arkadaslar bu benim telefonumun ekranından çekildi telefonuma günleri kaydettim daha iyi görebilmek icin. Şuan bunu sizinle paylaşıyorum..
yanında s yazanlar ilişkiye girdiğimiz günler arkadaşlar. Normalde ben 28 gunde 1 regl olmam 30-32 yi bulur yani ama ayın 22sinde regl sancıcı gibi sancılar olmaya basladı ve bunlar 3 gundur devam ediyordu bu durum beni şüphelendirdi yoksa 26sından önce idrar testi yapmazdım asla..özelden mesajlaştıklarıma da diyordum reglime 4 gun var diye :) Birde bugun yani ayın 24ünde belime de bıcak saplar gibi ağrılar girdi..
ayrıca psikolokijmi bilmiyorum ben zaten cocuk dşündğümüzden beri herseye cok dikkat ettim, cok ağır kaldırmadım ya da çok ani hareketlerden kaçındım normalde düzenli spor yaparım bantta 9da 10da koşarım soluksuz 1 saat yapabilirim bunu, 1 aydır sadece 6 da yurudum, 1kg dumbel çalıştım.. bunun dısında yorgunluk son 1 haftadır söz konusuydu, birde regl sancısı gibi sancılar olmaya baslayınca ayaklarım hep coooooook üşüdü hala da üşüyor. Mide bulantısı, baş dönmesi, kusma, hiç olmadı en ufak rahatsız olmadım bunlardan. Sadece
-kasık sancısı
-bel ağrısı oda sadece bugun 1 kere
-ayak üşümesi
-ha birde sindirim sistemi iptal :) wc olayı zor oldu son 2 haftadır
-rüya gördüm 3 gece üst üste hamile oldugumu
-yuzumde 1 gecede ayın 22si gecesi boynum çenemin altı tum yüzüm sivilce oldu
arkadaslar merak ettiğiniz seyler varsa sorabilirsiniz benim aklıma bunlar geliyor suan
Bız bu ay deli gibi çalıştıl gün aşırı bos geçmedi hiç ama yumurta büyümedi işte umut yokBu ay gevşek davrandm bidaki ay soluksuz devm edim bende gunaşırı
1. |
| 18 yas | 8 aylık evli | ilk cocuk | simdi hamis[td][td] | |
2. |
| 27 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | simdi hamis | |
3. [/td)][td]
| 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 14 ŞUBAT | beklemede | |
4. | Z Zeyert1204 | 24 yaş | 1,5 YILlık evli | ilk çocuk | BAT 15 OCAK | beklemede |
5. |
| 26 yaş | 6 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 OCAK | beklemede |
6. |
| 33 yaş | 3 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 16 OCAK | beklemede |
7. | @Tugbanusta | 26 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 17 OCAK | beklemede |
8. | H happycouple | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | beklemede |
9. | S Seida | 26 yaş | 9 aylık evli | ilk çocuk | BAT 2 ŞUBAT | beklemede |
10. |
| 23 yaş | 1,5 yıllık | ilk çocuk | BAT 28 OCAK | beklemede |
11. | @Anatolya | 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 20 OCAK | beklemede |
12. |
| 29 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 10 ŞUBAT | beklemede |
13. | @ebrar09 | 26 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 2 ŞUBAT | beklemede |
14. |
| 30 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 25 OCAK | beklemede |
15. | @tbynpnr | 29 yaş | 9 aylık evli | ilk çocuk | BAT 7 ŞUBAT | beklemede |
16. |
| 25 yaş | 8 aylık evli | ilk cocuk | BAT 31 OCAK | beklemede |
17. |
| 32 yaş | 4 yıl evli | ikinci cocuk | BAT 5 ŞUBAT | beklemede |
18. | S sofiayse | 37 yaş | 5,5 aylık evli | ilk cocuk | BAT 15 OCAK | beklemede |
19. | @Sekerimmm | yaş | 6 aylık evli | ilk cocuk | BAT 6 ŞUBAT | beklemede |
20. |
| 24 yaş | 8 aylık evli | ikinci cocuk | BAT 2 ŞUBAT | beklemede |
21. | M melek1212 | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | ikinci cocuk | BAT 26 OCAK | beklemede |
22. |
| 25 yaş | 5 yıllık evli | ilk cocuk | BAT 27 OCAK | beklemede |
23. |
| yaş | 7 aylık evli | ilk cocuk | BAT 17 OCAK | beklemede |
24. |
| 29 yaş | 4 yıllık evli | ilk cocuk | BAT 19 OCAK | beklemede |
25. |
| 25 yaş | 9 aylık evli | ilk cocuk | BAT 2 ŞUBAT | beklemede |
26. |
| 30 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk cocuk | BAT 28 OCAK | beklemede |
27. |
| 30 yaş | 3 yıllık evli | ilk cocuk | BAT 17 OCAK | beklemede |
28. |
| 26 yaş | 6 yıllık evli | ikinci cocuk | BAT 25 OCAK | beklemede |
29. |
| 26 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk cocuk | BAT 26 OCAK | beklemede |
