skım aynı benım hespa oldu senınde :)) allah daim etsin git türü kan ver hele cabukCok tesekkur ederimmm canlarimmmm Allahim hepinizee en kisa zamanda nasip etsin. emin olun benim.olduysa sizin dunden olur benimki mucize ve tek iliski esim daha 10 gun olmus ameliyat olali hemen nasil duzeldi Rabbimin gucu sonsuz sukurler olsunnaksam kan vermeye gidicm insallah iyi sonuc alirim
Ya canım havuç suyu nasıl ben onu bilmiyoomcanim corek otu kuru uyguladim ben bu ay. preesed jel kullandim. esim icinde hergun havuc suyu sktim sorun vardi cunku bizde keci boynuzu pekmezi. v.s yalniz bebek isteyenler yunurtlamanin sabahi iliskiye girin sabah spermler daha hareketli oluyor. ve esinize iliskiden yarim.saat ince turk kahvesi icirin. sonra gelsin bebisler dolsun gobuslerr
canim kati meyve sikcaginda skacaktn var sa havuclarin suyunu cikarcn 1 bardak iciricnYa canım havuç suyu nasıl ben onu bilmiyoom
insallah Allah sizede nasip etcn gonulden inananiyorum ve hepndualarimdasiniz :)Minesuu canım benim nasıl sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsinn Insallah bizlerde bu duyguyu yasariz hayırlısıyla en kısa zamanda :)))
Cok tesekkur ederimmm canlarimmmm Allahim hepinizee en kisa zamanda nasip etsin. emin olun benim.olduysa sizin dunden olur benimki mucize ve tek iliski esim daha 10 gun olmus ameliyat olali hemen nasil duzeldi Rabbimin gucu sonsuz sukurler olsunnaksam kan vermeye gidicm insallah iyi sonuc alirim
Hayırlı olsun canım nasıl sevindim anlatam. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinkizlarrrrrrrrrrrr aklimiii kacircamm mutluluktan hamileyimmmmmm galibaaaaaaaaaa sabahki yaptigim sonradan belirdi simdi tekrar yaptim hem.erken gebelik hem.normalll Allahim ucuyorummmmmsukurler olsunn
Tebrikler canım. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş. Dualarınızda bizi de unutmayın.Kızlar bugün sonucum çıktığını 785.69 hamileyimmmmmmm
Cok tesekkur ederimmm canlarimmmm Allahim hepinizee en kisa zamanda nasip etsin. emin olun benim.olduysa sizin dunden olur benimki mucize ve tek iliski esim daha 10 gun olmus ameliyat olali hemen nasil duzeldi Rabbimin gucu sonsuz sukurler olsunnaksam kan vermeye gidicm insallah iyi sonuc alirim
kizlarr kan soonucum 0.2 ciktii
Hayır ya bu nasıl test boyle bildiğin silik barız vardı ya olamaz inanasım gelmio artik bu testlere uzulme arkadaşım ya cok sinirlendim suankizlarr kan soonucum 0.2 ciktii
Hayır ya bariz cizgi vardi hayalet olsa tamam diycem ama belli ya gıcık oldum bu firmalar resmen duygularla oynuo dava açmak lazımben gene test maduru oldum kizlarr haydii gulelimmmyarin sabahta test yapcm bu sefer gidip saglik.ocaginda baktircm :)))
Aaaakizlarr kan soonucum 0.2 ciktii
ben gene test maduru oldum kizlarr haydii gulelimmmyarin sabahta test yapcm bu sefer gidip saglik.ocaginda baktircm :)))