boylece ınanmıs oldum :KK1::KK1: dururmuyum hemen esımı aradım hamıleyım dedım :))) bu arada bız ıkı yıldır bır kayıbımız vardı ve hiç korunmadık aylarca negatıflerı gorunce yok artık ne bebısı diyordum

insan inanamaz değilmi
bende hep bunu düşünürüm aslında biliyormusun canım acaba hamile olsam eşime nasıl söylerim diye
bir gün günüm geçse o sırada eşim sorsa regl oldum derim
güya olmayacamda işte süpriz yapacam seni kandırdım hamileyim diyeceğim
hayal etmesi bile çok güzel açıkçası
Rabbim nasip eder inşallah

insan inanamaz değilmi
bende hep bunu düşünürüm aslında biliyormusun canım acaba hamile olsam eşime nasıl söylerim diye
bir gün günüm geçse o sırada eşim sorsa regl oldum derim
güya olmayacamda işte süpriz yapacam seni kandırdım hamileyim diyeceğim
hayal etmesi bile çok güzel açıkçası
Rabbim nasip eder inşallah
edecek canım hem de öyle hayırlı evlat nasip edecek ki sende göreceksin ben zaten hayırlı haberını beklıorum canım valla ben şimdi dusunuyom da keşke dusunseydım suprızler yapsaydım nasıl olurdu acaba dıye ama o anın heyecanından zaten ohiç düşünemedım hemen aradım zaten ben aramadım ellerim telefona gitti aradı dılım soyledi

edecek canım hem de öyle hayırlı evlat nasip edecek ki sende göreceksin ben zaten hayırlı haberını beklıorum canım valla ben şimdi dusunuyom da keşke dusunseydım suprızler yapsaydım nasıl olurdu acaba dıye ama o anın heyecanından zaten ohiç düşünemedım hemen aradım zaten ben aramadım ellerim telefona gitti aradı dılım soyledi

inşallah canım hayırlısı hakkımızda
R abbim bir bana değil tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin

hepiniz nasıl bu kadar rahat olabiliyosunuz ben şuan korunuyorum o yüzden emınım ama korunmasam her sanıye hamilemıyım diye şüphem olur hiç şaşırmam yanı bekliyodum derim. :KK1: ama şaşırmayı tercih ederm :KK1:

merhaba hanımlar burada yeniyim...burada yazdıklarınızı okudum inanın anne olmasamda hepinizin hikayeleri bambaşka güzel..dileim rabbim bana da nasip eder eşimi de müjlerim..

ben de videoya çekenlerdenim.
telefonu tv ile sehpanın arasına sıkıştırdım.ama kaç kere prova yaptım deneme çekimi yaptım.kapı çalacak, kameraya basıcam falan.
Allahtan ramazan da, adamın ne zaman geleceği belli.kapı çaldı, elim ayağıma dolandı.videoyu "şişşt şimdi söylicem" lafıyla başlattım.
adamı salona çağırıyorum kadraja girsin diye, gelmiyo.garibim süt falan almış onları yerleştiriyor:)
ısrarla çağırdım bişey söyliycem diye. :KK49:benimki biraz saf, regl günü falan çok çakmaz o işlerden.o yüzden çoktandır aklından çıkmış, adam anca çalışma yapıyoruz diye biliyo:KK52:
kadraja girdi bizimkisi, baba oluyosun dedim.beni baya bi silkeledi gerçekten mi falan diye.
Allahım öyle tepkiler verdi ki videoyu kimseye izletemiyoum:26:
benimki de öyle bi anı işte

...:KK53: çok güldüm bu anıya ama çok eğlenceli ve çok güzel ne mutlu size :KK8::KK8::KK9::KK9::KK9:

Ben de dün verdim güzel haberi ama dün Kıbrısa gitmişti o yüzden telefonla vermek zorunda kaldım müjdeyi başkasından almasın diye haberi.

Şuan yanımda olmana çok ihtiyacım var keşke burda olsaydın dedim.. Ne olduğunu sordu. Bi bebeğimiz olacak dedim :) Önce bi kahkaha attı şaka sandı herhalde. sonra da "emin misin, nasıl yani, şimdi napıcaz, dur ben şimdi napayım, çok değişik bi duygu...." gibi kelimeleri art arda sıraladı en son da ben seni 2 gün arayamam belki şimdi kapat benim hemen Ali'yi(her sıkıştığında aradığı dostu) aramam lazım dedi suratıma kapattı telefonu :) Tabi 2 gün değil bugün sabah 8den itiibaren her saat başı arıyor şimdi ama ilginçtir ki bebeğin konusunu etmiyoruz sanki dün hiçbi şey konuşmamışız ortada bi bebek yokmuş gibi.. bi rüya gördü ve her şeyi unuttu diyorum :)dokunmayın şabanıma 9 ay sonra görüşcez nasılsa .. :)

Son düzenleme:
Öncellikle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK49:
ben önce idrar testi yaptım pozitif çıktı inanamadım ertesi gün tekrar yaptım yine pozitif :KK53: hemen gittim kan verdim ve gerçekten hamile olduğuma inandıktan sonra bir tane emzik aldım eve geldim, o gün ilk evlilik yıl dönümüzdü bu arada :nazar: neyse eşim akşam eve geldi uzandı kanepeye bende yanına oturup sırnaşmaya başladım çok cilveliyimdir elimde değil :KK70: açmısın yemek hazırlayım mı dedim öğlen geç yedim sonra yeriz dedi o zaman sana tatlı getireyim mi dedim getirrr :KK52: dedi tatlıya bayılır mutfakta emziği çikolataya batırdım arkama sakladım, arkamda birşey sakladığıımı görünce evlilik yıl dönümü hediyesi bekliyormuş gerçi bu da öyle oldu da, sonra aç ağzını kapa gözünü dedim ağzına emziği soktum önce şaşırdı ne olduğunu anlamadı sonra eline aldı emziği görünce öyle bakakaldı emziğe bi bana bakıyo bi emziğe hamileyim dedim hiç birşey demedi şaşkınlıktan inanamadı tekrar hamileyim dedi doğrulup gerçekten mi test mi yaptın bi daha yapalım hani nerde demeye başladı biraz sakinleştirdikten sonra doktora gittiğimi anlattım inandı.. işte böyle şimdi oğluşumuzu bekliyoruz :KK49:

ne güzel yazmışsınız kızlar Allah sizi bebeklerinize kavuştursun ve bebeklerinizle eşlerinizden bir ömür ayırmasın gözlerimden yaşlar aktı okurken bağıra bağıra ağlamak istiyorum şu an.Ben ne zaman yaşayacağım bu duyguları bilmiyorum 7 aydır hep hüsran umarım Allah en kısa zamanda bana da nasip eder bu güzel duyguyu:KK43:

X