• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyimdir dimi :))

kızlar bu günde geçerse adet günüm bitmiş olacak.adetten önce öğrenmekte telaş yapıyo insana. yinede adet olurmuyum endişesi kaplıyo içini. ve bi kaç gündür o mağluum göğüs ağrıları olmaya başladı ve damarlar çıktı doktora haftaya gidicez inş.
Kan testi için ne bekliyorsun ayol , ben adete 1 gün kala gittim yaptırdım 333,6 çıkmıştı beta :)

Kan testi için ne bekliyorsun ayol , ben adete 1 gün kala gittim yaptırdım 333,6 çıkmıştı beta :)
olduğumuz yerde hastane yok eşimde çalışıyor haftaya bi gün izin alacak.ben istiyorumki gitmişken dr. keseyide görelim sizce ne zaman gitmeliyim kese için beklenen adet günüm bugün yani 23 temmuz.

olduğumuz yerde hastane yok eşimde çalışıyor haftaya bi gün izin alacak.ben istiyorumki gitmişken dr. keseyide görelim sizce ne zaman gitmeliyim kese için beklenen adet günüm bugün yani 23 temmuz.
keseyi görmek için en az 10 gun beklemelisin

kızlar acil yardm!!!bu ay 3 gün geckmeyle adet oldum.adet btmnden snra 5 gün pembe akıntım oldu lekelenme seklnde.sag kasıgmda gergnlk var.ve karnm buyudu.ilk kez geckmem oldu bu ay test yapaym ddm sonuç bu ve hemen belrdi yanlş görmüyorm degl mi :D

Eklentiler

• 10981202_870829666325057_2145285550526470078_n.jpg
    10981202_870829666325057_2145285550526470078_n.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 147
  • 11751847_870829722991718_692086598462433535_n.jpg
    11751847_870829722991718_692086598462433535_n.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 138
  • 11755677_870829696325054_7578843050197681344_n.jpg
    11755677_870829696325054_7578843050197681344_n.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 144
kızlar acil yardm!!!bu ay 3 gün geckmeyle adet oldum.adet btmnden snra 5 gün pembe akıntım oldu lekelenme seklnde.sag kasıgmda gergnlk var.ve karnm buyudu.ilk kez geckmem oldu bu ay test yapaym ddm sonuç bu ve hemen belrdi yanlş görmüyorm degl mi :KK70:
evet silik bi çizgi görünüyor ama bikaç gün sonra tekrarla istersen emin olmak için

Arkadaşlar merhaba, forumu bayadır takip ediyordum ancak yeni üye olabildim bir başlıkla konu açmanın nereden yapılacağını bilmediğim için buraya yazmayı düşündüm çünkü konunuzun benle de ilgili olduğunu düşünüyorum.şimdi size yaşadığım durumu anlatmak istiyorum,benim beklediğim adet günüm 21.07.2015.Ben en fazla bir gün önce adet olurdum ya da en fazla 2 3 gün gecikmem olur, bu defa 18 inde regl oldum ancak bu normal regl kanamalarımdan farklıydı sadece 2 gün sürdü ve 2 günde 2 ped değiştirdim sonra bitti sandım ve 5 gün boyunca lekelenme şeklinde pembe ve sonradan kahverengiye dönüp koyu kahveyle biten lekelenmem oldu ayın 15 nde de şiddetli bir mide bulantım ve hafif bir baş dönmesi oldu..o an acaba hamile miyim demiştim çünkü daha önce mide bulantım olmamıştı şimdide ara ara sağ ve sol kasığımda batmalar var gerilmeler oluyor. ve normal beklediğim adet günümde ucuz testlerden almıştım eczacı bayan bunu gecikmeniz olduysa 1 hafta sonra sonuç verir dedi neyse ben beklerim diye 2 tane aldım birisini hemen yaptım negatif çıktı ama bugün tam 1.haftasında tekrar yaptım 2.çizgi silik çıktı ve dün de yapmıştım o da aynıydı sizce hamilelik olabilir mi?

