- 24 Mayıs 2011
- 743
- 139
- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
amin darısı hepinizin başına rabvbim kimseye aratmasın.tebrik ederim hayırlı al kucağına inş darısı başımıza....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin darısı hepinizin başına rabvbim kimseye aratmasın.tebrik ederim hayırlı al kucağına inş darısı başımıza....
slm herkese ben eşime hamile olduğumu söylemek için 3 gün bekledim.çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin.günlerden perşembe geçen ayda ondan önceki ayda adetim hep geçikiyordu bekarlıktan beridir gününde adet olduğumu bilmiyorum hatta evlendikten sonra bir ay olmayıp
allah ikinci ayın ortasında olduğumu bildiğim için yine geciktini düşündüm.çok uykum geliyordu.sürekli uyumak istiyordum. Annemlerde hamişmisin sen yoksa dediler .ben yok dedim yine düzensiz anne dedim ve eve doğru yola çıktım aklıma takıldı acaba hamile olabilrmiydim diye düşünmeye başladım.giderken eczane bakayım bi test alayım dedim. Testi aldım akşam yapacaktım misafir geldi yorgunluktan uyudum. Erkenden baygın bir şekilde sabh işe gitmeden testi bi yapayım dedim.uykulu gözlerle testi alalade bir şekilde ayaptım hiç önemsemedeen ...aynanın önüne koydum elimi yüzümü yıkadıktan sonra elime aldım birinci çizgi belirgin ikinci çizgi ise silik bir şekilde duruyordu belliydi ama güvenemedim silik çıkmıştı yinede gözlerim yanlışmı görüyor dedim ışığa tuttum yine silik bir şekilde testi bırakıp bir sağa bir sola gittim sevinçten Ne yapacağımı bilemedim.eşime söylesem mi ya negatifse biliyorum o sevinçten işyerlerindekine annemlere yani herkese haber eder dedim sevinçle hamilemiyim hamile değilmiyim diye testi de çantama aldım işyerine ne düşüncelerle gittiğimi bilemezsiniz.işyerinde kimsenin olmadığı zaman cekmeceme koyduğum testi çıkartıp çıkartıp bakıyordum.evdede burdada çizgi silik bir şekilde duruyordu.yüzüm kıpkırmızı kafam karışık kalbimin atmasi zaten inanılmaz neyse akşam oldu cuma 2,günü eşim saat 11 de gelecek bizim eve yakın sağlık polikilinğine gittim .kan testi yaptırıp akşamda söyleyecektim.kan testini yarım saat bekledikten sonra ordaki hemşireyle arkadaş olduktan sonra ben gidip testin sonucunu getireyim ddi kimse yok akşam saati olduğu için tek başıma sağ sol gidip gelirken ayaktayım kız içerden geldi nasıl söylesem dedi o an aklımdan hamileysem bundan sonra neler olacak eşim nasıl olacak yuvam ya diyesorular sıralandı kafamda.ya hamile değilsem dünden beridir ne heyacanlıyım iyikide eşime söyleyipte onuda heyacanladırıp hevesini içinde koymak istemezdim .kıza hadi söyleyin zaten kalpden gidicem burda dedim kız gözlerimin içine bakaraktan ilkkez böyle bişey oluyor yeni yeni oluşuyor dedi galiba nasıl yani yeni yeni net bi cevap verinde ona göre evime gidim dedim kız 2 gün sonra yine gelin bakalım ama %50 dedi kızın 1. Yılı daha acemi diye düşünüp.kafam yine karışık bir şekilde doktora gidim dedim en iyisi kesin sonuç:44: O verir kızın hamile değilsiniz dememesi bile bi umuttu yani dışarda hava karanlık yağmur atıştırıyor.gözlerimdende yaşlar akıyor:2:bu şekilde eve gittim.eşim geldi ne yapacağımı bilemedim ne desem ne yapsam söylesem mi yoksa doktora gittikten sonramı söylesem öylelin kaldı sabah oldu.cumartesi