döllenme zamanında belirti olur mu??

döllenme esnasında vucudunda farklılık hisseden var mı ???

• Ankete Katılan
    79
Ben de öyle düşünüyorum ama benim hep böyle yapılırdı adet geçer felan hiç böyle çıkmazdı bende senin gibi düşünüyorum ya adet olacağım yada başka hormonal bişey umut yok içimde tabi Allah tan da ümidimi kesmem de hiç bi zaman olsaydı 5 ve üzeri bi değer umutlanirdim çok ama şuan yok ama Allah ın işi belli olmaz diyorum sadece

Inşallah bebiş vardır hepimizi şok eder inatla tutunsun. inşallah güzel haber alırsın canım çok isterim rabbim ol dedi mi olur tabiki umudunu kaybetme çokta kendini kaptırma güzel haber gelirse süpriz olur :)

Inşallah bebiş vardır hepimizi şok eder inatla tutunsun. inşallah güzel haber alırsın canım çok isterim rabbim ol dedi mi olur tabiki umudunu kaybetme çokta kendini kaptırma güzel haber gelirse süpriz olur :)
Aynen öyle yapıyorum canım herşeyin hayırlısı

Kızlar bakar misiniz?

Eklentiler

• Screenshot_20180204-175838.png
    Screenshot_20180204-175838.png
    41,7 KB · Görüntüleme: 339
  • Screenshot_20180204-175135.png
    Screenshot_20180204-175135.png
    79,2 KB · Görüntüleme: 339
Insallah canım bide sağlıklı olursa normalde daha koyu burda çok çıkmıyor bide misafirim var diye çekemedim düzgün bekledikçe dahada koyulaşmış
İnşallah canım rabbim sağlıkla versin. Her ay nasıl bir ümit bekleniyor. Rabbim her isteyene nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli inşallah

İnşallah canım rabbim sağlıkla versin. Her ay nasıl bir ümit bekleniyor. Rabbim her isteyene nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli inşallah
Aynen öyle ben bekleeyeli saysam kaç ay olduğunu oooo 20 yi geçmiştir pkoluyum ama hala tabi şuan emin değilim sağlıklı bir gebelik olduğunu duyana kadar Rabbim nelere kadir inşallah bana sağlıklı bir gebelik nasip etsin

X