- 18 Mayıs 2013
- 5.193
- 9.265
-
- Konu Sahibi mihribanbalik
yalancı oldugunu söylemiyorum ama duygu sömürüsü yapıyorsun evet. ben yazdıklarını kendimce okudum ve iki tarafı da suçlu gördüm. biri tahammülsüz digeri de ailesine yapışık.
ayrıca neden sırf kadınsın diye sana destek olayım, pohpohlayım ki? burada zaten birsürü kadın yapmış bunu. pohpohlayanlara lafın yok ama birisi eleştirince hemen yine duygu sömürüsü yapıyorsun, ''biz kadınız destek olun yoksa erkekler eziyor'' diye. ne ilgisi var bunun kadın olmakla?
yalancı oldugunu söylemiyorum ama duygu sömürüsü yapıyorsun evet. ben yazdıklarını kendimce okudum ve iki tarafı da suçlu gördüm. biri tahammülsüz digeri de ailesine yapışık.
ayrıca neden sırf kadınsın diye sana destek olayım, pohpohlayım ki? burada zaten birsürü kadın yapmış bunu. pohpohlayanlara lafın yok ama birisi eleştirince hemen yine duygu sömürüsü yapıyorsun, ''biz kadınız destek olun yoksa erkekler eziyor'' diye. ne ilgisi var bunun kadın olmakla?
Bence babasını arayabilir.Boşanmayı düşünüyorum. Ama çok zor annem babam belli etmiyor ama çok üzülüyorlar. Babam çok güçlüdür. Dik duruyor ama öfkeli eşime karşı
Babasını arıycam diyor babam. Ne desem bilmiyorum
Çok doğru bir soru?Yasadiklariniz cok zor. Adam sorun cikarmaya bahane bulmus iste. Bu olmasa baska bisey sorun. Zaten en basindan beri boyleymis adam hic degismemis ki. Boyle olunca insan merak ediyor, boyle bir heriften neden cocuk?
Düşüncesiz insanlarla uğraşmak zordur..Eşimin ailesi etkisiz. Eşim ve görümcem ne derse o.
Ben onlar mutsuz olmasınlar diye ağlardım yüzümü yıkar onlara giderdim.
Ama bazen istemeden bile olsa belli ettiğime eminim.
Çünkü daha 2 günlük gelinimiz bile bana "noldu hayırdır çok moralsiz görünüyorsun" diye soruyor. Ama benim 1.5 senedir kayınvalidem görümcem kayınpederim sormadı.
Çocuğunu alamaz senden canım onu geç...Benim şuan bir üzümtüm varsa o da çocuğumu elimden alması. Kendisi özgürğüne düşkün. Hafta içi en az 3 akşam arkadaşlarıyla.
Annesi baksa evinde düzen yok. Kocasıyla ayrı yatıyorlar. Kayınpederim gece 2 de geliyor işten. Kayınvalidem onunla konuşmuyor.
Görümcem evli.
Ama ben tüm hayatımı çocuğumun mutluluğuna verebilirim.
Onu asla babasından mahrum büyütmem. Benim bir ablam ve abim babamın önceki beraberliğinden. Gayet de iyi insanlar ve mutlu evlilikleri var ve aramız da iyidir.
Ben sevmeyebilir yüzünü bile görmek istemeyebilirim ama babasıdır. Ne zaman istese gelip görebilir. Bana görünmesin yeter.
Ama çocuğumu benden almasın. Ağlamamk için zor tutuyorum kendimi.
Ailesine düskünmü? Her kadin ailesine elbette düskündür fakat mihriban kocasindan dolayi ailesini 2 senede ancak 2,3 sefer görmüs. Kendi annesini görmek için izin aliyor!!! Ona ragmen tokat yiyor kocasindan! Surda ben annemi 3 gün aramasam kadin deliye dönüyor acaba bana birseymi oldu diye. Mihrabanin annesi kizina yakin olmasina ragmen dogru düzgün evine bile gidemedi! O anne için bu nasil bir acidir, tahmin bile edemem!
Elbette mihribanin suçlari vardir, o'da kanimca bu evliligi bu kadar uzun sürdermesi fakat hata yapmis olsada, bu esinin hatalari ile, vurdumduymazlikla, vicdansizligi ile hiç ayni ölçüde degil. Hiç bir kadin böyle muameleyi hak etmiyor!
