- 5 Aralık 2015
- 395
- 419
Umarım cnim hayırlısı olsun
Ben de gecen ay reglim o kadar gecikip testler de negatşf cikinca herhalde gebe kalamadan menapoza girdim demistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım cnim hayırlısı olsun
Teşekkür ederim. Eğer ağrısız yöntemi varsa anesteziye gerek yok diye düşünüyorum. Anestezi de riskli bir şey aslında. Ben de çok ağrıyor dediklerinde anestezi yollarını araştırdım. Ama burda yazılanları okuyunca rahatladım :)
Canım benim kn daha çıkmamış aradim mesai saati de geçti özele gittim hangi saatte oluesa olsun sonucu albilir miyim
Arayıp şansını bi dene istersen canım belki cevap verirlerC
Canım benim kn daha çıkmamış aradim mesai saati de geçti özele gittim hangi saatte oluesa olsun sonucu albilir miyim
Canım ya telde sonuç söyleyemezler mis faks çekebilirler mis herkesin evinde faks var ya tobe yarabbim :))Arayıp şansını bi dene istersen canım belki cevap verirler
Mail barim atsınlar,foto çekip vatsaptan yollasınlar teknolojiden azcık özürlü sanırım hastane faks kullanan mı kaldı hem yaCanım ya telde sonuç söyleyemezler mis faks çekebilirler mis herkesin evinde faks var ya tobe yarabbim :))
Ozaman yarına Allah Kerim canım hayırlı haberlerini bekliyoruzKız aradim yine çıkmamış ya 2 saat oldu nerdeyse
C
Ozaman yarına Allah Kerim canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canım yarın gitcem dimi doktora dikkat et kendine tatlımKuzım ben gala olmadm gelen giden belirti kurunt bişi yok bol gelen çiş ve ıslaklık usuttum ben galib ayaklarımı
Çıkmamış ki sonuç canım e nsbizdan Dion demi ama akşam gidio alicam veriolsrmis Kaçta gidersem gidiyim ama sonucu anlar miyim bilemem :)Cnm netten bak kendin bakılıo diye biliyorm
Kız bende de var ıslaklık oluom kadın ultrasonla baktıktan sonra bacaklarıma kdar gelmiş beyaz bi akıntı adet oldum sandım masada :)))Kuzım ben gala olmadm gelen giden belirti kurunt bişi yok bol gelen çiş ve ıslaklık usuttum ben galib ayaklarımı
Nerde ve ne kadara yaptirdiniz?Ben de cektirdim gecen ay ve anestezi istemedim. C kollu denen aletler son teknoloji onlarda agri olmaz diye okumustum, gercekten bana cekilen yerde de cihaz oyleydi. Anestezi konusunda ben de oyle dusunuyorum hic almadim ve mumkunse de almayim istedim. Islem sirasinda azicik basinc ve agri hissim oldu ama regl agrisindan cok daha azdi vr cok kisa surdu,sonrasinda hic kanamam ve agrim olmadi cikip az dinlenip ise gittim hatta. Cok rahat ol.
Hcg değerine bakacaksın canımÇıkmamış ki sonuç canım e nsbizdan Dion demi ama akşam gidio alicam veriolsrmis Kaçta gidersem gidiyim ama sonucu anlar miyim bilemem :)
En son 0.66 di canım SD det günümde yaptirmistim doktor demişti bkalim bu ne cikicakHcg değerine bakacaksın canım
Bide benim testte t çizgisi renksiz cikio ksyboluo bu ne ya sabah ki ve dun akşam ki öyleydi