- 18 Mayıs 2013
- 5.193
- 9.265
- Konu Sahibi mihribanbalik
yalancı oldugunu söylemiyorum ama duygu sömürüsü yapıyorsun evet. ben yazdıklarını kendimce okudum ve iki tarafı da suçlu gördüm. biri tahammülsüz digeri de ailesine yapışık.
ayrıca neden sırf kadınsın diye sana destek olayım, pohpohlayım ki? burada zaten birsürü kadın yapmış bunu. pohpohlayanlara lafın yok ama birisi eleştirince hemen yine duygu sömürüsü yapıyorsun, ''biz kadınız destek olun yoksa erkekler eziyor'' diye. ne ilgisi var bunun kadın olmakla?
Ailesine düskünmü? Her kadin ailesine elbette düskündür fakat mihriban kocasindan dolayi ailesini 2 senede ancak 2,3 sefer görmüs. Kendi annesini görmek için izin aliyor!!! Ona ragmen tokat yiyor kocasindan! Surda ben annemi 3 gün aramasam kadin deliye dönüyor acaba bana birseymi oldu diye. Mihrabanin annesi kizina yakin olmasina ragmen dogru düzgün evine bile gidemedi! O anne için bu nasil bir acidir, tahmin bile edemem!
Elbette mihribanin suçlari vardir, o'da kanimca bu evliligi bu kadar uzun sürdermesi fakat hata yapmis olsada, bu esinin hatalari ile, vurdumduymazlikla, vicdansizligi ile hiç ayni ölçüde degil. Hiç bir kadin böyle muameleyi hak etmiyor!