- Konu Sahibi Turuncuelma141
Eğer gereken saygıyı gostermeyecek düzelmeyecekse çok secenek kalmıyor sanki...Allah yardimcin olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değer değmez her konudan tartışabiliyoruz ama en çok onun alınganlığından çıkar bide benim kıskançlık krizlerim var. Onun. Kaldıramadığı benim ona cevap vermem yani tartışırken karşısında car car konuşan kadın istemiyormuş, beni iyi tanıyan insanlarla konuşuyorum sen mi car car konuşacak insansın diyorlar normalde çok konuşmayı sevmem, ama bende insanım be kardeşim bi yerde sinirlerim kaldırmıyor. Karşılıklı olarak tartışıyoruz ki hiç bir şekilde bu konuda vicdanım çok rahat ne saygısız bi kelime ne hakaret ne aşağılayıcı bi söz kullandım.Tartisma konularniz ney inan cok merak ettim. Girtlaga yapismalar falan tuhaf geldi bana
2,5aylık hamile ve 1 yıllık evliyim. Evliliğim sorunlu ilerliyordu yani sürekli tartışmalarımız oluyordu ve şiddet de gördüm. Sonra pişman olduğunu söyledi ve etrafında gazına gelip ( çocuk mutluluk getirir, çocuk olunca ona odaklanırsınız vs.) çocuk yapmaya karar verdik. Gebe kaldığımdan sonrada tartışmalar bitmedi, her zaman yaptığımız gibi her hafta tartışmaya devam ettik. Ve bugün yine kavga ettik adam en son bana seni def ederim gidersin dedi ki ben hiç şekilde ne hakaret çıktı ağZımdan ne saygısız bişey. Def ederim deyince bende sözünün arkasında duracaksın o zaman etmezsen en adisin dedim. Yine üstüme yürüdü gırtlağıma yapıştı ve bütün bunlar iş yerinde gerçekleştiği için daha dazla rezil olmamak için elinden sıyrıldım dışarı çıktım. Bu evliliğin artık yürümeyeceğini düşünüyorum ama hamileyken buda çok zor bi karar. Bu kadar onurumu zedelediği için ve ilerde çocuğumun sağlıklı ve huzurlu bi ortamda büyümesi için bu evliliği bitirmek istiyorum. Fevri hareket edip yanlış yapmadan doğru karara ulaşmak için napmalıyım
Ben 24 eşim 36Yaslariniz kac canim?
Aslındbir yildir hic bir degisme olmamis
etrafa kalirsa bak bebek dogsu iyi olursunuz derler.dahada ileri giderek ikinci bebekte dahada iii olursunuz derler
bide ortamda önemli degil adam icin is yerinde bile saldirgan
aslinda sen biliyosun bebegin ve kendin icin doru karari
hani derler ya basiretim bağlandı diye öyle bi psikoloji ile yaptım çocuğu. Gırtlağımı sıkmasından sonra bi kere daha üstüme yürüdü o zaman baya şiddetliydi elim kolum çizik mor ısırık izleri filan. O zaman hamile değildim çıkmıştım evdende sonra onun ailesi devreye girdi bi daha olmaz diye affettim keşke kararlı olup dönmeseydim. Çünkü değişmez bi gerçrk bir kere yapan hep yapıyoryaşadıklarınız 1 yıllık evlilik için çok erken..genelde evlilik 3 yıldan sonra berbat bir hal alıyor .çocuk asla evlilik kurtarmaz herşey daha çıkmaza girer. 3 çocukta doğursan yürümeyince yürümüyor.hamile kalmak yerine bekleyip düzelecekmi diye beklemeniz daha doğru olurdu
Annemle payşaşırım herşeyimi o biliyo tüm durumu çok üzülüyo yapıcı olmaya çalışıyor kendince. Çünkü annemde mutlu huzurlu bi yuvada olmadı. Benim mutlu olmamı istiyor. Birde abim var ona şuan konuyu açamadım. Çıldırcak muhtemelen, anında çeker alır beni.Ailen yok mu arkadasin? Bu durumdan onlari haberdar etmelisin. Onlar devreye girdikten sonra duzeltilecek bir sey kalmadigina kanaat getirirseniz bosanin derim. O adama cok sey derdim de susayim.
Acı verici ama böyle oldukolunuzumu ısırdı bide !!!!!!!!!
Yukarda bi arkadaş dormuştu aynı soruyu yazdım ona canım.Kavgalariniz neden dolayi cikiyor? Biraz anlatirsaniz daha iyi yorum yapacagimi düşünüyorum. .
Biz buradayiz demeleri cok dogru olur. Bence abinize soyleyin. Duzelirse ne ala...Annemle payşaşırım herşeyimi o biliyo tüm durumu çok üzülüyo yapıcı olmaya çalışıyor kendince. Çünkü annemde mutlu huzurlu bi yuvada olmadı. Benim mutlu olmamı istiyor. Birde abim var ona şuan konuyu açamadım. Çıldırcak muhtemelen, anında çeker alır beni.
Evet çok suçluyum çok, yani bu boktan durumları yaşayacağımın sinyallari vardı evliliğimizin başından belliydi ama gerizekalı gibi düzelir belki, evliliğin ilk zamanları olurmuş, alışma süreciymiş cartmış curtmuş diyerek geldim bu zamana. Ama yok kardeşim balık baştan kokar düzelir belkiyle filan olmuyo işler daha da sarpa sarıyor. Haklısın suçluyum bile bile hayatımın üstüne kumar oynadımBoğaza yapışacak adam sinyalleri önceden vermiştir emin ol.
Böyle adamdan boşanmayıp bir de çocuk yapmak konu sahibinin suçu evet.
Ve bu evliliğin de buradaki şiddet vakalarında olduğu gibi boşanmayla bitmeyeceği kesin.
Hemcinslerimiz suçlu, hem de çok!
içim bekleme bitir diyorda içimdeki çocuk düşündürüyor beni. Bugün eşinden boşanmış bi arkadaşla konuştum kendisi çok feminendir böyle şeyleri hiç kabul etmez fakat şunu da söylemesem olmaz dedi tek başına bi çocuk büyütmek çok zor ki sen daha doğurmadın, çocuğa yazık olur dedi. Yani bi doğmamış bi çocuk var ortada içimden geleni yapmamı engelleyen. Ama bu şekildede yğrümez biliyorum yarım o çocuk doğduğunda da aynı şeyi yapacak o çocuğun psikolojisi nolcak diyede düşünüyorum yani kardeş iki ucu boklu değnek derler ya durum aynen öyleiçin ne diyorsa onu yap fikirler değişir elbet, ama insanlar asla degısmez.
Aynen öyle kardeşim hep bi umut oluyor, ya bi şans daha gerekiyorsa diye ama sonuda gelmiyo ki verdikçe istiyorbenimde evliliğimde problemler oluyor boşanmayı düşündüğüm anlar bile oluyor ama hep umut ediyorum ya düzelirse ya çabbalamadığım için pişman olursam diye. düzeltmeye çalışıyorum . çalışıyoruz eşimde öyle . çabalıyor oda görüyorum. nerdeyse her kadının boşanmaya yakınken bile içinde umut oluyor ya düzelirse diye . ben o yüzden yorum yaptım daha sakince yaptım yorumumu . . sanki hoş karşılıyormuşum gibi davranmayın .
Amin dua edin nolursunuzEğer gereken saygıyı gostermeyecek düzelmeyecekse çok secenek kalmıyor sanki...Allah yardimcin olsun