- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
Kaçıncı gündesin kuzu ya üzülmeAbla 2 gün önce test verdim kandan bugün cevabim negativ cikti. Demek ki adet olacağım. inşaalah sende güzel haberler olur. Çok kötüyüm o kadar umutluydum ki anlatam abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gündesin kuzu ya üzülmeAbla 2 gün önce test verdim kandan bugün cevabim negativ cikti. Demek ki adet olacağım. inşaalah sende güzel haberler olur. Çok kötüyüm o kadar umutluydum ki anlatam abla
Kuzu 12. Gün bugün dün falan pozitifti testim bugün negatife döndü iğne etkisi geçti yani bekliyorim bakalım 10.gün kasık ağrısı ve batmalar başladı ya adet olcam yada bebiş tutunuyor öncesinde bı belirtim yoktu sadece iki gün dolgunluk hissettim o kadar oda hangi günlerdi hatırlamıyorumSiz ne zaman oldunuz iğneyi belirtilerin ne kadar sürdü acaba
Benim iğnesi vurulduktan sonra gün başladı ağrılarım hiç bir şekilde geçmedi kasiklarim ve belim çok ağrıyor bugün 7gun dayanamayıp test yaptım erken testlerden hafif silinik çıktı çok belli olmuyor ama görüyorum bakalım çok sık idrar cikiyorum bazen alt kısmında basınç hissediyorum batiyorKuzu 12. Gün bugün dün falan pozitifti testim bugün negatife döndü iğne etkisi geçti yani bekliyorim bakalım 10.gün kasık ağrısı ve batmalar başladı ya adet olcam yada bebiş tutunuyor öncesinde bı belirtim yoktu sadece iki gün dolgunluk hissettim o kadar oda hangi günlerdi hatırlamıyorum
Basınç idrar yaparken mi hissediyosun bak öyle deyince hatırladım afedersin ama idarar yaparken benimde sanki bağırsaklarımda bişey var gibi acı hissediyordum canımı yakiyodu yani dediğin gibi batmaBenim iğnesi vurulduktan sonra gün başladı ağrılarım hiç bir şekilde geçmedi kasiklarim ve belim çok ağrıyor bugün 7gun dayanamayıp test yaptım erken testlerden hafif silinik çıktı çok belli olmuyor ama görüyorum bakalım çok sık idrar cikiyorum bazen alt kısmında basınç hissediyorum batiyor
İlk başta idrar yaparken çok yanıyordu ama şuan koltukta oturduğumda veya ayaktayken bı basınç hissediyorum bazen bıçak saplanıyor gibi sulu akıntım başladı çok cikiyorum tuvalete anlayamadım vllha neye inanip kafamı takmamayaBasınç idrar yaparken mi hissediyosun bak öyle deyince hatırladım afedersin ama idarar yaparken benimde sanki bağırsaklarımda bişey var gibi acı hissediyordum canımı yakiyodu yani dediğin gibi batma
Ay valla beklemek çok zor ben bu on iki günü nasıl geçirdim bilmiyorum herşeye insanın kafası takılıyor birde kafaya takmamak lazım denir o zaman oluyor diye ama elimizde olmadan takiyoruz kafayaİlk başta idrar yaparken çok yanıyordu ama şuan koltukta oturduğumda veya ayaktayken bı basınç hissediyorum bazen bıçak saplanıyor gibi sulu akıntım başladı çok cikiyorum tuvalete anlayamadım vllha neye inanip kafamı takmamaya
Sorma ya çok zor 7. Gün zaman geçmiyor vakit geçmiyorAy valla beklemek çok zor ben bu on iki günü nasıl geçirdim bilmiyorum herşeye insanın kafası takılıyor birde kafaya takmamak lazım denir o zaman oluyor diye ama elimizde olmadan takiyoruz kafaya
Sürekli araştırma halindeyim bendeSorma ya çok zor 7. Gün zaman geçmiyor vakit geçmiyor
Sorma bende aynıyım bakıp duruyorum takmak istemiyorum ama elimde değil böyle vuduxumda farklı birşeyler hissedinceSürekli araştırma halindeyim bende
Bence o farklı şeyler bazen psikolojik ama olsun oda güzel demiSorma bende aynıyım bakıp duruyorum takmak istemiyorum ama elimde değil böyle vuduxumda farklı birşeyler hissedince
Aynen öyle vllha ins yaşarız çok isterim Allah'ım kismet ederse ozman başka bir Berna doğmuş olurBence o farklı şeyler bazen psikolojik ama olsun oda güzel demi
İyimisin melek?Aynen öyle vllha ins yaşarız çok isterim Allah'ım kismet ederse ozman başka bir Berna doğmuş olur
İyim canım sen iyimisinİyimisin melek?
Adet oldum ben. İyiyim çok şükür. Sen test yaptin mi kardesim? İnşaalah hamilesiniz her 2nizİyim canım sen iyimisin
Bugun adet oldum bende 3gun önce geldi gecikir diye duymustum catlatmadan sonra ama erken geldiAdet oldum ben. İyiyim çok şükür. Sen test yaptin mi kardesim? İnşaalah hamilesiniz her 2niz
Canimiz sağ olsun kardeşim Allahın bi bildiği vardır. İnanıyorum ki bi gün biz de anne olacağız inşaalah❤Bugun adet oldum bende 3gun önce geldi gecikir diye duymustum catlatmadan sonra ama erken geldi