- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
İnşallah canım dua edin bize inşallahGünleri yiyoruz işte cnm temmuz annelerindeyim bebiş buyuyor 12 ye giricez kısmetse bizde durum böyle teyzesi iyi haberlerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım dua edin bize inşallahGünleri yiyoruz işte cnm temmuz annelerindeyim bebiş buyuyor 12 ye giricez kısmetse bizde durum böyle teyzesi iyi haberlerinizi bekliyorum
Yok canım ya maalesef yok daha totem yaptim sadecekızz ftmnrsrky hayırlı ugurlu gelsın evladın cok sevındım
Yok canım ya maalesef yok daha totem yaptim sadece
Hayırlı geceler kızlar
sagol cnm benim Allahim tez zamanda hepimzii mujdelesin insallah hepimiz kavusalim bebislerimize hosgeldin :)konu sahıbı arkadasım topiğin hayırlı ugurlu olur ıns.
Rabbim tum evlat askıyla yanıp tutusan kullarına saglıklı hayırlı evlatlar nasıb eyle.aciz kulun banada Rabbim
Amin.
sagol cnm benim Allahim tez zamanda hepimzii mujdelesin insallah hepimiz kavusalim bebislerimize hosgeldin :)
Amin inş canm senn bat ne zamanHayırlı sabahlar olsun inşallah. Yeni bir gün yeni bir umut inşallah
BugünAmin inş canm senn bat ne zaman
Senin ne zamanAmin inş canm senn bat ne zaman
Aaa hadi inş kırmızılar gelmez benim 17 ocak canım 5 gün kaldı :)
kızlar ben geldim dün amlıyat oldum polibi aldırdım allahım herkesın yardımcıcıs olsun bıdakı ay baslıcaz calışmalara agelsin bebişler dolsun göbüşler hepinizi özledim
kızlar cok giremesem de bende buradayımmm ve hala gelen giden yok bende ne bebiş ne kırmızı kart en son 7 ocakta kan tahlili yaptırdım bi daha test yapmadım korkuyorum olsa çıkardı diyorum hiç belirtim de yokburdan devam kuzu yaa yapmayin boyle hep burda olur dertlerimizi paylasalimmkac kisi kaldikki