- 12 Haziran 2013
- 568
- 698
Ben de öyle düşünmeye başlıyorum Yerleşme kanaması leke olur herhalde böyle artmaz
Canım yerleşme kanaması olanı ben hiç görmedim ama internette duydum tabiki bilmiyorum
Canın sağolsun hayırlısı olsun canını sıkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyle düşünmeye başlıyorum Yerleşme kanaması leke olur herhalde böyle artmaz
Benim göbüş bu stresle ne bulsam yutmaktan doluyo anca Kocişten çok yemeye başladım Şaka bi yana çok şükür halimize.ALLAH dermansız dert vermesin canımne aglion dua et adet oluon sukur et eccik o gobekler dolacak az belle bakalim belli olmaz bu isler
Hakkımızda hayırlısı seiedacığım. Az önce eczaneye gittim 3 tane test aldım yapamıcak olsam da... Kısmet ne zaman bakalımcnm evet leke oluyo artmıyoo
Sağol canım benim.İnsan ister istemez üzülüyor ama elden gelen bişey yok napalım sabredicezCanım yerleşme kanaması olanı ben hiç görmedim ama internette duydum tabiki bilmiyorum
Canın sağolsun hayırlısı olsun canını sıkma
Kızlar pko alltan muayene ile gorülebilir mi ben hasta olmadım ya aceba bende pko mu var 2 ay once muayene oldum ayrıca test yaptım karbeyaz
Normalde yok canım yanı bı ıkı GUN gec yada erken gelir düzensizlik mi bu doktor tertemiz İÇİN demistiAnlaşılır canım. Adet düzensizliğin var mı? ??
Normalde yok canım yanı bı ıkı GUN gec yada erken gelir düzensizlik mi bu doktor tertemiz İÇİN demisti
anladım canım sağolsın :)Yok tatlım pkolular çok gecikiuor öyle bir iki gün değil. Kardeşimden biliyorum bir ay geciktigini bilirim adetinin.
Nasıl yapılıo canım bı anlatsan ne zaman ve kac kere yapılacakMınesu, Şeyda yapın kızlar. Öyle bıseyi yok. Vücudu rahatlatma olarak düşünün. Zaten 20dk dursanız yeter. Adet bıtımının haftası. Yumurtlamaya yakın günlere denk geliyor hem
Ben adetım bitti 2gun sonra yaptım,3gun boyunca.Adet döngüsü 7.günü başladım yani. Süt kaynatıyosun 1lt, maydanoz 1demet elinle parçala içine at sütun. Biraz özleşince plastik kovaya döktüm.. Üzerine oturdum belimden itibaren peluş battaniyeyle sardım hava çıkmasın dışarı diye. Zaten çok fazla terletıyo. Bı 20dk yeter. Sonrada çok üşütmemeye çalıştım hemen kalın kalın giyindim heryer gevsedıgı için. Dıkkat etmek laIm ama uzerıne otururlen yanmayasınız kızçelerrrrNasıl yapılıo canım bı anlatsan ne zaman ve kac kere yapılacak
Tmm canım bide ben denıyım hasta olabilirsem eger :)Ben adetım bitti 2gun sonra yaptım,3gun boyunca.Adet döngüsü 7.günü başladım yani. Süt kaynatıyosun 1lt, maydanoz 1demet elinle parçala içine at sütun. Biraz özleşince plastik kovaya döktüm.. Üzerine oturdum belimden itibaren peluş battaniyeyle sardım hava çıkmasın dışarı diye. Zaten çok fazla terletıyo. Bı 20dk yeter. Sonrada çok üşütmemeye çalıştım hemen kalın kalın giyindim heryer gevsedıgı için. Dıkkat etmek laIm ama uzerıne otururlen yanmayasınız kızçelerrrr
Aynen canım ama niyet önemli yaa Rabbimiz biliyor ne niyetle yaptık. Şifa olsun Bi yerden bişey nasıp olsun tutsun inşallah herkesin.nerdeyse şifamız zamanımız bi'şey sebep olsunBacilar tobe tobe ben yapmistim boyle bisey Allahim gunah yazma diye diye..1 kilo sute 1 demet maydonozu isinmaya yakin dogruyosunuz.kaynamaya basladiginda dikkatli bisekilde uzerine cokup carsaf sariyorsunuz.zaten bi sicaklik oluyo buhariyla tuplerin tikaliysa aciliyo demislerdi.bende hsg cektirmeye korktugum icin denemistim.ama tarifi degisik degisik
cnm alltaan goruliluyot tabiki ama daha iyi goruluyorKızlar pko alltan muayene ile gorülebilir mi ben hasta olmadım ya aceba bende pko mu var 2 ay once muayene oldum ayrıca test yaptım karbeyaz
kiz ben korkarim seyim yanarsa naparim bana cok.lazim o dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalim sonraBen adetım bitti 2gun sonra yaptım,3gun boyunca.Adet döngüsü 7.günü başladım yani. Süt kaynatıyosun 1lt, maydanoz 1demet elinle parçala içine at sütun. Biraz özleşince plastik kovaya döktüm.. Üzerine oturdum belimden itibaren peluş battaniyeyle sardım hava çıkmasın dışarı diye. Zaten çok fazla terletıyo. Bı 20dk yeter. Sonrada çok üşütmemeye çalıştım hemen kalın kalın giyindim heryer gevsedıgı için. Dıkkat etmek laIm ama uzerıne otururlen yanmayasınız kızçelerrrr