- Konu Sahibi MoonfacedMom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen sabah ilk idrarla yap bide koyulaşır inşallahBuda beklemiş hali kizlar
Evet bunu akşam üzeri yaptım da yarın değilde salı sabahı yapmayı düşünüyorum daha koyu okur belki kan a da gideriz o gün tabi ben adet olmazsam yada sağlıklı ysa inşallah galiba şok oldum içimde hep bi korku uyuyamıyorum da yarın çocuklara kim ders anlatacakCanım sen sabah ilk idrarla yap bide koyulaşır inşallah
Evet bunu akşam üzeri yaptım da yarın değilde salı sabahı yapmayı düşünüyorum daha koyu okur belki kan a da gideriz o gün tabi ben adet olmazsam yada sağlıklı ysa inşallah galiba şok oldum içimde hep bi korku uyuyamıyorum da yarın çocuklara kim ders anlatacak
Allah razı olsun canım Rabbim bekleyen herkese de hayırlı haberleri versin inşBişey olmaz allahın izniyle inşallah bebiş vardır ve sağlıklıdır canım dualarım seninle
Ay evet var gıbı ama yan cekmısın duz cek daha bellı kana kosKızlar bakar misiniz?
Canım düz çekince ışığı kapatıyordum da bakalım okuldayım müsait bianda gideceğim inşAy evet var gıbı ama yan cekmısın duz cek daha bellı kana kos
Canım kan verdin mi veya testi yeniledin miAllah razı olsun canım Rabbim bekleyen herkese de hayırlı haberleri versin inş
Sabah ilk idrarla yenileyecegim aynen çıkarsa okul çıkışı bi aksilik olmazsa kan a gideceğiz canım dualarınızı bekliyorumCanım kan verdin mi veya testi yeniledin mi
Hakkında hayırlısı canım dualarım seninleSabah ilk idrarla yenileyecegim aynen çıkarsa okul çıkışı bi aksilik olmazsa kan a gideceğiz canım dualarınızı bekliyorum
Allah razı olsun canım sen ne durumdasın şuanHakkında hayırlısı canım dualarım seninle
Valla benim 3 4 gündür kasık bölgemde sanki ateşim varmış gibi sıcaklık var ama dışta bişey yok.yaklaşık 1 haftadır göğüslerim sızlıyo içten. Karnım şiş gören hayırlı olsun diyo diyorum neden ne olmuş ki diye. Karnımı gösteriyolar 6 aylık gibi Karnım var şuan. gazım var yürürken zorlanıyorm. kasıklarım arada sancıyo. Karın bölgemde ara ara sanki kelebekler uçuşuyo.Adetime çok var gebelik olamaz neden böyle zor geçiyo bu ay anlamadım ilişkiye adetim biter bitmez başladık. Acaba yumurtlama gününden önce tutmuş olabilir mi sonuçta bu şekildede kalan varmış. Bilmiyorum kafam çok karıştı.Allah razı olsun canım sen ne durumdasın şuan
Canım yine silik çıkmış gözün aydın rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah hamileliğini garantiledin :) 2 günde gözle görülecek kadar artış olmuyo kan ver artık değerini de öğrenelimBuda bu sabah arkadaşlar bunda var mı yada diğerine göre daha koyu olması gerek miyor muydu kafam da deli sorular
Akşama vereceğim canım okula yeni başladık diye izin alamıyorumCanım yine silik çıkmış gözün aydın rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah hamileliğini garantiledin :) 2 günde gözle görülecek kadar artış olmuyo kan ver artık değerini de öğrenelim
Anladım canımAkşama vereceğim canım okula yeni başladık diye izin alamıyorum
Hayırlısı olsun canım bu ay olmasada bi dahaki ay inşallah hamilelik haberini alırız sağlıklı sıhhatliKızlar ben adet oldummmmm ilk defa evleneli bu ay hcg de yükselme oldu idrar testlerim de pozitif gördüm Rabbim tattirdi bu duygunun ne kadar güzel olduğunu hissettirdi galiba Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsin
Insallah canım hepimizin haberini alırız inş hayırlı zamandaHayırlısı olsun canım bu ay olmasada bi dahaki ay inşallah hamilelik haberini alırız sağlıklı sıhhatli