• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve evliliğim can çekişiyor

nelerden tatışıyorsunuz ? yuva yıkmak çok kolay olmuyor hele hamileyken :/ . azcık yapıcı olmak lazım. mesela ben az daha anlayışlı sessiz olsam eşimle kavga etmeyiz gibi .ben çok kıskanıyorum ve sıkıyorum sanırım . gereksiz herşeye trip atıyorum ondan kavga ediyoruz . illaki onunda hataları ama ben kendimi düzeltmeye çalışcam . . sizdeki sorun ne bilemiyorum . ama sen kendini değiştirirsen dünyan değişir. birazcıkta öyle dene istersen kardeşim. baktın hiç oluru yok. öyle düşün boşanmayı. derim ben .

Adam hakaret edip BOGAZINA YAPISIYOR konu sahibin!!!!! Bu nasil konu sahibin sucu olabilir? Siddet ile dolu evliligi sürdürmeye taraftar olan hemcinslerim var ya, hayret gercekten!!

2,5aylık hamile ve 1 yıllık evliyim. Evliliğim sorunlu ilerliyordu yani sürekli tartışmalarımız oluyordu ve şiddet de gördüm. Sonra pişman olduğunu söyledi ve etrafında gazına gelip ( çocuk mutluluk getirir, çocuk olunca ona odaklanırsınız vs.) çocuk yapmaya karar verdik. Gebe kaldığımdan sonrada tartışmalar bitmedi, her zaman yaptığımız gibi her hafta tartışmaya devam ettik. Ve bugün yine kavga ettik adam en son bana seni def ederim gidersin dedi ki ben hiç şekilde ne hakaret çıktı ağZımdan ne saygısız bişey. Def ederim deyince bende sözünün arkasında duracaksın o zaman etmezsen en adisin dedim. Yine üstüme yürüdü gırtlağıma yapıştı ve bütün bunlar iş yerinde gerçekleştiği için daha dazla rezil olmamak için elinden sıyrıldım dışarı çıktım. Bu evliliğin artık yürümeyeceğini düşünüyorum ama hamileyken buda çok zor bi karar. Bu kadar onurumu zedelediği için ve ilerde çocuğumun sağlıklı ve huzurlu bi ortamda büyümesi için bu evliliği bitirmek istiyorum. Fevri hareket edip yanlış yapmadan doğru karara ulaşmak için napmalıyım
yaşadıklarınız 1 yıllık evlilik için çok erken..genelde evlilik 3 yıldan sonra berbat bir hal alıyor .çocuk asla evlilik kurtarmaz herşey daha çıkmaza girer. 3 çocukta doğursan yürümeyince yürümüyor.hamile kalmak yerine bekleyip düzelecekmi diye beklemeniz daha doğru olurdu

Adam hakaret edip BOGAZINA YAPISIYOR konu sahibin!!!!! Bu nasil konu sahibin sucu olabilir? Siddet ile dolu evliligi sürdürmeye taraftar olan hemcinslerim var ya, hayret gercekten!!

iyi ozaman hepimiz herkes boşansın . hergün içip içip dövüyormuş ta bende sabret demişim sanki . ağız burnunu kırmışta olsun senin suçun dedim sannki . . hergünü şiddet dolu bi evlilikse zaten bugün kurtarsın kendini .

Sırf etraf öyle dedi diye çocuk mu yaptın? İnanamıyorum sana.
Ben 6 senelik evliyim bana da çocuk yap eşin sana daha çok bağlanır gibi saçma sapan şeyler söylendi.
Demek ki dinlesem 6 tane çocuğum olacaktı benim de. Kaldı ki eşim bana o şekilde bağlanacaksa hiç bağlanmasın.
Senin de yapman gereken şey belli. Affettikçe bu adam yine aynısını yapacak yine şiddet göreceksin.
İyi düşün kararını ver.

iyi ozaman hepimiz herkes boşansın . hergün içip içip dövüyormuş ta bende sabret demişim sanki . ağız burnunu kırmışta olsun senin suçun dedim sannki . . hergünü şiddet dolu bi evlilikse zaten bugün kurtarsın kendini .
iyi de adam boğazına sarılmış iş yerinde,daha kötüsü ne olmalı.

Vay be siddetin ölcüsümü varmis? Her gün agzini burnunu kirmadikca siddet olmuyormu?

