Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamileyimdir dimi :))
- Konu Sahibi sogukates
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
- 53
Gözün aydin canim Allah tamamina erdirsin. :)[/QUOTE
çok teşekür ederim
ovülasyon testının cift sizgi çıkmasıyla gebelıgın ne alakası var Allah askına oradakı çift cizgi yuurtladıgını gösterir, o testleri hamılelık anlaşılsın dıye yapmadılar sonucta. Neysem inşallah hamılesındır bende denedım dun bakalım tutacakmı[/QUOTdoğru diyorsun zaten gebelik testinde poziifi gördüm emin olduktan sonra deneme amaçlı ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıkınca anladımki oda gösteriyor gebeliği
- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
- 53
tamam bişey sorayım ozaman:) Adetıne kaç gun kala denedınızdoğru diyorsun zaten gebelik testinde poziifi gördüm emin olduktan sonra deneme amaçlı ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıkınca anladımki oda gösteriyor gebeliği
aslında bi hafta kala anladım.ovulasyon yanında gelen ince testte çok silik çıkmıştı.bayramda kaynvaldeydik kimseye söylemedim.dün eve geldik tekrar yaptım(3 gün kala) resimde görüldüğü gibi belirgindi işte. ovu testide doğruladı sayılır.tamam bişey sorayım ozaman:) Adetıne kaç gun kala denedınız
- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
- 53
teste göre hamılesın:)aslında bi hafta kala anladım.ovulasyon yanında gelen ince testte çok silik çıkmıştı.bayramda kaynvaldeydik kimseye söylemedim.dün eve geldik tekrar yaptım(3 gün kala) resimde görüldüğü gibi belirgindi işte. ovu testide doğruladı sayılır.
sanırım ama tam sevinemiyorum işte adetim geçsin diye bekliyom.teste göre hamılesın:)
- 6 Aralık 2013
- 77
- 22
- 38
- 34
ne güzel cnm inş benmde öyle olur.benim bu günler adet günlerim.cuma gitcez kan için.ama reglim zamanım bi geçse içim rahat etcek.bende 4 gün varken test yapmaya başlamıştım silik çizgiler çıkıp duruyodu inanamadım adetime 1 gün varken kan testinde çıktı kan testi yaptır canım kesin sonuç alırsın.
- 6 Aralık 2013
- 77
- 22
- 38
- 34
- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
çok teşekkür ederimhayırlısı canım Allah her şeyi kararlıyor, bize dua etmek düşüyo, allahım hakkında hayırlısını nasip etsin.
inşallah çok sağolunSağlıklı bir şekilde kucağına alırsın umarım bebeğini canım
teşekkürler :)tebriklerrrr...................