Ayyy maşallahh. Tatlimmm tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..super ugurlu bu topikkinanmıyorum ya ilk kez denedik ve hemen oldu toplamda 5-6 ilişki
[td][td][td][/table][/td][/td] [td][td]
1. Annesiym [/USER] 18 yas 8 aylık evli ilk cocuk simdi hamis[td][td] 2. Desaa 27 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk simdi hamis 3. [/td)][td] Minesuu 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 14 ŞUBAT beklemede 4. Z Zeyert1204 24 yaş 1,5 YILlık evli ilk çocuk BAT 15 OCAK beklemede 5. ebruserkan 26 yaş 6 aylık evli ilk çocuk BAT 29 OCAK beklemede 6. Melissa81 33 yaş 3 yıllık evli ilk çocuk BAT 16 OCAK beklemede 7. @Tugbanusta 26 yaş 5 aylık evli ilk çocuk BAT 17 OCAK beklemede 8. H happycouple 27 yaş 2,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 3 ŞUBAT beklemede 9. S Seida 26 yaş 9 aylık evli ilk çocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 10. Umut yolcusu 23 yaş 1,5 yıllık ilk çocuk BAT 28 OCAK beklemede 11. @Anatolya 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 20 OCAK beklemede 12. Sibelll 29 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 10 ŞUBAT beklemede 13. @ebrar09 26 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 14. umutsa20 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 25 OCAK beklemede 15. @tbynpnr 29 yaş 9 aylık evli ilk çocuk BAT 7 ŞUBAT beklemede 16. msbebik 25 yaş 8 aylık evli ilk cocuk BAT 31 OCAK beklemede 17. mineati 32 yaş 4 yıl evli ikinci cocuk BAT 5 ŞUBAT beklemede 18. S sofiayse 37 yaş 5,5 aylık evli ilk cocuk BAT 15 OCAK beklemede 19. @Sekerimmm yaş 6 aylık evli ilk cocuk BAT 6 ŞUBAT beklemede 20. yarimkalbim 24 yaş 8 aylık evli ikinci
cocukBAT 2 ŞUBAT beklemede 21. M melek1212 27 yaş 2,5 yıllık evli ikinci cocuk BAT 26 OCAK beklemede 22. toprak-35 25 yaş 5 yıllık evli ilk cocuk BAT 27 OCAK beklemede 23. toprak-35 yaş 7 aylık evli ilk cocuk BAT 17 OCAK beklemede 24. toprak-35 29 yaş 4 yıllık evli ilk cocuk BAT 19 OCAK beklemede 25. toprak-35 25 yaş 9 aylık evli ilk cocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 26. toprak-35 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk cocuk BAT 28 OCAK beklemede 27. toprak-35 30 yaş 3 yıllık evli ilk cocuk BAT 17 OCAK beklemede 28. toprak-35 26 yaş 6 yıllık evli ikinci
cocukBAT 25 OCAK beklemede 29. toprak-35 26 yaş 3,5 yıllık evli ilk
cocukBAT 26 OCAK beklemede
[/td] [td]
[/td][/td][/td][/td]
[/td]
[/td]
Bu ay gevşek davrandm bidaki ay soluksuz devm edim bende gunaşırı
cok teşekkürler canım kız olursa adını eylül cok istiyorum :) Darısı isteyen herkesin başına arkadaşlar sizler icin bolbol dua ediyorum.. Allahım duy sesimi boş bırakma kimsenin kucağınııııAyyy maşallahh. Tatlimmm tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..super ugurlu bu topikk
Etmemmi canım her zaman dualarımdasınızz isteyen herkes Allah sizede tattırır İnşallah bu mutluluqu tez vakitte çok istiyorum hep beraber sevinelim İnşallaahhİnş cnm ya inş meleksin sen şimdi dua et nolur bize kuzım
Saol canım Allah razı olsun darısı sizin başınıza İnşallahhAnnesiym çok tebrik ederim çok çok sevindim.... Küçük anne adayimız maşallah....Evet herkes anlattığı gibi neler uyguladin söyle bakalım
Doğru söylüyorsun bebegım. Ama hanı bu ay için bir tık daha beklentim düşük doktor öyle dedi diye aça genede kırmızı kartı gorene kadar umut varrrrrr. Ask bebışlerımız gobuşlere gelicek elbet❤
Canım benimde aynı böyleydi dört tane yaptım dördüde böyle çıktı buqün özele qidip kan verdim üç haftalık dedi
Saol canım Amin Allah razı olsun darısı bütün isteyenlere İnşallaah :)Annesiym tebrik ederim canim saglikla kavus bebisine :)
Canım benimde aynı böyleydi dört tane yaptım dördüde böyle çıktı buqün özele qidip kan verdim üç haftalık dedi
Amaaan doktor derse desin boşver.bu ay olmazsa bi daha deneriz... Vaktini saatini beklicez.hepimiz birer birer hamile kalicaz mevlamin izniyle.ayy hadi inşaallahDoğru söylüyorsun bebegım. Ama hanı bu ay için bir tık daha beklentim düşük doktor öyle dedi diye aça genede kırmızı kartı gorene kadar umut varrrrrr. Ask bebışlerımız gobuşlere gelicek elbet❤
33 canımCanim degerin kac cikti???
33 canım