Disarda siradan biri senin bogazina yapissa, hakaret etse "amaan, sanki her gün olmuyor ya, bak burnum bile kanamadi" mi diyeceksin? Hic sanmam, o sahisi polise sikayet ederdin.

Madem bogaz sikma yalnis, niye insan esinden tolere etsin? Gercekten bu nasil bir düsünce, anlayamadim.

Bu düsünce tarzindan dolayi bu ülkede kadin hakki denilen birsey yok. Bu düsunce tarzindan dolayi gazetenin 3üncü sayfasinda kadin cinayet haberleri aliyoruz! Gercekten yaziklar olsun böyle bir düsünce tarzina!!!!!

hamile halinle sana acımayan sıfatsız varlıktan
çokta bişey beklememek lazım
o düzelir diyenlerede kocanı al gözlerine sok

Şuan sana 2 kat sevgi ve Anlayış göstermesi Lazım eşinin. nasıl bir zihniyettir bu! Yazıklar olsun.

Ailen yok mu arkadasin? Bu durumdan onlari haberdar etmelisin. Onlar devreye girdikten sonra duzeltilecek bir sey kalmadigina kanaat getirirseniz bosanin derim. O adama cok sey derdim de susayim.

olurmu. nolacak boğazına sarılsa. ölecek kadar sıkmıyorki adam. ayarı var onun.
ha bazen kaçırıyorlar. o zaman kadın boğuluyor. ölüyor. ama o ender. her zaman değil.:KK14:

Boğaza yapışacak adam sinyalleri önceden vermiştir emin ol.

Böyle adamdan boşanmayıp bir de çocuk yapmak konu sahibinin suçu evet.

Ve bu evliliğin de buradaki şiddet vakalarında olduğu gibi boşanmayla bitmeyeceği kesin.

Hemcinslerimiz suçlu, hem de çok!

2,5aylık hamile ve 1 yıllık evliyim. Evliliğim sorunlu ilerliyordu yani sürekli tartışmalarımız oluyordu ve şiddet de gördüm. Sonra pişman olduğunu söyledi ve etrafında gazına gelip ( çocuk mutluluk getirir, çocuk olunca ona odaklanırsınız vs.) çocuk yapmaya karar verdik. Gebe kaldığımdan sonrada tartışmalar bitmedi, her zaman yaptığımız gibi her hafta tartışmaya devam ettik. Ve bugün yine kavga ettik adam en son bana seni def ederim gidersin dedi ki ben hiç şekilde ne hakaret çıktı ağZımdan ne saygısız bişey. Def ederim deyince bende sözünün arkasında duracaksın o zaman etmezsen en adisin dedim. Yine üstüme yürüdü gırtlağıma yapıştı ve bütün bunlar iş yerinde gerçekleştiği için daha dazla rezil olmamak için elinden sıyrıldım dışarı çıktım. Bu evliliğin artık yürümeyeceğini düşünüyorum ama hamileyken buda çok zor bi karar. Bu kadar onurumu zedelediği için ve ilerde çocuğumun sağlıklı ve huzurlu bi ortamda büyümesi için bu evliliği bitirmek istiyorum. Fevri hareket edip yanlış yapmadan doğru karara ulaşmak için napmalıyım
için ne diyorsa onu yap :KK66: fikirler değişir elbet, ama insanlar asla degısmez.

Bu aşamada yapabileceğiniz en doğru şey ayrılmak olur.
Onun bunun fikriyle çocuk mu yapılır Allah aşkına.
O bebek bunları hak etmedi hiç.

bak senin ilk konunu buldum ve konuya ilk yorumda da sana SAKIN çocuk yapma demişler.
Keşke dinleseydin.

