trada:
ya bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama arkadaşım sen hala evli olduğun bilincine varamamışsın. saygı eşimde yok diyorsun ama senden de yok. sen adamı o noktaya getirmek için elinden geleni yapıyorsun sonra da eşim şöyle yaptı böyle yaptı diyorsun...
arkadaşım bazen eşler tartışır küser. barışmak için illa özüre ya da olayı konuşmaya gerek yoktur.
herkes hatasını anladığında olay bitmiştir. eşin gelmiş sen neden daha abimini babanı arıyorsun ondan istesene suyunu.
getirmezse a planı b planı uygula.... kusura bakma ama kp gibi düşünüyorum. siz ordan taşının..
biz burda gelinlerin eşleri ile küstüğünde hemen yakında ki annesinin evine gidip yemek yemesini nasıl eleştirdiysek seni de eleştiriyoruz.
siz artık bir ailesiniz ama sen adama bunu hissettiremiyorsun ve hala kendini haklı görüyorsun diyecek bişey bulamıyorum..
vicdanım rahat deme çünkü vicdanın rahat olmasın. hatanın büyük bölümü sende....senin ailen eşin ve çocuğun..
hep erkeklere derdik aile olduğunu anlamadı annesi babası deyip duruyor diye.. burada da size diyoruz ailenn EŞİN VE ÇOUGUNçççç
Çok merak ettim, sürekli kavga etseniz, eşiniz herşeyde abul sabuk tepkiler verse ve bir şekilde kavga etseniz, sonra sacma bir sebeple eşyalarını alıp gitse 7 koca gün gelmese, aramasa, sormasa üstelik bunları siz hamileyken yapsa, aynı olgunlukla karsılayabilecek misiniz cidden? hayır ben yapamayacağımdan eminim de merak ettim. bu arada öyle bir tablo çizilior ki burada, sanki bu olay konu sahibi ve eşinin ilk/tek kavgası. normalde süper anlaşan bir çift ama ne olduysa olmuş BİR KERE kavga etmişler normal bir şekilde, ama kız hemen ailesini karıştırmış işin içine??? gerçekten böyle bir algı var anlayamadığım. içi sevgi dolu olan bir evlilik değil, huzurlu olan bir evlilik değil, sürekli alttan bir kadının olduğu bir evlilik, bununla beraber erkek padişahliğını ilan etmiş, ne dersem o modunda. kim dayanır buna cidden soruyorum.