- 14 Şubat 2025
- 163
- 58
- 13
- 29
- Konu Sahibi Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs
İnşallah canım inşallahNasıl isterseniz ama bence gebesiniz iki gün sonra yaptığınız net baya belirginleşmiş bebeğiniz buradayım diyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallahNasıl isterseniz ama bence gebesiniz iki gün sonra yaptığınız net baya belirginleşmiş bebeğiniz buradayım diyor![]()
Ben inanıyorum pozitif çünkü negatif testlerde böyle kırmızı çıkması imkansız bence siz bu gecikmede gebe kalmışsınız öyle anladım onun için kendinizi strese katmayın bebek için mutluluk hormonu gönderin kendinize dikkat edin sağlıcakla kalınİnşallah canım inşallah
Pozitif enerji veriyorsunuz teşekkür ederimBen inanıyorum pozitif çünkü negatif testlerde böyle kırmızı çıkması imkansız bence siz bu gecikmede gebe kalmışsınız öyle anladım onun için kendinizi strese katmayın bebek için mutluluk hormonu gönderin kendinize dikkat edin sağlıcakla kalın![]()
Şuan öyle bir mide bulantısı yaşıyorum ki, açım çok çok açım ama yemek yiyince midem bulanıyor çok değişik yaaaBen inanıyorum pozitif çünkü negatif testlerde böyle kırmızı çıkması imkansız bence siz bu gecikmede gebe kalmışsınız öyle anladım onun için kendinizi strese katmayın bebek için mutluluk hormonu gönderin kendinize dikkat edin sağlıcakla kalın![]()
Oy oy mide bulantısı zor ama bebiş için katlanmaya değer hepsi geçecek inşallah bunlar bir süreçŞuan öyle bir mide bulantısı yaşıyorum ki, açım çok çok açım ama yemek yiyince midem bulanıyor çok değişik yaaa![]()
Sonuç ne olduu kan testindeŞuan öyle bir mide bulantısı yaşıyorum ki, açım çok çok açım ama yemek yiyince midem bulanıyor çok değişik yaaa![]()
Sonuç nedir :)Şuan öyle bir mide bulantısı yaşıyorum ki, açım çok çok açım ama yemek yiyince midem bulanıyor çok değişik yaaa![]()
Hamileyim çok şükürSonuç nedir :)
Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHa
Hamileyim çok şükür![]()
Yaaa ne kadar güzel maşallah kaçıncı ayınızda oldu :)Ha
Hamileyim çok şükür![]()
Son durumunuz nedir testi tekrarladniz miArkadaşlar awox marka akşam yaptım reglime bugün hariç 4 gün var sizce çizgi var mı ben körüm
Hayır bu akşam yapmıştım zaten bu testi o yüzden sabahı bekliyorum uyku girmiyor gözüme çok heyecanlandımSon durumunuz nedir testi tekrarladniz mi
Canım ben göremedim çizgi ama gölge bişey görünüyo sanki, fotoğraftan da belli olmuyo olabilir sabah ilk idrarla yaparsan daha net çıkarArkadaşlar awox marka akşam yaptım reglime bugün hariç 4 gün var sizce çizgi var mı ben körüm
Sabahı edersem yapıcam vallahi heyecandan uyuyamıyorum:)Canım ben göremedim çizgi ama gölge bişey görünüyo sanki, fotoğraftan da belli olmuyo olabilir sabah ilk idrarla yaparsan daha net çıkar
Şöyle düşün o zaman, hemen uyu ve sabah olsun çabucakSabahı edersem yapıcam vallahi heyecandan uyuyamıyorum:)
Aynı durum bende de varHayır bu akşam yapmıştım zaten bu testi o yüzden sabahı bekliyorum uyku girmiyor gözüme çok heyecanlandım
Hamileliğimde çok şiddetli mide bulantısı yaşadım ve ilaç kullanmayacağım diye tutturup haftalarca salak gibi eziyet etmişim kendime. Hiç bir şey yiyemeyip yediğim iki lokmayı da karnım kasıla kasıla çıkartınca bebeğe zarar gelmesin diye doktorundan ilaç istedim. Prilam başladı sabah 2 akşam 2 ve doğurana kadar kullandım. Bn ve çevremde kullananlar bir zararını görmedik. Hamilelikte güvenli kategorisinde yer alıyor yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden sen de doktoruna danış ve bu eziyeti çekme. Beslenme çok önemli. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahŞuan öyle bir mide bulantısı yaşıyorum ki, açım çok çok açım ama yemek yiyince midem bulanıyor çok değişik yaaa![]()
Maalesef test yaptım negatifŞöyle düşün o zaman, hemen uyu ve sabah olsun çabucak![]()
Silik çizgi görüyorum yanılmıyorsam bence testi tekrar edinMaalesef test yaptım negatif