- Konu Sahibi Turuncuelma141
2,5aylık hamile ve 1 yıllık evliyim. Evliliğim sorunlu ilerliyordu yani sürekli tartışmalarımız oluyordu ve şiddet de gördüm. Sonra pişman olduğunu söyledi ve etrafında gazına gelip ( çocuk mutluluk getirir, çocuk olunca ona odaklanırsınız vs.) çocuk yapmaya karar verdik. Gebe kaldığımdan sonrada tartışmalar bitmedi, her zaman yaptığımız gibi her hafta tartışmaya devam ettik. Ve bugün yine kavga ettik adam en son bana seni def ederim gidersin dedi ki ben hiç şekilde ne hakaret çıktı ağZımdan ne saygısız bişey. Def ederim deyince bende sözünün arkasında duracaksın o zaman etmezsen en adisin dedim. Yine üstüme yürüdü gırtlağıma yapıştı ve bütün bunlar iş yerinde gerçekleştiği için daha dazla rezil olmamak için elinden sıyrıldım dışarı çıktım. Bu evliliğin artık yürümeyeceğini düşünüyorum ama hamileyken buda çok zor bi karar. Bu kadar onurumu zedelediği için ve ilerde çocuğumun sağlıklı ve huzurlu bi ortamda büyümesi için bu evliliği bitirmek istiyorum. Fevri hareket edip yanlış yapmadan doğru karara ulaşmak için napmalıyım