- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi Turuncuelma141
-
nelerden tatışıyorsunuz ? yuva yıkmak çok kolay olmuyor hele hamileyken :/ . azcık yapıcı olmak lazım. mesela ben az daha anlayışlı sessiz olsam eşimle kavga etmeyiz gibi .ben çok kıskanıyorum ve sıkıyorum sanırım . gereksiz herşeye trip atıyorum ondan kavga ediyoruz . illaki onunda hataları ama ben kendimi düzeltmeye çalışcam . . sizdeki sorun ne bilemiyorum . ama sen kendini değiştirirsen dünyan değişir. birazcıkta öyle dene istersen kardeşim. baktın hiç oluru yok. öyle düşün boşanmayı. derim ben .
yaşadıklarınız 1 yıllık evlilik için çok erken..genelde evlilik 3 yıldan sonra berbat bir hal alıyor .çocuk asla evlilik kurtarmaz herşey daha çıkmaza girer. 3 çocukta doğursan yürümeyince yürümüyor.hamile kalmak yerine bekleyip düzelecekmi diye beklemeniz daha doğru olurdu2,5aylık hamile ve 1 yıllık evliyim. Evliliğim sorunlu ilerliyordu yani sürekli tartışmalarımız oluyordu ve şiddet de gördüm. Sonra pişman olduğunu söyledi ve etrafında gazına gelip ( çocuk mutluluk getirir, çocuk olunca ona odaklanırsınız vs.) çocuk yapmaya karar verdik. Gebe kaldığımdan sonrada tartışmalar bitmedi, her zaman yaptığımız gibi her hafta tartışmaya devam ettik. Ve bugün yine kavga ettik adam en son bana seni def ederim gidersin dedi ki ben hiç şekilde ne hakaret çıktı ağZımdan ne saygısız bişey. Def ederim deyince bende sözünün arkasında duracaksın o zaman etmezsen en adisin dedim. Yine üstüme yürüdü gırtlağıma yapıştı ve bütün bunlar iş yerinde gerçekleştiği için daha dazla rezil olmamak için elinden sıyrıldım dışarı çıktım. Bu evliliğin artık yürümeyeceğini düşünüyorum ama hamileyken buda çok zor bi karar. Bu kadar onurumu zedelediği için ve ilerde çocuğumun sağlıklı ve huzurlu bi ortamda büyümesi için bu evliliği bitirmek istiyorum. Fevri hareket edip yanlış yapmadan doğru karara ulaşmak için napmalıyım
Adam hakaret edip BOGAZINA YAPISIYOR konu sahibin!!!!! Bu nasil konu sahibin sucu olabilir? Siddet ile dolu evliligi sürdürmeye taraftar olan hemcinslerim var ya, hayret gercekten!!
iyi de adam boğazına sarılmış iş yerinde,daha kötüsü ne olmalı.iyi ozaman hepimiz herkes boşansın . hergün içip içip dövüyormuş ta bende sabret demişim sanki . ağız burnunu kırmışta olsun senin suçun dedim sannki . . hergünü şiddet dolu bi evlilikse zaten bugün kurtarsın kendini .
iyi ozaman hepimiz herkes boşansın . hergün içip içip dövüyormuş ta bende sabret demişim sanki . ağız burnunu kırmışta olsun senin suçun dedim sannki . . hergünü şiddet dolu bi evlilikse zaten bugün kurtarsın kendini .
olurmu. nolacak boğazına sarılsa. ölecek kadar sıkmıyorki adam. ayarı var onun.Adam hakaret edip BOGAZINA YAPISIYOR konu sahibin!!!!! Bu nasil konu sahibin sucu olabilir? Siddet ile dolu evliligi sürdürmeye taraftar olan hemcinslerim var ya, hayret gercekten!!
Adam hakaret edip BOGAZINA YAPISIYOR konu sahibin!!!!! Bu nasil konu sahibin sucu olabilir? Siddet ile dolu evliligi sürdürmeye taraftar olan hemcinslerim var ya, hayret gercekten!!
