Hamileyim ve evliliğim can çekişiyor

Turuncuelma141

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
57
8
13
Adana
2,5aylık hamile ve 1 yıllık evliyim. Evliliğim sorunlu ilerliyordu yani sürekli tartışmalarımız oluyordu ve şiddet de gördüm. Sonra pişman olduğunu söyledi ve etrafında gazına gelip ( çocuk mutluluk getirir, çocuk olunca ona odaklanırsınız vs.) çocuk yapmaya karar verdik. Gebe kaldığımdan sonrada tartışmalar bitmedi, her zaman yaptığımız gibi her hafta tartışmaya devam ettik. Ve bugün yine kavga ettik adam en son bana seni def ederim gidersin dedi ki ben hiç şekilde ne hakaret çıktı ağZımdan ne saygısız bişey. Def ederim deyince bende sözünün arkasında duracaksın o zaman etmezsen en adisin dedim. Yine üstüme yürüdü gırtlağıma yapıştı ve bütün bunlar iş yerinde gerçekleştiği için daha dazla rezil olmamak için elinden sıyrıldım dışarı çıktım. Bu evliliğin artık yürümeyeceğini düşünüyorum ama hamileyken buda çok zor bi karar. Bu kadar onurumu zedelediği için ve ilerde çocuğumun sağlıklı ve huzurlu bi ortamda büyümesi için bu evliliği bitirmek istiyorum. Fevri hareket edip yanlış yapmadan doğru karara ulaşmak için napmalıyım

etraf. cevre. herşeyimize o kadar müdahillerki.
onlar için evleniyoruz.. onlar için cocuk yapıyoruz.
sonra yaptıgımız şeyler dönüp bizim agsımıza sıcıyor. elelamin degil.
onlar sadece haha kiki gülüp egleniyolar. yada vah vah ah ah diyip izliyolar.

boşan yada boşanmayın diyemiyorum. ama böyle bi adamlada ömür gecmez.
görücü usulu? evlendiniz?

Allah yardımcın olsun. Gerçekten çok zor iş ortamında berabersiniz sanırım. Kimsenin lafına aldırış etmeyin elalem bunu der şunu der ne der diye. Sonuçta kendi hayatınız ve kendi mutluluğunuz önemli bebeğiniz için. O yüzden kendiniz için neyin doğru olduğunu düşünüyorsanız öyle davranın. Susmak, sessiz kalmakta çözüm değil. İnşallah bir an önce mutlu bir düzene kavuşursunuz

Reactions: mbz
sen şuan hamilesin sana daha çok saygı göstermesi lazım saygısızzz

hem hamilesin hem şiddet görmüşsün hemde insanlarn içinde ! hala neyi bekliyorsunki adamın seni öldürmesinimi böyle insanlarıda hiç anlamıyorum böyle bi adamdan birde çocuk yapmıssın

Çocuğunun annesine böyle mi yapar insan..yanlış adam yanlış zamanda yapılan bebek..boşansanda arada çocuğun olacağı için yakanı bırakmaz bizim tanıdık var eşi aldattı bunu boşandılar...arada 7 yaşında ilik nakli bekleyen çocuk var..adam pişkin mahkeme çocuğu anneye verdi ama ağustosta kaçırdı adam çocugu iki kez ilik nakli iptal oldu adam getirmiyo çocuğu...anlayacağın erkekler böyle boşanırsın evladını kaçırır falan falan...sende eşine söylesene böyle giderse bu cocuk ne olcak diye...

yazık o yavruya... size gelince zaten zor iflah olur eşiniz şiddet olan bir ortama çocuk ne alaka ya etraf çok biliyor zaten

Yaslariniz kac canim?

bir yildir hic bir degisme olmamis

etrafa kalirsa bak bebek dogsu iyi olursunuz derler.dahada ileri giderek ikinci bebekte dahada iii olursunuz derler

bide ortamda önemli degil adam icin is yerinde bile saldirgan

aslinda sen biliyosun bebegin ve kendin icin doru karari

nelerden tatışıyorsunuz ? yuva yıkmak çok kolay olmuyor hele hamileyken :/ . azcık yapıcı olmak lazım. mesela ben az daha anlayışlı sessiz olsam eşimle kavga etmeyiz gibi .ben çok kıskanıyorum ve sıkıyorum sanırım . gereksiz herşeye trip atıyorum ondan kavga ediyoruz . illaki onunda hataları ama ben kendimi düzeltmeye çalışcam . . sizdeki sorun ne bilemiyorum . ama sen kendini değiştirirsen dünyan değişir. birazcıkta öyle dene istersen kardeşim. baktın hiç oluru yok. öyle düşün boşanmayı. derim ben .

Allah yardımcın olsun öncelikle.. Şöyle ki boşanmış bir ailenin çocuğu olarak şunu diyebilirim ; kesinlikle bir çocuk kavga,şiddet dolu bir ortamda büyüyeceğine ayrı ayrı anne babasını bilsin çok daha iyi. Esasınsa evladınız için şiddet içeren bir evliliği bitirmeniz en hayırlısı. Zamanla kendinize saygınızı yitirmenize yol açar bu yaşananlar.
Dikkatinizi çekerim boşanmak babasız çocuk büyütmek değildir. Siz kendi yaşam sağlığınızı kurtarmak açısından boşanabilirsiniz ve evladınız sizi ayrı ayrı ebeveyn olarak sevebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…