- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım insaAllah Hayırlı haber alırsın ben geçen ay vajinal muaneden sonra başladı adet akintim (Kız bende de var ıslaklık oluom kadın ultrasonla baktıktan sonra bacaklarıma kdar gelmiş beyaz bi akıntı adet oldum sandım masada :)))
Ozel lerde kız ne oteli kafayı siyirdim
C
Canım Hayırlısı olsun hakkında uzdun benidegerin dusuk cikmis(
:))) ozellerde sperm testi ne kadar fiyat olarak sordum canım doktora sormayı unutmusum da :)))bnde ouyup duruyom anlayamadımm
Bende surejli vardı da bugün daha bi coştu canım :)))C
Canım insaAllah Hayırlı haber alırsın ben geçen ay vajinal muaneden sonra başladı adet akintim (
Nerde ve ne kadara yaptirdiniz?
Tbi tatlım hayırlısı olsun daha kismetimizde yok denek ki :)
:))) ozellerde sperm testi ne kadar fiyat olarak sordum canım doktora sormayı unutmusum da :)))
Amin canım inşallah hep birlikte :)Bu arada ben de merak etmistim hcg sonucunuzu ama caniniz sagolsun insallah en kisa zamanda kat ve kat yuksek halini de görürsünüz
Anladim canım yarın soruyum olmazsa bi doktoraAnkarada medicana hastanesinde benim doktorum o yuzden orada yaptirdim. Yanlis hatirlamiyorsam 600 tl civarindaydi her sey icinde olarak.
:))) ozellerde sperm testi ne kadar fiyat olarak sordum canım doktora sormayı unutmusum da :)))
Kızlar stres yapmayın, hepsi kendiliğinden olucak. Allah isteyen herkese nasip etsin,aratmasın Rabbimiz hiçbirimize.. Şeyda, nolur üzülmeyin canınızı sıkmayın...hcgller tavan yaptığındaaaa hep beraber hamişler grubuna geçicez..
Tmm canım benim su kuru bende yapsam miki çörek otu balCnm eğitim araştrmalar fakulteler yapıp aynı gun çıkıp hemde
Tmm canım benim su kuru bende yapsam miki çörek otu bal
Kuru incir geçen ay yedim tatlım benimde 6 gün gecikti işte bence bsy yemeyelim yumurtaliklardan olcaz Allah muhafazaCnm ben bu haldeyim geçen ay çk yoğn oldm bu ay olamıyorm bence yapm bırak kendi duzenine sadece diyeceğim bol bol kıru incir ye