Allah basıma vermesin... Rabbim konu saibinide sabırlar versin .. O adamıda ıslah etsin..
Konu sahibine cevap vereyim ilk önce.. Hamilesin keske olmasaydın ama artık bos bunları konusmak.. Kendi yaptıın hatanın( hatanızın) farkındasınızdır.. Bunu tekrar dile getirmem gerek yok.. Bence suan tam karar verme zamanı.. Aile büyüklerini cagırıp onları bilgilendirin ve gereken neyse yapılsın..cocugum babasız kalcak diye üzülme.. En azından babasından nefrer etmez.. Hergün ölsün artık bıktım artık yeter artık diyen cocuk olmasındansa ki büyütee kadar yasayacakarında cabası olmasın daha iyi.. Dmeeki ac kalırım acıkta kalırım rızkı veren Allahtır.. Bosanmakta haktır kardeşim.. O kocan bilseki biz onlara eslerimize emanetiz emanete hıyanetlık etmez senı el üstünde tutardı...
Hakkında hayırlısı olsun...
Suan hamileyim... Basıma böyle bişey gelse bebegimi asla aldıramazdım.. BENMİ VERDİM CANI BEN ALAYIM.. Ne yani bu cocuga babasımı bakıyo bizmi bakıyoruz sanıypsunuz.. Biz sadece dünyada ona hizmet etmkle mesuluz ( evlatlara)
Tabiki hiçbirkadın istemz sevmedigi adamdan cocuk yaomayı..ama cocuk yaptıktan sonrada o sadece sevmediginiz adamın degil sizinde parcanız oluyo... Bilmem acıklamama gerek varmı.. He hekesin fikrine sevgii barındıramasamda saygı duymak zorundayım o baska