• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyimdir dimi :))

Mrb kızlar sürekli yazılanları takip ediyorum bende yazmaya karar verdim. Benim beklenen adet tarihim 16 ağustos ama benim 3 ağustostan beri göğüslerde aşırı hassasiyet ağrı ve kasıklarda ara ara ağrı oluyo hiç böyle olmazdı bu arada 2 ay 10 günlük evliyim. Bugün kan testi yaptırdım ama sonucu yarın öğleden sonra alcam sizce hamile miyim :/
olabilir tabi cnm ama kan değerin düşük çıkar şimdi adet tarihini bekleseydin keşke ben hiç kan testi yaptırmadım idrarla öğrendim

Kbra ogluma hamileligimi adetim gectikten 1 hafta sonra idrar testinden ogrendim. Kizimin hamileligini de Adet tarihimde kan testi yaptirdim dusuk degerle cikti aradan 2 gun gecince yine yaptirdim. Deger yukseldi oyle ogrendim.

Senin icin cok erken oldugunu dusunuyorum canim.

Kbra ogluma hamileligimi adetim gectikten 1 hafta sonra idrar testinden ogrendim. Kizimin hamileligini de Adet tarihimde kan testi yaptirdim dusuk degerle cikti aradan 2 gun gecince yine yaptirdim. Deger yukseldi oyle ogrendim.

Senin icin cok erken oldugunu dusunuyorum canim.
Eğer çıkmazsa adetimin geçmesini beklicem duramadım gittim işte :/

Telaslanma canim saglikla gelmesi herseyden onemli. Bunun icin dua et.

Bu arada bende evliligimizin 4.ayinda hamile kalmistim :)

evet 7. haftamdayım kızlar.daha önce kesemizi görmüştük.2 gün sonra randevumuz var.inşallah bebişimi görüp kalp atışını duyabilirim

kalp atımını duyduk çok şükür bebeği de gördük, bir fasulye tanesi kadarmış.çok güzel bi duygu. Allahım bekleyen herkese en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın inşallah.

kızlar dün evde çubuk(strip) test yaptım nihayet ikinci çizgiyi görebildim.adetime 2 gün var. bide ovulasyon testi gebelik varsa çift çizgi çıkarmış onuda yaptım 2.çizgi daha yoğun çıktı.şimdi adetimin geçmesini beklicem inş tutmuştur bebeğim yaa. ve hala inanamıyorum, hamileyimdir dimi??
İyi geceler bende araştırıyomda benim 10 kadar geçti adetim 4 gün geçince dr gittim ama bişe çıkmadı sonra 10 gün olunca ovulasyon yaptım anlamadım ama sonucu yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• FB37129F-1EE8-4CF7-BFC9-08D42A6A4F6D.jpeg
    FB37129F-1EE8-4CF7-BFC9-08D42A6A4F6D.jpeg
    169,4 KB · Görüntüleme: 32
Back
X