Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarim 4 test yaptim 1. erken gebelik hepside 2 dk.icinde belirdi. bilmiorm bende anlamadim saskinim.dogrusu
canlarim 4 test yaptim 1. erken gebelik hepside 2 dk.icinde belirdi. bilmiorm bende anlamadim saskinim.dogrusu
canım şu erken gebelik testlerini kullanma allah aşkına.onlar yanıltıyor normal gebelik testi kullan sadece ve bence ne marka kullanıyorsan onu bi daha alma.belki o markanın testlerinde sorun hep oluyorsa tekrar seni yanıltmasın diye diyorum.ben yine de inanamadım kan sonucuna.başka markaları dene tekrar pozitif çıkarsa kan testi yanlış olabilirbozukmus demekki olsa kanda cikarda. ben de soktayim ama gecti napalim :)
Ya canım nasıl bişey bu ya.. Idrar yap yarın, testlerin hepsi mi bozuk ya. Şok oldum ilk kez gördüm böyle bişey. Ama kırmızılar gelene kadar umut bozmak yok gün olmadan neler doğarbozukmus demekki olsa kanda cikarda. ben de soktayim ama gecti napalim :)
cnm 1 tanesi erken gebelik digerleri normal gebelik testleri. benim kafam gercekten karisti inanamiorm hala elimde bir tane yestim kaldi yarin sabah yapicm bisiy cikarda saglik ocagina kan vercm. cunku sonucumu ogrenmek icin aradigimda kadin cihazda sorun var dedi kaninizi tekrar koycam.makineye dedi numarami aldi ben cikinca aricm diye 40. dk sonra aradi .0.2 dedi cihazda sorun varmis bilmem ne. acaba diorm degerim birden mi dustuki kafamda deli sorularcanım şu erken gebelik testlerini kullanma allah aşkına.onlar yanıltıyor normal gebelik testi kullan sadece ve bence ne marka kullanıyorsan onu bi daha alma.belki o markanın testlerinde sorun hep oluyorsa tekrar seni yanıltmasın diye diyorum.ben yine de inanamadım kan sonucuna.başka markaları dene tekrar pozitif çıkarsa kan testi yanlış olabilir
cnm 1 tanesi erken gebelik digerleri normal gebelik testleri. benim kafam gercekten karisti inanamiorm hala elimde bir tane yestim kaldi yarin sabah yapicm bisiy cikarda saglik ocagina kan vercm. cunku sonucumu ogrenmek icin aradigimda kadin cihazda sorun var dedi kaninizi tekrar koycam.makineye dedi numarami aldi ben cikinca aricm diye 40. dk sonra aradi .0.2 dedi cihazda sorun varmis bilmem ne. acaba diorm degerim birden mi dustuki kafamda deli sorular
hep beni buluyor zatenAy şimdi insan sevinmek de istemiyor üzülmek de
Kendime benzettim biraz talihsizliğini Konu sen olunca bütün arızalar mevcut oluyor sanırım
Rabbim gebeliğinde sorun yaşatmasın inşallah
Kız şok oldum sonucuna bak kendin diyon belki makinanın azizliğine ugramissindir üzülmek için erken tekrarla kan testini ama başka yerdecnm 1 tanesi erken gebelik digerleri normal gebelik testleri. benim kafam gercekten karisti inanamiorm hala elimde bir tane yestim kaldi yarin sabah yapicm bisiy cikarda saglik ocagina kan vercm. cunku sonucumu ogrenmek icin aradigimda kadin cihazda sorun var dedi kaninizi tekrar koycam.makineye dedi numarami aldi ben cikinca aricm diye 40. dk sonra aradi .0.2 dedi cihazda sorun varmis bilmem ne. acaba diorm degerim birden mi dustuki kafamda deli sorular
Kız şok oldum sonucuna bak kendin diyon belki makinanın azizliğine ugramissindir üzülmek için erken tekrarla kan testini ama başka yerde
Aynen canım bi terslik var gibibencede ben böle koyu çizgi görmedm bu topikte hiç
Canim kalbini ferah tut..birsey olmaz sen kendine dikkat et..o vajinal progestani arkadasim kullandi grimsi geri donus yapiyormus ama endise etme cogu kiside oluyormus o.Kızlar dün doktora kontrole gittim.Kese görüldü 1,6 cm cik fakat lekelenmem az da olsa devam ediyor.hafta sonu yoğun geçti hep ayaküstüydüm bir de çok yürüdüm.pazartesi akşam hafif kanamam oldu..doktora bunları anlatınca düşük tehlikesine karşı Progestan verdi..Vajinadan sabah akşam uygulamamı söyledi..akşam yaptım korka korka biraz zorlandım ve pembe leke geldi..sabah zorlanmadan yaptım bi 5 dk.uzandım sonra kahvaltı yapıp işe geldim 15 dk yürüdüm.işe gelince gri gibi lekelenmem olmuş yine ve ilaç geri gelmiş sanırım krem şeklinde batıklık vardı..Endişeliyim kızlar bebeğime bişey olcak diye çok korkuyorum..Progestanı bu şekilde kullanan varmı
Hayirlis canim herseyin vakti zamani var demek..bu ay olmazsa onumuzdeki ay..bende kirmizi kart yedim..hic sekmeden geliyor maşallahKızlar benim misafirrr yavaş yavaş geliyo galiba