- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 34
Attım bebeğim bembeyaz oldu sonradan önce belirdi sonra kayboldu kesin yok yanı eminim artık :)testinin resmini atsana cnm bakalim bi. guzel hbrrlerle gel insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attım bebeğim bembeyaz oldu sonradan önce belirdi sonra kayboldu kesin yok yanı eminim artık :)testinin resmini atsana cnm bakalim bi. guzel hbrrlerle gel insallah
Beta Hcg hormonuna bakar usg bakar kesin. Negatif çıkarsa ya da gebelik düşünmezse diğer hormonlarına da bakar bence.ona göre de ilaç verir ama inşallah hayırlısıyla gebelik vardır da bunlara gerek kalmazSanmiom canım çizgi kayboldu çünkü bi bakalım neyin nesi sokturucu alırım en azından hormonlarima bakar mi ki bugün
Ben de çocuk istiyorum bakalım. Rahim filmi çektireceğim.
İnşallah canım ya ama olsa silikte olsa çıkardı kiz hiç adet belirtimde yok benim yumurtalıklar iflas etti sanırım :))Beta Hcg hormonuna bakar usg bakar kesin. Negatif çıkarsa ya da gebelik düşünmezse diğer hormonlarına da bakar bence.ona göre de ilaç verir ama inşallah hayırlısıyla gebelik vardır da bunlara gerek kalmaz
1 buçuk yıl oldu. Ultrason ve diğer bütün tahliller ve eşimin tahlilleri de normal çıktı. Tek rahim filmi kaldı. İnfertilite polikiliniğinden istediler. Bakalım hastane araştırıyorum. adetimin birinci günündeyim. Cesaret edemedim ama bikaç özel hastane adı okudum burda echomar ve radyomar oralarda ağrısız oluyormuş. Herkes memnun kalmış. Echomar'a gideceğim sanırım.Hadi hayırlısı canım neden rahim filmi istediler?
Can'ım inşallah bişi çıkmaz ben de çektirdim uyutularak yaptıklarından bi sıkıntı olmadı hissetmedim sonradan hafif kasık Ağrım oldu bi de işlem sırasında kanama oluyor o da iki üç günde geçiyor1 buçuk yıl oldu. Ultrason ve diğer bütün tahliller ve eşimin tahlilleri de normal çıktı. Tek rahim filmi kaldı. İnfertilite polikiliniğinden istediler. Bakalım hastane araştırıyorum. adetimin birinci günündeyim. Cesaret edemedim ama bikaç özel hastane adı okudum burda echomar ve radyomar oralarda ağrısız oluyormuş. Herkes memnun kalmış. Echomar'a gideceğim sanırım.
İnşallah canım ya ama olsa silikte olsa çıkardı kiz hiç adet belirtimde yok benim yumurtalıklar iflas etti sanırım :))
Umarım cnim hayırlısı olsunAy korusun iflas etmesinler inşallah gebelik haberini alırız
hahaha sende bizdensin canim :d sende basladin cop karistirmaya Allah sonumuzu hayir etsinKız baktım ustune çay dökülmüş copten cirakrscsktim sararmış her yanı :)
Koyu çıkınca yumurtlsm
Canım koyu çıkarsa yumurtlama döneminde olduğunu gösteriyor ama sanırım sen adet olmadığın için durum farklı.ben adet olup bitikten hemen sonra koyu çıktı.
Hadi hayırlısı olsun Canım inşallah hamişsindir
hahaha sende bizdensin canim :d sende basladin cop karistirmaya Allah sonumuzu hayir etsin
Kızlar bugün yine kan verdim 2 gün önce 164 çıkmıştı bugün 193 çıktı doktor iç açıcı konuşmadı ya tutunamadı yada dış gebelik olabilir dedi benim gibi değeri az artış gösteren varmı
Kız geldim doktora muayne etti ultrason da gorunmuo gebelik kandan bakalım dedi km verdim sonuç bekliom sokturucu verecek adetin 2. Günü hormonlara bakılacak bide 2. Günü yumurtlamaya bakılacakhahaha sende bizdensin canim :d sende basladin cop karistirmaya Allah sonumuzu hayir etsin
Kız geldim doktora muayne etti ultrason da gorunmuo gebelik kandan bakalım dedi km verdim sonuç bekliom sokturucu verecek adetin 2. Günü hormonlara bakılacak bide 2. Günü yumurtlamaya bakılacak
ayyy cokm mrklandimmm yaaa kizz nezaman cikcak sonuccc hemenn yazzZzzKız geldim doktora muayne etti ultrason da gorunmuo gebelik kandan bakalım dedi km verdim sonuç bekliom sokturucu verecek adetin 2. Günü hormonlara bakılacak bide 2. Günü yumurtlamaya bakılacak