• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyimdir dimi :))

ovülasyon testının cift sizgi çıkmasıyla gebelıgın ne alakası var Allah askına oradakı çift cizgi yuurtladıgını gösterir, o testleri hamılelık anlaşılsın dıye yapmadılar sonucta. Neysem inşallah hamılesındır bende denedım dun bakalım tutacakmı

ovülasyon testının cift sizgi çıkmasıyla gebelıgın ne alakası var Allah askına oradakı çift cizgi yuurtladıgını gösterir, o testleri hamılelık anlaşılsın dıye yapmadılar sonucta. Neysem inşallah hamılesındır bende denedım dun bakalım tutacakmı[/QUOTdoğru diyorsun zaten gebelik testinde poziifi gördüm emin olduktan sonra deneme amaçlı ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıkınca anladımki oda gösteriyor gebeliği ;)

doğru diyorsun zaten gebelik testinde poziifi gördüm emin olduktan sonra deneme amaçlı ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıkınca anladımki oda gösteriyor gebeliği :KK66:

tamam bişey sorayım ozaman:) Adetıne kaç gun kala denedınız
aslında bi hafta kala anladım.ovulasyon yanında gelen ince testte çok silik çıkmıştı.bayramda kaynvaldeydik kimseye söylemedim.dün eve geldik tekrar yaptım(3 gün kala) resimde görüldüğü gibi belirgindi işte. ovu testide doğruladı sayılır.

aslında bi hafta kala anladım.ovulasyon yanında gelen ince testte çok silik çıkmıştı.bayramda kaynvaldeydik kimseye söylemedim.dün eve geldik tekrar yaptım(3 gün kala) resimde görüldüğü gibi belirgindi işte. ovu testide doğruladı sayılır.
teste göre hamılesın:)

bende 4 gün varken test yapmaya başlamıştım silik çizgiler çıkıp duruyodu inanamadım adetime 1 gün varken kan testinde çıktı kan testi yaptır canım kesin sonuç alırsın.

bende 4 gün varken test yapmaya başlamıştım silik çizgiler çıkıp duruyodu inanamadım adetime 1 gün varken kan testinde çıktı kan testi yaptır canım kesin sonuç alırsın.
ne güzel cnm inş benmde öyle olur.benim bu günler adet günlerim.cuma gitcez kan için.ama reglim zamanım bi geçse içim rahat etcek.

Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın umarım bebeğini canım

kızlar bu günde geçerse adet günüm bitmiş olacak.adetten önce öğrenmekte telaş yapıyo insana. yinede adet olurmuyum endişesi kaplıyo içini. ve bi kaç gündür o mağluum göğüs ağrıları olmaya başladı ve damarlar çıktı doktora haftaya gidicez inş.

Back
X