Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah aşkınıza testlere bakarmısınız çok heyecanlıyım, pozitif mi?
Ben inanıyorum pozitif çünkü negatif testlerde böyle kırmızı çıkması imkansız bence siz bu gecikmede gebe kalmışsınız öyle anladım onun için kendinizi strese katmayın bebek için mutluluk hormonu gönderin kendinize dikkat edin sağlıcakla kalın
Ben inanıyorum pozitif çünkü negatif testlerde böyle kırmızı çıkması imkansız bence siz bu gecikmede gebe kalmışsınız öyle anladım onun için kendinizi strese katmayın bebek için mutluluk hormonu gönderin kendinize dikkat edin sağlıcakla kalın