• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve evliliğim can çekişiyor

Yaşadıklarını sen daha iyi biliyorsun. Bu adamla olmaz artık diyorsan boşan gitsin. Hem sen hem doğacak çocuğun huzurlu olur. Yarın öbür gün karşına doğr düzgün bir adam çıkar belki de mutlu olma şansın olur hiç değilse. Bu şekilde hep kahır çekeceksin. Hayata bir kere geliyorsun neden mutsuz olmayı seçesin?

Adam size "Seni def ederim" diyor. Siz bu lafın karşısında çekip gideceğinize yanıt veriyorsunuz ona "Etmezsen en adisin" Arkadaşım sen ne yapıyorsun anlamadım gerçekten. Daha önceki yazılarını da okudum. Adamın size ne dese çekip gitmemişsiniz, çocuk bile yapmışsınız, en sonunda boğazınıza dayanmış. Lütfen kendinize değer verin, size bu lafları etmesine ve size bunları yapmasına izin vermeyin.

• Beğen
Reactions: mbz
ne için tartışıyorsunuz anlayamadım ben konu nedir nerde anlaşamıyorsunuz

Cocuga yazik vallahi :KK43: siz kendiniz icin yasacaginiza elalemin sacma sapan tavsiyelerini uygulamissiniz yazik sizede dogacak olan bebeginize ! sizin o geri zekali esinizinde duzelecegini zannediyorsaniz cok yaniliyorsunuz ! ne diyeyim

Böyle. Olunca ne olacak hayatını yönlendirecek ayrılma bile es hayırlı değilse çocuğun ne Hayri olacak...hayatını ayrılsa bile o insana bağlı yaşamak zorunda kalacak bu sefer çocuk için bir kavga daha anneden ömür boyu ya yüzünü görmeden uzak kalacak yada O insan hayatından ömür boyu çıkmayacak...hayatımda evli olup da çocuk aldırmadan kimse görmedim bu zamana kadar kusura bakmayın da bencil olmaya gerek yok...iki kadını bile yani anda idare eden erkekler var iki kadından çocuk sahibi olan ama iki erkeği aynı anda idare eden kadın gördünüz mü...

Cocuk aldirmkda ne ya? Senin cocugun olsa bosansan oldurecekmisin. Allahin verdigi cani Allahdan baska kimse alamaz..
Benim ayrılma sebebime bağlı bir durum bu dayak ya da ona benzer birsey yasarsam tabiki de düşünmem çünkü benim bir tane çocuğum var kardeşi nden mahrum etmem ama arkadasin ilk çocuğu ve evliliğin daha taze zamanin da aynı şey benim başıma gelse aldirirdim çünkü hayatıma başkası da girebilir di ama çocuk engel olurdu çünkü boşanip da doğum yapmak da saçma anlasamadigin insanın çocuğunu doğurmakta da aynı şey kadınlar it mi yani her evlendiği insandan bir tane doğrusun o çocukların da ne olduğunu görüyoruz toplumda

İnanın bu yönümü hiç sevmiyorum. Çünkü bazen bu konuda ayarı kaçırıp psikopata bağladığım oluyor. Ondan önce kendim için bu huyumdan vazgeçmek istiyorum zira kendimi sinirsel olarak harap ediyorum o durumlarda. Ha bide işin şu boyutu var evli olduğum insan sıcak kanlı yani kadın erkek ayırt etmeden herkese yakın davranır yani bunu art niyetli olarak yapmıyo ama yine de bu beni daha da tetikliyor
Bizde de ılkler de sorun oldu ben evlendigimiz zaman hemen hamile kalmıştım hatta agresif bir yapım vardır çabuk sinirlendim birde ağzıma ne gelirse söylerim bir adım geri atmam ama eşim bana bir gün olsun el kaldirmamistir hamile iken bile koruyup kolları beni elleri ile besledi 5 yılı doldurduk ama hala ayniyiz aramızda yaş farkı da var az buz değil...benim eşim ben seni böyle kabul ettim der sadece başka birşey demez çünkü benim iyi taraflarimi gördüğü için o da kendisi de aynı katlanamadigim huylu ri var ama asla atismayiz hata yapsa köpek gibi Özür diler ben asla karşısında kendimi ezik muhtaç göstermedim hep dik durdum babam dahi olsa dayak yiyecegimi bilsem bile öyleyim çünkü kaybetmekten korkar

Benim ayrılma sebebime bağlı bir durum bu dayak ya da ona benzer birsey yasarsam tabiki de düşünmem çünkü benim bir tane çocuğum var kardeşi nden mahrum etmem ama arkadasin ilk çocuğu ve evliliğin daha taze zamanin da aynı şey benim başıma gelse aldirirdim çünkü hayatıma başkası da girebilir di ama çocuk engel olurdu çünkü boşanip da doğum yapmak da saçma anlasamadigin insanın çocuğunu doğurmakta da aynı şey kadınlar it mi yani her evlendiği insandan bir tane doğrusun o çocukların da ne olduğunu görüyoruz toplumda
Sende kendince haklisindir ama ben kendi acimdan yanlis buluyorum. Ben bosanacagimi bile bile dogum yaptim Allahin verdigi cani benim ne haddimeki ben oldureyim!