öğlene kadar açık olan doktora koştum tel açıp iştende izin aldıktan sonra beklemekteyim sıra bana geldi .içeri gittiğimde en son adet trhimi sordu falan kendime yinee cevap alamıcam galiba burdan da dedim ultrasonla bakalım dedi kan testi yapalım dedi ultrosanla baktı kan testini yapalım ondan sonrada sonuç netleşecek dedi ben tabii başıma gelen idrar testini kan testini anlattım kan testini 1 saat sonra dedi dışarı çıktım çocuk bebek şeylerine bakıyordum içim bi tuhaftı bu kadar istekli olduğu bilmiyorum bebeğe... çalıştığım için sürekli koşturmaca iş ev yemek misafirlik geçiyordu beğendim bebek eşyalarından fiyatlarını sorup fikir edindim ne acele bu kadar telaş saate bakıyordum nihayet 1 saat sonra hastaneye gittim.test sonucunu öğrenecektim içeri girdim doktor evet hamilelik dönemimiz başlamış durumda pazartesi tekrar gelin dedi doktora bakıp eşime söyleyebilirmiyim artık dedim yüzüm yanıyor.evet dedi bakın söylücem doktor güldü hamileydimmmmmmmm :akşam misafirliğe gidecektik halamlara yolda söylememeliydim eve gittiğimdede hazırlanırkende söyleyemezdim en iyisi akşam geçsin gece söyleyecem bu defa allahın izniyle dedim.halamlara gittik otururken amcamlar geldi,çay içerken annemler derken meyve yerken yakın tanıdık aile evin içi düğün alayı gibi söylemelimiydim tutamıyordum kendimi eşim abimlerle amcamlarla otururken sohbetleri iyi gelirmisin dedim oda kalkalım mi diyeceği diye düşünmüş şimdi oturuyoruz dedi burda inat bu yaa söyleyecektim herkeste burda hazır herkesin ne diyeceğini nasıl tepki vereceklerini merak ettim kimse ayrılmadan söylemeliydim eşime iilk ona koridora çıktığında koluna girdim gel sana bugün ne oldu anlatım sana dedim oda evde konuşuruz burda şimdi millet içerde yok dedim anlatıcam eee söyle bakalım bende böyle yapınca nasıl söylüm falan derken hamileyimmmmmm dedim ne ne dedi kucakladı sarıldı bizim deliiiçıktık o sırada bayanlar mutfakta eşim elimden tuttu kalabalık kızkardeşim oturuyor annemler falan elimden tuttu oturdum herkes bakıyo eşim dışarı çıktı anneme hamileyim dedim zaten herkes duydu anlamışlardı eşim öyle yapınca tebrikler falan öpmeler süperdi.işte böyleee hanımlarr benim hamile olduğumu eşime böyle söyledim ve aileme rabbim isteyen herkese nasip etsin allahım bizi beni bebeğimi nazarlardan korusun Amin kötü gözlerden esirgesin aminn uzun oldu kusura bakmayın anlatmak istedim detaylarınıda
allah analı babalı büyütsün inş.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
En garibiniz benim sanırım. Tüp bebek tedavisine ara vermiştik hocadan 4-5 ay dinlenmek için izin istedim. O hırsla spor salonun ayazıldım. Ama nasıl spor yaptım anlatamam. Vücut geliştirmecilerle aynı idmanı yapıyordum. 2 ay adetim gecikti. O arada iş teklifi aldım izin alamam diye solumdaki kistin büyüdüğünü düşünüp hocama gittim. Ultrasonda bak burda ne var dediğinde yüzümün halini görmeliydiniz.
Hemen 2 li taramaları yaptılar. Herşeyin yolunda olduğunu öğrendikten sonra eşimi aradım. Hemen kistimi temizleyecekler dedi. Yok 3 aydır bebekle dolaşıyormuşum dedim adam kalpten gidecekti :)))))
kızlarr ben de bugün öğrendim hamile olduğumu ve eşim de tabii..
adetim 3 gün gecikmişti. işteki arkadaşlar test yapsana dediler. sen kesin hamilesin dedi biri...
