- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 34
Bebeğim bende oluo da noliii sanki ama çok beyaz akintim var adet olacağına isaretnis o akıntı ama bi sokulemedim com sikintidayim :))Kız bende oda yok :) bugun adetin 3. Gunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim bende oluo da noliii sanki ama çok beyaz akintim var adet olacağına isaretnis o akıntı ama bi sokulemedim com sikintidayim :))Kız bende oda yok :) bugun adetin 3. Gunu
Özelde yaptıryrm evet çok agriyr ama insandan insana degisyormusOZELDEMI YAPTRIYOSN cnm devlette anestezı yaparlarmı acaba.. rahm flmnde ck agrmstı benm kasıgm belm öle bı agrmı bu yumrta tplamadkı agrı
Ay aşk olsun bebeğim tek yüksek çıksın umudum yok gerci :)) söz terk etmiycem dogursam bile seni dogurtturrmadikca gitmiycem sozzz :)ebruserkan bizo burda strese soktun yemin ederim zaten hcg alana kadar burda kafamizi sisirionuz hcg yuksek cikinca bay bay eger sende oyle yaparsan hakkimiz bilgilerimi helal etmem bilesin
İnşallah canım inşallah bakalım hayirlisiyaaa hersey bebekler icin iste tatlim hadi bakalim belki ikizler geliyordur :)
Kız olmayın yok bisi ahanda gorursunuz boşuna stres olmayın dusuk hcg ile geri donucemebruserkan bende stres oldum he burda seni okudukça
Özelde yaptıryrm evet çok agriyr ama insandan insana degisyormus
alla alla yaaa cok sinir bozucu hayirlisi kuzim benim :)Kizceler 0.26 çıkmış önceki 0.66 , di çıkacağına dusmus hayırlısı rabbimden :)))
Kızlar bugün yine kan verdim 2 gün önce 164 çıkmıştı bugün 193 çıktı doktor iç açıcı konuşmadı ya tutunamadı yada dış gebelik olabilir dedi benim gibi değeri az artış gösteren varmı
Kizceler 0.26 çıkmış önceki 0.66 , di çıkacağına dusmus hayırlısı rabbimden :)))
Canın sağolsun tatlım üzüldümKizceler 0.26 çıkmış önceki 0.66 , di çıkacağına dusmus hayırlısı rabbimden :)))
cnm demekki yeni topik acma vakti geldi diger topikte oyledlydi baya bi durulmustuk sonra yeni topik actim patlatan patlayanaKızlar kuruduk mu ne hiç beta Hcg yükselten yok mu yaa.bi ara bir bir gebeler döküldü sonra arkası gelmedi
cnm demekki yeni topik acma vakti geldi diger topikte oyledlydi baya bi durulmustuk sonra yeni topik actim patlatan patlayana
Tbi tatlım hayırlısı olsun daha kismetimizde yok denek ki :)alla alla yaaa cok sinir bozucu hayirlisi kuzim benim :)
Ben uzulmedim canım ya biliodum çünkü hayırlısı bu denek ki şimdi hormonlara baktircam ya heycanlandim ona inşallah bsy çıkmaz da en kısa zamanda bebisimizin haberlerini tek tek alırız topikceee :)))Canın sağolsun tatlım üzüldüm
Aynen canım Allah vakti gelene verio siramizi bekliycez sağlık olsun napalim :)hayrlısı olsn cnmm vardr bı vaktı