Allah basıma vermesin... Rabbim konu saibinide sabırlar versin .. O adamıda ıslah etsin..
Konu sahibine cevap vereyim ilk önce.. Hamilesin keske olmasaydın ama artık bos bunları konusmak.. Kendi yaptıın hatanın( hatanızın) farkındasınızdır.. Bunu tekrar dile getirmem gerek yok.. Bence suan tam karar verme zamanı.. Aile büyüklerini cagırıp onları bilgilendirin ve gereken neyse yapılsın..cocugum babasız kalcak diye üzülme.. En azından babasından nefrer etmez.. Hergün ölsün artık bıktım artık yeter artık diyen cocuk olmasındansa ki büyütee kadar yasayacakarında cabası olmasın daha iyi.. Dmeeki ac kalırım acıkta kalırım rızkı veren Allahtır.. Bosanmakta haktır kardeşim.. O kocan bilseki biz onlara eslerimize emanetiz emanete hıyanetlık etmez senı el üstünde tutardı...
Hakkında hayırlısı olsun...

Suan hamileyim... Basıma böyle bişey gelse bebegimi asla aldıramazdım.. BENMİ VERDİM CANI BEN ALAYIM.. Ne yani bu cocuga babasımı bakıyo bizmi bakıyoruz sanıypsunuz.. Biz sadece dünyada ona hizmet etmkle mesuluz ( evlatlara)
Tabiki hiçbirkadın istemz sevmedigi adamdan cocuk yaomayı..ama cocuk yaptıktan sonrada o sadece sevmediginiz adamın degil sizinde parcanız oluyo... Bilmem acıklamama gerek varmı.. He hekesin fikrine sevgii barındıramasamda saygı duymak zorundayım o baska

Allah basıma vermesin... Rabbim konu saibinide sabırlar versin .. O adamıda ıslah etsin..
Konu sahibine cevap vereyim ilk önce.. Hamilesin keske olmasaydın ama artık bos bunları konusmak.. Kendi yaptıın hatanın( hatanızın) farkındasınızdır.. Bunu tekrar dile getirmem gerek yok.. Bence suan tam karar verme zamanı.. Aile büyüklerini cagırıp onları bilgilendirin ve gereken neyse yapılsın..cocugum babasız kalcak diye üzülme.. En azından babasından nefrer etmez.. Hergün ölsün artık bıktım artık yeter artık diyen cocuk olmasındansa ki büyütee kadar yasayacakarında cabası olmasın daha iyi.. Dmeeki ac kalırım acıkta kalırım rızkı veren Allahtır.. Bosanmakta haktır kardeşim.. O kocan bilseki biz onlara eslerimize emanetiz emanete hıyanetlık etmez senı el üstünde tutardı...
Hakkında hayırlısı olsun...

Suan hamileyim... Basıma böyle bişey gelse bebegimi asla aldıramazdım.. BENMİ VERDİM CANI BEN ALAYIM.. Ne yani bu cocuga babasımı bakıyo bizmi bakıyoruz sanıypsunuz.. Biz sadece dünyada ona hizmet etmkle mesuluz ( evlatlara)
Tabiki hiçbirkadın istemz sevmedigi adamdan cocuk yaomayı..ama cocuk yaptıktan sonrada o sadece sevmediginiz adamın degil sizinde parcanız oluyo... Bilmem acıklamama gerek varmı.. He hekesin fikrine sevgii barındıramasamda saygı duymak zorundayım o baska
Annesine anlattım durumu kendi yanlış yönümüde onun kötü yanlarınıda anlattım. Bencil olmayım vicdanımla konuştum. Üstüme yürüdüğünüde anlattım. Şiddet uygulaması çok yanlış vs. Dedi allah var. Sonra kv annemi arayıp bunların tek sıkıntısı kıskançlıkmış dedi ya. Yuh dedim ya böyle bişey olabilir mi tutup beni suçlu çıkardı kadın yani. 1 yıldır her hafta kuskançlıktan mı kavga ediyormuşuz allah için el insaf dedim. Onların derdi oğullarının yuvadı bozulmasın anladığım kadarıyla. Olan bebeğe olacak en nihayet. Ha bide demişki gırtlağını sıkmadım itekledim demiş. Yani bu normal bişeymiş gibi ailesi bana bunu söylüyo. Dedim ben hayal görmüyorum heralde. Hadi öyle olduğuna inandınız hamile bi kadını iteklemek normal bişey mi?? Cevap yok. Valla yaşıyorum ama gün dolduruyorum şuan zerre yaşam sevinci kalmadı artık. Günlerdir beynim zonkluyo uyuyorum uyanıyorum baş ağrısı. Allah a sığınıyorum inşallah hayırlı olanı

