Hadi canım gözün aydinkizlarrrrrrrrrrrr aklimiii kacircamm mutluluktan hamileyimmmmmm galibaaaaaaaaaa sabahki yaptigim sonradan belirdi simdi tekrar yaptim hem.erken gebelik hem.normalll Allahim ucuyorummmmmsukurler olsunn
sogol cnm ben soktayimm yaa Allahim isteyen herkese versinHadi canım gözün aydin
Hamilesiin kuzu qalibası yook :)kizlarrrrrrrrrrrr aklimiii kacircamm mutluluktan hamileyimmmmmm galibaaaaaaaaaa sabahki yaptigim sonradan belirdi simdi tekrar yaptim hem.erken gebelik hem.normalll Allahim ucuyorummmmmsukurler olsunn
Amiiinnn sen sıranı saldin şimdi sıra bizde İnşaAllahsogol cnm ben soktayimm yaa Allahim isteyen herkese versin
ay kız bildiğin varrrrr, ayyyy maşallahhhh yaaa, hemen kan vermeye koşşşşşşkizlarrrrrrrrrrrr aklimiii kacircamm mutluluktan hamileyimmmmmm galibaaaaaaaaaa sabahki yaptigim sonradan belirdi simdi tekrar yaptim hem.erken gebelik hem.normalll Allahim ucuyorummmmmsukurler olsunn
Kız anlat bakalım bu ay özel kur uyguladin misogol cnm ben soktayimm yaa Allahim isteyen herkese versin
Kizzzzz masallah gözün aydin hadi bakalim saglikla sihatle gelsin bebişin ..cokk sevindim ..ohh be :)sogol cnm ben soktayimm yaa Allahim isteyen herkese versin
Çok şukur bin şükür teyze oluyoruuummm :)❤ kız 2. Yeğen haberi 1 aydakizlarrrrrrrrrrrr aklimiii kacircamm mutluluktan hamileyimmmmmm galibaaaaaaaaaa sabahki yaptigim sonradan belirdi simdi tekrar yaptim hem.erken gebelik hem.normalll Allahim ucuyorummmmmsukurler olsunn
Ayyy nasil sevindim yakizlarrrrrrrrrrrr aklimiii kacircamm mutluluktan hamileyimmmmmm galibaaaaaaaaaa sabahki yaptigim sonradan belirdi simdi tekrar yaptim hem.erken gebelik hem.normalll Allahim ucuyorummmmmsukurler olsunn
Valla benim kadar sevinen olmaz bebeqim aramızda iki hafta var dualarımz kabul oldu biliyosun ne kadar istiyoduk teyzesii :)Çok şukur bin şükür teyze oluyoruuummm :)❤ kız 2. Yeğen haberi 1 aydaAnnesiym ve senden geldi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğim çok sevindimm :)
Bizim paşamızda iyice büyümüşş tüü tüü maşallaahh <3Çok şukur bin şükür teyze oluyoruuummm :)❤ kız 2. Yeğen haberi 1 aydaAnnesiym ve senden geldi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğim çok sevindimm :)
MaaşAllah haberler tek tek geliyo devamını istiyoruz tüm kizlardanKızlar bugün sonucum çıktığını 785.69 hamileyimmmmmmm
Tebrikler canim rabbim saglikla kucagina almak nasip etsinKızlar bugün sonucum çıktığını 785.69 hamileyimmmmmmm
Bu bebeler peş peşe zarara sokacak beni yavaş gelin nanValla benim kadar sevinen olmaz bebeqim aramızda iki hafta var dualarımz kabul oldu biliyosun ne kadar istiyoduk teyzesii :)
Maşallah hayırlı olsun sonuç yüksek epeyceKızlar bugün sonucum çıktığını 785.69 hamileyimmmmmmm
canim corek otu kuru uyguladim ben bu ay. preesed jel kullandim. esim icinde hergun havuc suyu sktim sorun vardi cunku bizde keci boynuzu pekmezi. v.s yalniz bebek isteyenler yunurtlamanin sabahi iliskiye girin sabah spermler daha hareketli oluyor. ve esinize iliskiden yarim.saat ince turk kahvesi icirin. sonra gelsin bebisler dolsun gobuslerrKız anlat bakalım bu ay özel kur uyguladin mi