daha korunmayı yeni bırakmıştık. ilk denememizdi. hemen tutmaz ki dedim. psikolojik bir gelişmedir. 2 gün daha olmazsam o zaman giderim dr a dedim.:90::90: ama eve gelince duramadım... eşime her ihtimale karşı bulunsun diye test aldırmıştım.. onu yaptım.. iki çizgiyi gördüm... heyecanımdan ağlamaklı oldum ama yine de emin olamadım..:26::26:
sonra 2 haftadır çektiğim bel sancılarını, uykusuzlukları, yorgunlukları düşünüp kendimi inandırdım.
bebişimizin ağzından bir mektup yazdım babacığımıza
testi de pakete koyup yatak odası aynasının önüne bıraktım.
eşim gelince odaya çağırdım sana mektup gelmiş dedim.
okurken hep yüzüne baktım acaba ne yapacak diye. mektubun sonundaki canım babacığımı okuduktan sonra şaşkınlıktan ağzı bi karış açık kaldı canımın. sonra sarıldık ağladım ben o ağlamadı ama
akşam hemen dışarı çıkıp iki test daha aldık garanti olsun diye. birini yaptım yine çift çıktı.. 2 gün sonra da kan testine gideceğim
benimkisi de böylee
Ne kadar güzel :) İşte bir kadının inceliği ve erkeklerin duygusuzluğu :))) Allah erkekleri bu kadar güzel bir duygudan mahrum bırakıp kadınlara vermiş galiba bu yüzden :))
Ben eşime malesef telefonda söyledim. İlk test tek çizgi çıkınca çok moralim bozulmuştu, 1 hafta sonra tekrar test yapınca iki çizgiyi görünce, eşime nasıl sürpriz yapacağım, nasıl ifade edeceğim hepsi aklımdan uçup gitti (şehir dışında olduğndan) bir anda heyecanla telefona sarıldım söyledim. Acayip tepkisiz bir eşim vardır. Telefonda sadece sürekli "gerçekten mi?" diye sorup durduğunu hatırllıyorum. Benim sürprizlerde uçup gitmişti aklımdan...
biz 11 ay uğraştık bebek için artık ümidimiz çok azalmıştı..adetimde düzensizdi ve defalarca test yaptım hep negatif..günlerden bir gün adetim yine gecikti :) ama ben negatif görmekten bıkmıştım artık ve tuttum kendimi test yapmadım..8 gün oldu ve eşim gündüz işten aradı "senin adet ne oldu, kaç gün oldu?" diye :) test yapmaya karar verdik "2 tane al, gel" dedim nedense :) eşim geldi,testleri masaya koydu ama ben hiç oralı olmadım çok korkuyordum.. "ne bekliyorsun"dedi ve ben yine negatif çıkacak diye ağladım..küçük bir iknadan sonra yaptım ve hemen ikinci çizgi çıktı inanamadık ve sarılıp ağlamaya başladık..ikimizinde eli titriyordu :) sonra ben hemen ikinciyide yaptım o da aynı,pozitif :) sonra ben teste güvenemedim,netten araştırma yaptık ve güvenilir bir test olduğunu okuduk :)) ayy çok güzeldi..ben hep ondan önce öğrenmek isterdim ama iyiki beraber yapmışız testi :) darısı tüm isteyenlerin başına.. Bebeğim doğsa,büyüse de ona da böyle anlatsam :))
uzun oldu ama okuduğunuz için teşekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/306721-babasina-mujdeli-haberi-nasil-verdiniz.html
ben de korunmayı bıraktığımda buna benzer bir konu açmıştım.Heyecanla müjdeyi vermek için kuruyordum kafamda . Araştırmıştım böyle bir topiğe denk gelmemiştim nesee..
Şimdi mi ben hala uğraşıyorum hamile kalmak için ancak erkek inferlitesi bizimkisi yani dr un demesiyle şansımız %0 hamile kalmak için.ilk zamanlar bilmiyordum bunu öğreneli yeni oldu
Çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum arkadaşlarım Rabbim sizlerin bebeklerini sağlıklı etsin.Benim gibi isteyip de olmayanların ve uğraşanlara dualarınızı eksik etmeyin lütfen , Umutsuz yaşanmıyor çünkü..
