bence cok mantikli canim.aynen katiliyorumSelam topiginiz hayirli olsunBenin 14 aylik biroglum var aralikta dogdu kisin buyuttm yazin her here ciktik huysuz degildu gayet rahat buyudu hamileligim ve dogumda rahatti ikinci dusunuyorum ikisinde kalabaligu dokuntusu bir ciksin istyrm hamile kalsam o dogasiya kadar oglum 2.5 yasinda olur sizce nasil erkenmi
Aynen bende katılıyorum birinci bir yapabilsem o bir buçuk iki yaşında iken ikincisini yaparımbence cok mantikli canim.aynen katiliyorumhayirlisi olsun. Allah bagislasin oglusunu :)
aynen cnm bneımGeçmiş olsun canim.bu ay hem dinlenmiş olursun öbür aya hazırlık
arayı acmamak en güzeli bende diğer arkadaslara katılıyorum beraber büyürlerSelam topiginiz hayirli olsunBenin 14 aylik biroglum var aralikta dogdu kisin buyuttm yazin her here ciktik huysuz degildu gayet rahat buyudu hamileligim ve dogumda rahatti ikinci dusunuyorum ikisinde kalabaligu dokuntusu bir ciksin istyrm hamile kalsam o dogasiya kadar oglum 2.5 yasinda olur sizce nasil erkenmi
aynen canim corek otundan benimde 4 gundur sancim var ama gelmio öluyorm sancilardan. bu ay zor gecicek galiba reglimkızlar çörekotundanmı duphastondan mı bilmiyorm ama regl çk yoğn geçt demiştm ve btmek üzere yarın öbür gün kahvereng siyah gibi akıntıya dönüştü galiba bikaç aydr yğn değildi oyuzden sanrm bilgilerinize duyrulur çörekotu yapanlar karşılaşabilirsiniz...
aynen canim corek otundan benimde 4 gundur sancim var ama gelmio öluyorm sancilardan. bu ay zor gecicek galiba reglimbi gelseydi rahatlicktim yaa uyuyamiorm geceleri sancilardan goguslerim desem off cok fenaaa ama corek otuna devam yinede. sen devam ediomusun cnm
Topik hayırlı olsun herkeze uğur getirsin :) artık bizde çalışmalara başlıycaz
inş canım.daha yenımı baslıyorsunuz :)
:) evet canım daha yeni başlayacak çalışmalar
aminn inşallah canım 26 yaşındayım yaklaşık 2 yıldır evliyim(mayısa da 2 yıl olcak)
Canim pko icin inofolic sase arastir gida takviyesi.aaaa yaşımız aynı cnım.bende 3,bucuk senelık evlıyım.pko war bende de(
Hosgeldin cnm..hayirlisi Allah fazla aratmadan versin inşallahaminn inşallah canım 26 yaşındayım yaklaşık 2 yıldır evliyim(mayısa da 2 yıl olcak)
Canım rabbim şifa versin sana tedavi görüyor musun
Hosgeldin cnm..hayirlisi Allah fazla aratmadan versin inşallah
Canim pko icin inofolic sase arastir gida takviyesi.