için ne diyorsa onu yap2,5aylık hamile ve 1 yıllık evliyim. Evliliğim sorunlu ilerliyordu yani sürekli tartışmalarımız oluyordu ve şiddet de gördüm. Sonra pişman olduğunu söyledi ve etrafında gazına gelip ( çocuk mutluluk getirir, çocuk olunca ona odaklanırsınız vs.) çocuk yapmaya karar verdik. Gebe kaldığımdan sonrada tartışmalar bitmedi, her zaman yaptığımız gibi her hafta tartışmaya devam ettik. Ve bugün yine kavga ettik adam en son bana seni def ederim gidersin dedi ki ben hiç şekilde ne hakaret çıktı ağZımdan ne saygısız bişey. Def ederim deyince bende sözünün arkasında duracaksın o zaman etmezsen en adisin dedim. Yine üstüme yürüdü gırtlağıma yapıştı ve bütün bunlar iş yerinde gerçekleştiği için daha dazla rezil olmamak için elinden sıyrıldım dışarı çıktım. Bu evliliğin artık yürümeyeceğini düşünüyorum ama hamileyken buda çok zor bi karar. Bu kadar onurumu zedelediği için ve ilerde çocuğumun sağlıklı ve huzurlu bi ortamda büyümesi için bu evliliği bitirmek istiyorum. Fevri hareket edip yanlış yapmadan doğru karara ulaşmak için napmalıyım
2,5aylık hamile ve 1 yıllık evliyim. Evliliğim sorunlu ilerliyordu yani sürekli tartışmalarımız oluyordu ve şiddet de gördüm. Sonra pişman olduğunu söyledi ve etrafında gazına gelip ( çocuk mutluluk getirir, çocuk olunca ona odaklanırsınız vs.) çocuk yapmaya karar verdik. Gebe kaldığımdan sonrada tartışmalar bitmedi, her zaman yaptığımız gibi her hafta tartışmaya devam ettik. Ve bugün yine kavga ettik adam en son bana seni def ederim gidersin dedi ki ben hiç şekilde ne hakaret çıktı ağZımdan ne saygısız bişey. Def ederim deyince bende sözünün arkasında duracaksın o zaman etmezsen en adisin dedim. Yine üstüme yürüdü gırtlağıma yapıştı ve bütün bunlar iş yerinde gerçekleştiği için daha dazla rezil olmamak için elinden sıyrıldım dışarı çıktım. Bu evliliğin artık yürümeyeceğini düşünüyorum ama hamileyken buda çok zor bi karar. Bu kadar onurumu zedelediği için ve ilerde çocuğumun sağlıklı ve huzurlu bi ortamda büyümesi için bu evliliği bitirmek istiyorum. Fevri hareket edip yanlış yapmadan doğru karara ulaşmak için napmalıyım
Henüz 8 aylık evliyim. Ama 8 ay değilde 8 yıl gibi geliyor bana. İlk 5-6 ayımız sürekli tartışmayla geçti. 1 hafta iyiysek ikinci hafta kesin bi tartışma yaşadık. İlk ay eşimden şiddet gördüm, sonra pişmn olduğunu söyledi, bir daha yapmadı ama tarışmalar sırasında yine yeltendi. Bi ara boşanmaya tktı kafayı her tartışmada hadi boşanalım diyordu. Şükür bu ara bıraktı. Biz birbirimiz çok tanımadan evlendik güya aşk evliliğiydi ama meğer ilk zamanların baş dönderici etkisiymiş evlendikten sonrKi hallerini görünce aşk maşk hikaye dedim. En ufak tartışmada sesi yükselir ki ben yüksek sesden nefret ederim, defalarca uyardım , iyi zamanlarda konuştum yine vazgeçmedi. Doğru düzgün bi muhbbetimiz yok bi elinde telefon bi elinde bilgsyr, yatana kadar başında. O kadar ki yemekte bile elinde , uyarıyorum bi iki gün uzak duruyor sonra yine aynı. Muhabbet etmeyi özledim ya, bi insan eşiyle sohbet etmiyorsa ne iş olur.. Çok alıngan, ne desem hemen tavır yapar küser , artık bişi söylemeye korkuyorum alınır mı diye, erkeğin surat asması kadar kötü bişey yokmuş. Bu kadar kısa zamanda bunlar yordu beni ne hevesim kaldı ne de mutluyum. Hergün boşanmayı düşünür oldum son 1 aydır . O kadar pişmanım ki evlendiğime. Bekarken o kadar güzel hayatım vardı ki dertsiz tasasızmışım meğer. evlendiğim ilk zamanlar herşey toz pembeydi şimdi kafeste hissediyorum kendimi, her gün biraz daha sıkıştıran. O kadar çok keşke diyorum ki... Evde varlığı rahatsız edici olmaya başladı.Bir şansım olsa tek bir şans tek dileğim hiç evlenmemek olurdu.şimdi nasıl bir yoldan gideceğimi bilmiyorum durum böyle
En baş diyeceğim sakın çocuk yapmayın. Ben çift anlaşamıyorsa en başından yollarını ayırlamaları taraftarıyım.Eğer hemen koparmak istemiyorsanız bi süre gözlemleyin, konuşun değişim yoksa bitirmek en doğrusu.
Çocuk kesinlikle düşünmüyorum bu şartlarda. Böyle gidebilir mi bu evlilik sanmıyorum, ki ayrılmak konusunda kendimde o gücü görüyorum, tek düşündüren elalem ne der kısmı, ailem üzülecek kısmı. Neler olabilir kestiremiyorum(
Boğaza yapışacak adam sinyalleri önceden vermiştir emin ol.
Böyle adamdan boşanmayıp bir de çocuk yapmak konu sahibinin suçu evet.
Ve bu evliliğin de buradaki şiddet vakalarında olduğu gibi boşanmayla bitmeyeceği kesin.
Hemcinslerimiz suçlu, hem de çok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?