- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
fazla yoruma gerek yok basbaya hamilesinKızlar fotoğrafa yorum yapabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fazla yoruma gerek yok basbaya hamilesinKızlar fotoğrafa yorum yapabilir misiniz
baslar artik cnm senin 7. haftada basliyormus normalda Allah kolaylik versin insallahNe şom agizliyim ben yahu midem bulanmiyor dedim midem bulanmaya başladı
baslar artik cnm senin 7. haftada basliyormus normalda Allah kolaylik versin insallah
Minesuu heyecandan kitlendi sanırım hadi Insallah hamıs tir
Insallah canım kendim hamis kalmış gibi sevinirim ya Insallah hayırlısıyla :))inşallah canım ben de öyle düşünüyorum.
hadi kız öğlen olcakkk gönde fotosunu ay inş hamişsindirrrrr canımmmmmbaslar artik cnm senin 7. haftada basliyormus normalda Allah kolaylik versin insallah
Olsun canin sağolsun tatlım sıkma canını herşeyde vardır bı hayır uzulme lutfencok uzgunum negatif
Üzülme canım bi gün gorcez o cift cizgiyicok uzgunum negatif
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün canımcok uzgunum negatif
cok uzgunum negatif
Canım üzme kendini öbür ay olucaktır, zaten hani yeni ameliyet falan olmuştu ya eşin biraz toparlamış olur kendını o da mart ayında inşallah bebişin seninle olucaktır, dua ediyoruz hepimiz birbirimize kuzumm herkes kavuşucak bebegine kucagına alıcak Allahın izniylecok uzgunum negatif
Canım üzülme yeni umutlarla Bi sonra aya inş evet biliyorum zor sabretmek ama vardır Bi hayır elbet napalım bende pazar günü düşük yaptım zaten doktor söylemişti yolunda gitmiyordu değerler ama ben Bi umut tutunur belki demiştim olmadı sende üzülme artık lütfencok uzgunum negatif
geçmiş olsun canım belliydi sıkıntı olduğu.allah tan dış gebelik falan çıkmadı.küretaj mı oldun kendiliğinden mi düştü?Canım üzülme yeni umutlarla Bi sonra aya inş evet biliyorum zor sabretmek ama vardır Bi hayır elbet napalım bende pazar günü düşük yaptım zaten doktor söylemişti yolunda gitmiyordu değerler ama ben Bi umut tutunur belki demiştim olmadı sende üzülme artık lütfen
Geçmiş olsun canım rabbim tekrarında korusunCanım üzülme yeni umutlarla Bi sonra aya inş evet biliyorum zor sabretmek ama vardır Bi hayır elbet napalım bende pazar günü düşük yaptım zaten doktor söylemişti yolunda gitmiyordu değerler ama ben Bi umut tutunur belki demiştim olmadı sende üzülme artık lütfen