Bence ümitsizliğe kapılmamak lazım. Doktorlar ne derse desin, Allah ol der oluverir. Bu düşünceye teslim olmak gerekir galiba. Söylemesi kolaydır eminim, bir de yaşayana sormak lazım. Ama inş. olur. Bende Allah tüm isteyene bu duyguyu versin diye dua eder oldum, hamilelikten sonra. İnş. en hayırlı zamanda kucağınıza alırsınız.
Hem sizin üzülmeniz eşinizi daha da çok üzebilir.
sürprizle gelen sonu mutsuzlukla biten bir öykü benimkisi...
9 aylık evliydim ilk 6 ay dk hapıyla korundum artık ewde tek basına zaman geçmek bilmiyordu eşime bir bebeğimiz olsun onunla oyalanırım diye ısrar ettim oda kabul etti hapı bıraktım ve rahim kendini toparlasın bir aksilik yaşamıyalım diye 3 ayda eşim korundu ve hazırdık artık 3 kişi olmaya...Hiç unutmam besmele cekerek başlamıstı sonu olmayan maceramızeşim memur oldugu için izmire annemlerin yanına tatile gitmiştim yanımada bolca ped almıstım adet olacagım için 2gün geçti tık yok 4 gün geçti tık yok 6 gün geçti ve test alıp yaptım silik bi çizgi ertesi gün tekrarladım koyulasmıstı ilkine göre neyse ertesi gün hastahaneye gidip kan verdim êşimede annemi göz doktoruna götürüyoruz dedim (anlamaması gerekiyordu) ve sonuç hamileydimmmm doktor gel bakalım dedi göbekten ultrasonla baktı birşey göremedi daha küçüktür ondandır dedi... eşimin haberi yoktu sürpriz yapacaktım tüm herkes biliyordu eşim haricinde facedeki tüm arkadaşlarımı tembihlemiştim söylemeyin sakın diye sağolsunlar kimsede çaktırmadı güyaaa bi tshırt yaptırıcaktım BABACIĞIM BEN GELİYORUM HAZIRMISIN??? yazacaktı testide içine koyup ewe döndüğümde hediye niyetine verecektim ve vıdeoya cekecektim verecegi tepkiyi görmek ve ilerde cocugumuza izletecektim!!!!dayanamadım içim içimi yedi herkes biliyor neden eşimde bilmesin diye aradım garibim hiçbirşeyden habersiz gülüyordu dedim sana bi sürprizim war ne dedi 3 haftalık bebegimiz war dedim..neeeeeeeeeeeeeeee ben babamı oluyorum dedi mutlulugumuzu aglayarak paylaştık dkda bir aradı şaka yapmıyorsun değilmi die inanamamıstı hemen gel yanıma dedi bende o heyecanla duramadım evime döndüm apar topar tatilimdende birşey anlamamıstım...yolda giderken özene bezene oturuyordum bebegime zarar gelmesin diye evimee geldim ve içeri ilk girdigimde giderken tek kişiydim şimdi ewe 2 kişi giriyorum ne garip bir duygu diye düşündüm özel doktor ayarladım ve sadece bu mutlulugu 3 hafta yaşayabildim 8 haftalık olmam gereken görüntü yoktu kese bozulmuştu ve 22 yasında KÜRTAJ ın ne oldugunu öğrendim oda yetmedi gelen patolojı sonucunda normal gebelik degil KANSER riski tasıyan mol gebelik(üzüm gebeliği) oldugunu...yani sadece kese görünümlü birşey war içinde bebek yok çekirdeksiz yumurtanın(anneden hiçbir kromozom alamamıs) babadan gelen kromozomla döllenememesi
herhafta gidip kan verdim kandaki beta değeri sıfıra düşsün diye düşmezse kemoterapi dendi cok şükür düştü ayda bir gidip yine kan veriyorum ....kanser riskinin diger organlara sıcrama ihtimali oldugunu öğrendim.şimdi 1 yıl korunma sürem war kesinlikle hamile kalmam yasak 2 ay oluyor Allahım kimselere yaşatmasın uzun oldu biraz ama içimi dökmek istedim.Hepinize hayırlı dogumlar....