Sende kendince haklisindir ama ben kendi acimdan yanlis buluyorum. Ben bosanacagimi bile bile dogum yaptim Allahin verdigi cani benim ne haddimeki ben oldureyim!
Canım tabiki de öyle ama Kul acı çekerken normali nasıl olabilir çocuk olmadan hayatı istediğin gibi yonetebilirsin ama çocuk olunca surdan şuraya gidemiyorsun çünkü babası var seni yasal yollarla yönetiyor artık valla bu duyguyu yaşamadım ama yaşayanlara da üzülüyor değilim yeni bir insan yeni bir hayat daha güzel olur hayatınızı yönetilmesi ne izin vermeyin her şey olur bu dünyada olan kıymetini de bilmiyor kardeşim bilse bu hale gelmez kimse..ben 2. Çocuk için eşime yalvardim istemiyor du bosarim seni başkasından yaparım dedim eşim korktu benim dediğimi yapacağımı biliyor çünkü sonra tamam dedi tek çocukla da evlilik yürümez neden kocam varken yok diyordu dimi ama yapardım çocuğum olmasa idi yada hamile kalıp da arkadasin yaşadığını yaşasaydım bu sefer de kendime yeni bir hayat kurardim hayatımı gözden gecirirdim yaşadığım ili terk edip yeni bir hayat yeni bir başlangıç yapardım...

Annesine anlattım durumu kendi yanlış yönümüde onun kötü yanlarınıda anlattım. Bencil olmayım vicdanımla konuştum. Üstüme yürüdüğünüde anlattım. Şiddet uygulaması çok yanlış vs. Dedi allah var. Sonra kv annemi arayıp bunların tek sıkıntısı kıskançlıkmış dedi ya. Yuh dedim ya böyle bişey olabilir mi tutup beni suçlu çıkardı kadın yani. 1 yıldır her hafta kuskançlıktan mı kavga ediyormuşuz allah için el insaf dedim. Onların derdi oğullarının yuvadı bozulmasın anladığım kadarıyla. Olan bebeğe olacak en nihayet. Ha bide demişki gırtlağını sıkmadım itekledim demiş. Yani bu normal bişeymiş gibi ailesi bana bunu söylüyo. Dedim ben hayal görmüyorum heralde. Hadi öyle olduğuna inandınız hamile bi kadını iteklemek normal bişey mi?? Cevap yok. Valla yaşıyorum ama gün dolduruyorum şuan zerre yaşam sevinci kalmadı artık. Günlerdir beynim zonkluyo uyuyorum uyanıyorum baş ağrısı. Allah a sığınıyorum inşallah hayırlı olanı
Senden Özür dilemedi mi hala hediye falan bir daha olmayacak essegim ben demedi mi valla benim eşim yapsa idi anirir di valla ayıp yani oturup büyükler karşısına alacak sizi hem onun gözünü korkulacak hem de nasihat bulunmaları lazım size bu böyle olmaz

Senden Özür dilemedi mi hala hediye falan bir daha olmayacak essegim ben demedi mi valla benim eşim yapsa idi anirir di valla ayıp yani oturup büyükler karşısına alacak sizi hem onun gözünü korkulacak hem de nasihat bulunmaları lazım size bu böyle olmaz
Yok cnm ne özrü yüze çıktı artık yaptığı niye özür dilesin

Kv arıyor biraz nasihat etti bana sonra tuttu dediki bak ne diycem sen küçüksün git kocana sarıl sonra o zaten sana sarılır. Nutkum durdu, benim o adamdan gördüğüm muameleye karşın gideyim. Bide sarılayım istiyor düşünebiliyor musunuz. Ha bide ısrarla benim gırtlağıma çökmemiş beni gideyim diye dışarı itmiş, şizofren muamelesi gördüm. Resmen.Dedimki ben hayal mi gördüm bunu yaptı diyorum sen sinirle yanlış hatırlıyosundur diyor bana. Oğlu gerçeği söylüyor ben yalan söylüyorum yani. Daha ne anlatayım ki ben artık bunun üstüne ne söylesem boş zaten.

Back