Bence cok ilgisi var cunku kadinlar hep ezilip buzuluyor boyle. Erkeklerin kaci karim hamileyken beni terk etti yazar? Bu arada pohpohlamak ne kadar yanlos bir kelime. Destek olmakla bu kelime arasinda ciddi fark var. Eger birisinden cikariniz varsa pohpohlarsiniz. Burna kimin kimden cikari var ki? Ayrica lutfen bi siyleyin bu kadin neden ailesine yapisik? Bunu nereen cikartiyorsunuz cidden merak ettim. Hatasi mutlaka vardir ama buraya yazdigi gibiyse o suyu ikinci kez getirtmek disinda ben bir hatasini goremedim acikcasi. Niye bu kadar sert yaziyorsunuz onu da cidden anlamadim. Sizin tabirinizle pohpohlamayin ama biraz daha merhametli olsaniz ne olur ki..
her erkek de ailesine düşkündür diyelim de bari anasına yapışık gezen anakuzusu erkekleri de haklı çıkaralım hazır elin degmişken?
kadının yazdıklarını okumamışsın bile. ilk günlerde ilişkiden korkmuş adam trip atmış, sonra da yakın olan annesi yerine uzak olan kv sine gitmişler ilk ona sinir yapmış. boşanacagını söyleyince adamın yüzünü gözünü çizmiş. hiç bunlardan bahsetmiyorsunuz niyeyse?
ben diyecegimi dedim. adam tahammülsüz kadın da ailesine yapışık. istediginiz kadar duygu sömürüsü yapın, iki tarafın da birbirine söyleyecek lafı yok.
sözüm ona yeterince merhametli var başlıkta zaten ben de sözüm ona merhametsiz olayım. çok mu?
Sizin gibi kadinlar koca olsunda camurdan olsun zihniyetine sahip
koco icin gerekirse bizleri bu yaslara getiren okuyup buyuten ana baba dan vazgecilebilir
ana baba bulunurda koca bulunmaz zihniyetinzdesiniz galiba
adam hamile karisini terk edip gidecek bir hafta o bir haftada artik ne haltlar yediyse sonra elini kolunu salayip gelecek sonrada karisi hic bisey olmamis gibi hayatim su alirmisin diycek
siz bence buralarda vakit kaybi yapmayin gidin kocaniza yemek bisey yapin
ama elden kacar sonra da naparsiniz
Gun gelirde bi derdinizi paylasir ve kendiniz gibi birisine denk gelirseniz burada o zaman anlarsiniz ne hissettirdiginizi, nasil gorundugunuzu. Mihriban i inatla bu kadar sucladiginiza gore de esini de cok iyi anliyor olmaniz lazim. Annenize de muhtemelen izinle gidip izinle evinize sokuyorsunuz bu da normal tabii. Neyse siz boyle laf sokmalara kin kusmalara devam edin iciniz rahat ediyorsa sorun yok.
tek suçlu adam degil. karşılıklı saçmalayıp durmuşsunuz. sen evlendiginin farkına varamamışsın henüz hala ailenle yaşıyor gibi davranıyorsun. kocan da sınırlarını esnek tutmamış, alttan almamış... bir de üstüne sen tutup aileni karıştırmışsın işin içine iyice çorbaya dönmüş. sen eşinle arandaki sorunları ne diye ailene taşıyorsun ki? abin de oradan kaplan kesilmiş ''adam olacak önce'' falan... tiyatroya çevirmişsiniz işi. gelip bir de tek taraflı olarak topa tutmuşsun adamı. kocan da dinlesek kim bilir neler anlatırdı. :26:
durdum durdum duramadım allah aşkınaaa ne var kız ailesiyle görüşürse ben bu kadar iyi niyetli ailede eşde göremedim kimse basına gelmeden anlayamaz ne var kız ailesiyle görüşürse kendide görüşsün elinden alanmı var isterim abimden suuu kendindenmi isteyecem terk etmiş gitmiş ben o adamın suratına bile bakmam hatta aynı ortamda bile olmamm kızcaz iyi niyetlilik etmiş resimlerini göndermiş o bile kötüye çekilmiş aaynıı birinci evlilimdeki eşim gibi kibir dolu inanın öle bi insanla yasaması çok zorrr