Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah aşkınıza testlere bakarmısınız çok heyecanlıyım, pozitif mi?
Alttaki olanda görüyorum 2. Çizgi ama üsttekinde göremedim. Tekli attığınızda da görünüyor sanki
Bi kaç gün sonra tekrarlayın ya da yarın akşamda olabilir
İnşallah gebesinizdir
Alttaki olanda görüyorum 2. Çizgi ama üsttekinde göremedim. Tekli attığınızda da görünüyor sanki
Bi kaç gün sonra tekrarlayın ya da yarın akşamda olabilir
İnşallah gebesinizdir
Kızlar herkese merhaba, bana da yardımcı olabilir misiniz? Bu ay reglden 10 gün önce regl ağrısı gibi karın ve bel ağrım vardı. Beş gün sürdü. Yarın regl olmam gerekiyor ama testler fotoğraftaki şekilde. Hepsi beş dakika içinde çıktı. Kaset test fotoğrafta gözükmeyecek kadar silik hatta sanki. Heveslenmek de istemiyorum. Kimyasal ve düşük geçmişim oldu ama hiç böyle yerleşme ağrısı çekmemiştim. İki gün bekleyip doktora öyle gitmek doğru seçenek mi olur? Şimdiden teşekkür ederim
Normalde acaba mi derdim ama ortadaki test gerçekten mükemmel bişey pahalı ve asla yalancı pozitif vermez o yüzden pozitif diye biliyorum inşallah gönlünüzce olur
Normalde acaba mi derdim ama ortadaki test gerçekten mükemmel bişey pahalı ve asla yalancı pozitif vermez o yüzden pozitif diye biliyorum inşallah gönlünüzce olur