yaptığım testin görüntüsü de şu şekilde : sizce 2.çizgi görünmüyor mu? kişiden kişiye değişebilir değil mi 2.çizginin görünmesi eczacı bayanda 2 test gösterdi birisi predictordu adet gününde de belli oluyor kesin sonuç diğerinde 1 hafta beklemeniz gerekir demişti ve bugün tam 1 hafta oldu yaptım sonuç bu

Eklentiler

• IMG_7716.JPG
    IMG_7716.JPG
    118,4 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_7718.JPG
    IMG_7718.JPG
    118,1 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_7720.JPG
    IMG_7720.JPG
    83 KB · Görüntüleme: 149
Slm hanimlar benimde sizlere bir sorum var lutfen yardim edin. Bende bebis istiyorum ve adetime iki gun var iki haftadir goguslerde hassasiyet var ve kasiklarda ara ara kramplar agrilar oluyordu, bugunde hafif kahverengi pembemsi lekelenmeler oldu ve pıhtı seklinde bisey de sizce hamile miyim test yapsam cikar mi ?

Slm hanimlar benimde sizlere bir sorum var lutfen yardim edin. Bende bebis istiyorum ve adetime iki gun var iki haftadir goguslerde hassasiyet var ve kasiklarda ara ara kramplar agrilar oluyordu, bugunde hafif kahverengi pembemsi lekelenmeler oldu ve pıhtı seklinde bisey de sizce hamile miyim test yapsam cikar mi ?
bence test yap cnm ben adetten 5 gün önce silik çizgi ile öğrendim ;)

yaptığım testin görüntüsü de şu şekilde : sizce 2.çizgi görünmüyor mu? kişiden kişiye değişebilir değil mi 2.çizginin görünmesi eczacı bayanda 2 test gösterdi birisi predictordu adet gününde de belli oluyor kesin sonuç diğerinde 1 hafta beklemeniz gerekir demişti ve bugün tam 1 hafta oldu yaptım sonuç bu
bence bebek var canım tebrik ederim:)

selam herkese kızlar bu hafta kesemizi gördük.haftaya da kalp atışı ve bebeği görmek için randevu aldık.değişiklik olarak koku hassasiyetim başladı herkes herşey kokuyo sanki bana. sabahları da mide bulantısı yaşıyorum. öyle işte bebişimle yuvarlanıp gidiyoruz :KK46:

Sogukates hayirli olsun senin icin cok sevindim rabbim isteyen herkese nasib etsin dikkat et , insallah sahlikli sihhatli kucagina alirsin bizler de dualarini bekliyoruz..

selam herkese kızlar bu hafta kesemizi gördük.haftaya da kalp atışı ve bebeği görmek için randevu aldık.değişiklik olarak koku hassasiyetim başladı herkes herşey kokuyo sanki bana. sabahları da mide bulantısı yaşıyorum. öyle işte bebişimle yuvarlanıp gidiyoruz :KK46:
Canım keseye baktırmışsın anladığım kadarıyla benimde bakacaklar bu hafta içi acaba tehlikelimidir yaptırma diyor çevremdekiler bir sıkıntı yaşadınız mı yardımcı olursanız sevinirim

Mrb kızlar sürekli yazılanları takip ediyorum bende yazmaya karar verdim. Benim beklenen adet tarihim 16 ağustos ama benim 3 ağustostan beri göğüslerde aşırı hassasiyet ağrı ve kasıklarda ara ara ağrı oluyo hiç böyle olmazdı bu arada 2 ay 10 günlük evliyim. Bugün kan testi yaptırdım ama sonucu yarın öğleden sonra alcam sizce hamile miyim :/

Canım keseye baktırmışsın anladığım kadarıyla benimde bakacaklar bu hafta içi acaba tehlikelimidir yaptırma diyor çevremdekiler bir sıkıntı yaşadınız mı yardımcı olursanız sevinirim
ben keseyi görmezsem hiç rahat edemezdim canım.kesenin oluştuğu(dış gebelik) olmadığı boyutunun normal oluşunu görmek bunlar falan anne adayının kafasının rahat olmasını sağlar.zararı çok olsaydı doktorlar söylerdi zaten bunu.

Back
X