-
- Konu Sahibi mihribanbalik
Eve niye gittin diyenlere de soylim barismak falan degil. Ayrilcaksak ayrilalim. Yapma bu iskenceyi demek icin. Ama o iskencede israrli.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben yalancı bir kadın olsam burda duygu sömürüsü yapıp dururdum. burda herkes bu sefer vah vah kötü koca derdi.
ben yaptığım yapmadığım ne varsa hepsini noktasına kadar yazdım. dürüst olmaya çalıştım.
eminim eşim bu yazdıklarımı okusa hiç şaşırmaz. çünkü inkar edemez. onada burda yazdığımı mektup yazıp gösterdim zaten.
ama çok ünlü bir latin atasözü var. insan insanın kurdudur.
kadınlar birbirine destek olmazsa erkekler daha çok ezerler bizi. ama maalesef burda bile her an tartışma polemik çıkabiliyor.
çok yazık. çok üzücü.
kadın özeleştiri yapamıyor. kocasının yüzünü gözünü çizmiş, trip atmış, ailesini iç meselelerine dahil etmiş. ailesinden kopmasın kimse ama evlendiginin farkında da olsun insanlar.
sen de tutmuş eski kocanı eski kocanı kötülemişsin. ben bundan bahsediyorum. adama sorsak senin hakkında kim bilir neler anlatırdı bize. herkes kendi açısından bakıyor olaya, ben de diyorum ki bunun bir de diger tarafı var. ha tabi sen de meleksindir eminim, eski kocan da dünyanın en kötü 2. insanıdır.
aman neyse yaa tamam peki. adam %100 haksız, kadın %100 haklı.
kadın kanatsız bir melek, kocası da dünyanın en kötü insanı. siz kadının kocasını kötülemeye devam edin, gıybet edin daha bilmediginiz tanımadıgınız bir adam hakkında. iyice gaza getirin de kocasına daha düşman olsun, öz eleştiri yapmasını saglamak yerine. sonra da iş yaptım diye sevinin.
Kizlar bu kadinlar kulubu uygulanasi bi tek benim telefonda sorunlu herhalde. Bir suru sey yazdim yeni gelismelerle. Ama kendi kendine kapanniyo hep, cok gicik.
Merak ediyoruz canım,nasılsın?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim uyudum uyandim. Babam geldi. Daha iyiyim. Esim de geldi. Evimdeyim. Ama duygularimi biliyorsunuz. Bi kac gelisme daha var. Anlaticam. Sarjimda bitiyo sarja takiyim sunu yazcam.
her erkek de ailesine düşkündür diyelim de bari anasına yapışık gezen anakuzusu erkekleri de haklı çıkaralım hazır elin degmişken?
kadının yazdıklarını okumamışsın bile. ilk günlerde ilişkiden korkmuş adam trip atmış, sonra da yakın olan annesi yerine uzak olan kv sine gitmişler ilk ona sinir yapmış. boşanacagını söyleyince adamın yüzünü gözünü çizmiş. hiç bunlardan bahsetmiyorsunuz niyeyse?
ben diyecegimi dedim. adam tahammülsüz kadın da ailesine yapışık. istediginiz kadar duygu sömürüsü yapın, iki tarafın da birbirine söyleyecek lafı yok.
bizim gazımızla burda yuva yıkılsaydı şimdiye çokk yuva yıkılmıştııı hamile bi kadın gelip burdaaa yalan söyleyecek hali yok yaa kocasının ne kadar kibirli oldugu apacık ortada ben iistedim zaman giderim aileme eşimde ailesine aynıı ne var yanii bundaa adamın tripbinden geçilmiooo böle insanla yaşaması zor anca yasayan anlarr ailemin yeri ayrı eşimin yeri ayrıı yüzde yüz kadın haklı diede bişi dien yok konu sahibide dior zaten bende hatalıyım diee sen bence git konu sahibinin eşi bul onu dinle yazık yanlız kalmış....
O dedigin ana kuzulari HER GUN annelerin yaninda ve eslerinde hizmet bekleyip daima annelerini hakli görürler. Bu mihriban için böyle degil. Mihriban tekrar diyorum, birak ana kuzusu olmayi, annesini bile göremedi! Bu hiç normal degil kusuruma bakma!
Ayrica bir kadin iliskiden korkuyor diye trip atmakta normal degil! Bastan beri adam vicdansiz çikti, niyese bunu bir türlü kabul etmek istemiyorsun. Mihriban daima dogru hareketler yaptigini söylemiyorum, orda kocasini çizmesi elbette dogru degil, fakat daha önce dedigim gibi, mihribanin yaptiklari ile kocasinin yaptiklari orantili degil. Kocasi daha çok çektirdi.
beni kesseniz, beni bırakıp giden 7 gün arayıp sormayan adamın odasına girip bana su alır mısın demem! kesseniz demem, denmesini de doğru bulmuorum. varlığına bu kadar düşkün olan adam, yokluğunu göstermeyecek. yoksa bu şekilde göz ardı edilir. ister kızsın ister kessin. durup düşünmesi lazım..