Henüz 8 aylık evliyim. Ama 8 ay değilde 8 yıl gibi geliyor bana. İlk 5-6 ayımız sürekli tartışmayla geçti. 1 hafta iyiysek ikinci hafta kesin bi tartışma yaşadık. İlk ay eşimden şiddet gördüm, sonra pişmn olduğunu söyledi, bir daha yapmadı ama tarışmalar sırasında yine yeltendi. Bi ara boşanmaya tktı kafayı her tartışmada hadi boşanalım diyordu. Şükür bu ara bıraktı. Biz birbirimiz çok tanımadan evlendik güya aşk evliliğiydi ama meğer ilk zamanların baş dönderici etkisiymiş evlendikten sonrKi hallerini görünce aşk maşk hikaye dedim. En ufak tartışmada sesi yükselir ki ben yüksek sesden nefret ederim, defalarca uyardım , iyi zamanlarda konuştum yine vazgeçmedi. Doğru düzgün bi muhbbetimiz yok bi elinde telefon bi elinde bilgsyr, yatana kadar başında. O kadar ki yemekte bile elinde , uyarıyorum bi iki gün uzak duruyor sonra yine aynı. Muhabbet etmeyi özledim ya, bi insan eşiyle sohbet etmiyorsa ne iş olur.. Çok alıngan, ne desem hemen tavır yapar küser , artık bişi söylemeye korkuyorum alınır mı diye, erkeğin surat asması kadar kötü bişey yokmuş. Bu kadar kısa zamanda bunlar yordu beni ne hevesim kaldı ne de mutluyum. Hergün boşanmayı düşünür oldum son 1 aydır . O kadar pişmanım ki evlendiğime. Bekarken o kadar güzel hayatım vardı ki dertsiz tasasızmışım meğer. evlendiğim ilk zamanlar herşey toz pembeydi şimdi kafeste hissediyorum kendimi, her gün biraz daha sıkıştıran. O kadar çok keşke diyorum ki... Evde varlığı rahatsız edici olmaya başladı.Bir şansım olsa tek bir şans tek dileğim hiç evlenmemek olurdu.şimdi nasıl bir yoldan gideceğimi bilmiyorum durum böyle

En baş diyeceğim sakın çocuk yapmayın. Ben çift anlaşamıyorsa en başından yollarını ayırlamaları taraftarıyım.Eğer hemen koparmak istemiyorsanız bi süre gözlemleyin, konuşun değişim yoksa bitirmek en doğrusu.

Çocuk kesinlikle düşünmüyorum bu şartlarda. Böyle gidebilir mi bu evlilik sanmıyorum, ki ayrılmak konusunda kendimde o gücü görüyorum, tek düşündüren elalem ne der kısmı, ailem üzülecek kısmı. Neler olabilir kestiremiyorum:KK43:(

Boğaza yapışacak adam sinyalleri önceden vermiştir emin ol.

Böyle adamdan boşanmayıp bir de çocuk yapmak konu sahibinin suçu evet.

Ve bu evliliğin de buradaki şiddet vakalarında olduğu gibi boşanmayla bitmeyeceği kesin.

Hemcinslerimiz suçlu, hem de çok!

Tabiki haklisin. Konu sahibi hep daima yalnis kararlar almis. Bu sahis ile evlenmek bile hataydi, yani birak bide üstüne cocuk yapmayi.

Ancak alintiladigim üyede cok yalnis. Kadin sirf evlendi diye, agzi burnu kirilmadikca bosanmasin demekte cook yalnis. Hatanin neresinden dönersen kardir, ve yine haklisin, bu kadinda bosanmaz. Hatta ikinci cocuk yapsa hic sasirmam ne yazikki :(

Ne bu ya kafayi yemek uzereyim ne demek yani hem hamilesin bide bogazina sarilmak fon çok iyi becereiyorsan balkondan asagiya ateşin masallahhhhh

iyi misiniz ya ????? ben oh ne güzel yapmış boğazını sıkmakta hiç birşey yok mu diyorum !!! bu yorum yapanlar evli mi bekar mı evlilikleri nasıl merak ediyorum . ilk kavgadan boşar gidersiniz siz demekki . düzeltilebilcekse düzeltmeye çalışınsın her iki tarafta . yoksa tabikide böyle bi adamla ömürde geçmez çocukta büyütülmez. . çocuk yapmaya karar verildiyse ortada ufakta olsa bi sevgi varmış demkki . çocukta var denemeye değmez mi mücadeleye değmez mi . . . iyi ozaamn bende öyle diyim aman bacım bırak hemen bugün ayrıl koş baba evine. ozaman tepki vermezdiniz

benimde evliliğimde problemler oluyor boşanmayı düşündüğüm anlar bile oluyor ama hep umut ediyorum ya düzelirse ya çabbalamadığım için pişman olursam diye. düzeltmeye çalışıyorum . çalışıyoruz eşimde öyle . çabalıyor oda görüyorum. nerdeyse her kadının boşanmaya yakınken bile içinde umut oluyor ya düzelirse diye . ben o yüzden yorum yaptım daha sakince yaptım yorumumu . . sanki hoş karşılıyormuşum gibi davranmayın .

Back