goruyorum cnm adetımı beklıyoruz suan.iğnelere baslıcaz[/QU
rabbimm şafi ismiyle şifa versin canım
Pko yok cnm benim insulin direncini korusun diye vermisti dr ama detayli arastirmistim ozaman.pkolularda da ise yariyormus.bende duydum cnm onu.sendemı pkosun cnım?
Pko yok cnm benim insulin direncini korusun diye vermisti dr ama detayli arastirmistim ozaman.pkolularda da ise yariyormus.
Wayyy kuzum sen mi ben mi ..diyolar ya annelik zor diye..kalana kadar bir dert kaldiktan sonra ayri ayri dertler sagliklimi iyi mi yürek hep pir pir..Allah bizlerede o guzel duygulari tattirsin..evlenmedn önce bu çocuk kolay oluyo sanıyodm pırt diye hamile oluyo zannediyodum meğer ne zor işmiş konştkça anlıyorum ya ama negüzel ilk bebiş ilk denemede olmşt yaa kolaymş demştm beceremiyom şimdide :)
Cnm ben 2 3 ay duzenli kullandim tek sase yani suya tozu katip ictim ac karnina gunde 2 kere.adetimi duzene soktu 25 gunde bir oluyorum artik.dusukten sonra duzensizlesmisti tarihler.hap gıbı mı cnım bu?toz mu_?nekadar sure kullanmak gerekk ki bunu?
Wayyy kuzum sen mi ben mi ..diyolar ya annelik zor diye..kalana kadar bir dert kaldiktan sonra ayri ayri dertler sagliklimi iyi mi yürek hep pir pir..Allah bizlerede o guzel duygulari tattirsin..
Cnm ben 2 3 ay duzenli kullandim tek sase yani suya tozu katip ictim ac karnina gunde 2 kere.adetimi duzene soktu 25 gunde bir oluyorum artik.dusukten sonra duzensizlesmisti tarihler.
kizz sen dusukmu yasadin aaa bilmiodum benCnm ben 2 3 ay duzenli kullandim tek sase yani suya tozu katip ictim ac karnina gunde 2 kere.adetimi duzene soktu 25 gunde bir oluyorum artik.dusukten sonra duzensizlesmisti tarihler.
kiz sen dusukmu gecirdin eneeee ben kacirmisim onu. nezaman oldu. Allah bidaha yasatmasin cnmCnm ben 2 3 ay duzenli kullandim tek sase yani suya tozu katip ictim ac karnina gunde 2 kere.adetimi duzene soktu 25 gunde bir oluyorum artik.dusukten sonra duzensizlesmisti tarihler.
kiz sen dusukmu gecirdin eneeee ben kacirmisim onu. nezaman oldu. Allah bidaha yasatmasin cnm
bende yaptım bu ay ama agrım vs yok her ay gögsüm sızlardı bu ay yokaynen canim corek otundan benimde 4 gundur sancim var ama gelmio öluyorm sancilardan. bu ay zor gecicek galiba reglimbi gelseydi rahatlicktim yaa uyuyamiorm geceleri sancilardan goguslerim desem off cok fenaaa ama corek otuna devam yinede. sen devam ediomusun cnm
kiz evde dura dura kilo aldim yaa vermem lazim hergun yuruyorm kosmuormkoşu bandında spor yapcam diye ihmal edyn :)) koşma ama daha bişy yok bak
Tskler cnm dusukten sonra duzensizlesmisti simdi artik duzenim oturdu 25te birgecmıs olsun cnm.senın adetındemı duzensızdı?
Evet canim malesef 5 ay once buayda yeniden baslamistim calismaya Allah kimseye vermesin cok buhranli donemlerdi..geçti iste boyle bu sayede kan pihtilasmasi oldugumu ogrendim.hayirlisi bundan sonrasi..kizz sen dusukmu yasadin aaa bilmiodum benAllah tekrarini gostermesin kuzim nazamn oldu ???
kiz evde dura dura kilo aldim yaa vermem lazim hergun yuruyorm kosmuormtest yapiorm negatif negatiffff ginaaa geldii haaaaaaa
kiz evde dura dura kilo aldim yaa vermem lazim hergun yuruyorm kosmuormtest yapiorm negatif negatiffff ginaaa geldii haaaaaaa
ohhhhh misssssssO değil geçen ay bebekte yoktu testlerde silikte olsa çıktı ne bu şansımız bizim :) inş bu ay ben açarım bebek kapısını devamını getirrsiniz kuzm preseedim geldi klomenm içtm bitti küre devam 21ocaktada duphastona başlıcam batımda 2 şubat :) plan hazır kızlarr
ohhhhh misssssssgelsin bebislerrrrr dolsumnn göbuslerrrr