Hamileyim..Yalnız kalmaktan korkuyorum..Sürekli annemle olmak istiyorum..

aysegulbilal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
40
0
36
Eskişehir
22 yaşındayım çocukluğumdan beri psikolojik olarak rahat değilim korkularım takıntılarım yüzünden psikiyatriye devamlı olmasa da başa çıkamadığım anlarda gittim şuan 16 haftalık hamileyim. hamileliğimi öğrenmeden bir hafta önce anksiyete dedi ve bir hafta kullandım hapı. şu sıralar havadan gelen sesleri dinliyorum hemen korkuyorum çok saçma biliyorum aniden bişey olursa rüzgar gökgürültüsü olursa diye korkuyorum yalnız kalmak istemiyorum anneme sürekli gitmek istiyorum orda güvende gibi hissediyorum .sürekli eskiyi düşünüyorum eşim çok kıskançtı flört ederken, ve ben annemi o dönem çok üzdüm sürekli bunları düşünüp pişman oluyorum defalarca anneme eskiyi açıyorum eşime kızıyorum sürekli eskiyle boğuşuyorum yarın gelmeden yarın napsam ki anneme mi gitsem napıyım diye düşünüyorum nasıl yenmeliyim fikirlerinizi bekliyorum....

merhaba aslında sizin önemli bişeyiniz yok ne kadar güzel bak hamilesiniz bebğiniz olacak ona odaklansanız ne kadar güzel bişey ben çocuk diye ölüyorum ama olmuyor sizde dünyanın engüzel şeyini yaşıyorsunuz bunu düşünün eskileri unutun geleceği düşünün bebeğinizi düşünün onu nasıl büyüteceğinizi onunla nasıl günler geçireceğinizi düşünün sağlıklıyım çok şükür bugünde yaşıyorum deyin sabahaları aynaya bakın bugün neka dar güzelim ben çok güzel bir anne olacğım deyin ve gülümseyin bakın nasıl güzel geçecek gününüz pozitif düşünün ki vücudunuz rahatlasın bunları denemelisin canım ben senin ablanım senden yaşça büyüküm belkide annen yaşındayım yaşın kaç dieyceksin 41 yaşındayım canım bu yaşda annemi olmak istiyorsun diyeceksin malesef ben 39 yaşında evlendim geç oldu nasip böylemiş rabbim böyle uygun gördü neyse kendine iyi bak bebeğinede iyi bak canım

allah razı olsun sizden ne güzel moral verdiniz. allah gönlünüze göre versin inş. bazen çok iyiyim ama arada oluyo işte çok sagolun sölediklerinizi denicem...

Tabiki sana hepimiz yardımcı oluruz elimizden geldiğince:).devamlı annenin yanında olmak istemen acaba annene çok bağlandığın için olabilirmi?Bence ondan
Eskiden anneni üzdüğünü yazmışsın:Bu konuda gönlünü al biraz bakalım ne diyecek:)

annemin hiç bişey dediği yok geçmişte kaldı diyo. eşimi seviyo. bu tarz şeyleri takıp üzülmem onu da üzüyo. takmamam için elinden gelen desteği gösteriyo. ama ben onu kendi içime anlatamıyorum... anneme düşkünüm. korkularımla başa çıkamayınca ne yapıcamı şaşırıyorum. eskiyi düşünmenin yanında korkularımla uğraşıyorum sessiz bi insan değilim hakkımı savunurum ama korkağım.aniden bişey olursa değişik doğa olayı meydana gelirse birden kendimi kötü hissedersem diye yalnız kalmak da istemiyorum. haberlerde duyduğum bişeyi bende de olur mu die düşünüyorum.. çok takıyorum ve takmamak istiyorum

bu kadar mı güzel moral verilir...ben bişey yazmayayım sen tatlım bunu bidaha oku:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…