- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Sana degilde ailene uzuldum evlenmeden cocuk yap bide gizli gizli evlen sonra neyle karsilasirim. Allah ailene sabir versin insallahMerhaba arkadaslar yasim 25 ve hamile oldgumu ogrendim. Iliskimiz kotu gidiyordu aslinda ama oldu. Ailesi beni istemiyor ve evlenmek zorundayim artik gebelik sonlardirmak inancima aykiri. Sevgilimde evlenelim demisti hamile kalmadan once gun icin basvuru yapmistik. Cok korkuyorum suan. Hic birseyimiz yok ve ailesi ne der benim ailem ne der bilmiyoruz. Tek bildgimiz bu cocugu cok istiyoruz pazartesi nikah yapicaz ve aileme soyliycem evlendim diye cok korkuyorum hamileligimde sonradan soyliycez. Bu surecte ne yapmam gerek nelerle karsilarim lutfen bana yardim edin.
Sakin ol genc. Sana bisey dememis arkdas. Alintiladigi hanfendiye demis.Sen neyden bahsediyorsun benim Allaha inanmam dahi sukur ki musluman oldgmu gosterir muslumana kafir diyen dinden cikar cnku Allahtam baska kimse kalbi bilemez acta kuran oku biraz benim imam nikahim var 1 yildir salak
Iki bekar insan zina yapiyorsa o zmn bu iki zina mevzusudur. Ne demek zina degildir ya? Hanfendi siz hangi dinin kafasini yasiyosunuz? Islami bilmediginiz neysede bari biliyorum diye afra tafra yapmayin be. Gulunc oluyosunuz.
Iki bekar insan zina yapiyorsa o zmn bu iki zina mevzusudur. Ne demek zina degildir ya? Hanfendi siz hangi dinin kafasini yasiyosunuz? Islami bilmediginiz neysede bari biliyorum diye afra tafra yapmayin be. Gulunc oluyosunuz.
sanane.
insanları yargılamak sana mı düştü?
inançsa inanç,
şu domuz yemekten ölümüne korkan ama kul hakkı yemekten hiç gocunmayan tipler gibi mi?
hırsızlık, yolsuzluk parasıyla hacca gidenler gibi mi?
ayrıca iki bekar insanın yaptığı zina olmaz. öğrenin öyle gelin.
islam ülkelerinin suç oranlarıyla batılı ülkeleri karşılaştır gerçeği görürsün. neden o ülkelerden batıya kaçmak istiyorlar bir düşün.
bir insanın inancını bilmeden yargılamamayı da öğrenirsin belki.
islamda imam nikahı yoktur.
Merhaba arkadaslar yasim 25 ve hamile oldgumu ogrendim. Iliskimiz kotu gidiyordu aslinda ama oldu. Ailesi beni istemiyor ve evlenmek zorundayim artik gebelik sonlardirmak inancima aykiri. Sevgilimde evlenelim demisti hamile kalmadan once gun icin basvuru yapmistik. Cok korkuyorum suan. Hic birseyimiz yok ve ailesi ne der benim ailem ne der bilmiyoruz. Tek bildgimiz bu cocugu cok istiyoruz pazartesi nikah yapicaz ve aileme soyliycem evlendim diye cok korkuyorum hamileligimde sonradan soyliycez. Bu surecte ne yapmam gerek nelerle karsilarim lutfen bana yardim edin.
hadisler dinin kaynağı değildir ve evet ben sadece ayetleri baz alırım zira o peygamberimizin hadisleri dediğiniz hadislerin çoğu uydurmadır hadis kitapları bile kendi içinde çelişirler çok yerde.
tek kaynak kuran demek özgürlüktür.
kuranda zina ile ilgili kesin hükümler yoktur. yaklaşmayın der sadece. o da kişiye kalmıştır.
ilahiyatı okurken sana sorsaydım keşke sen çok iyi biliyormuşsun :))
yazık ya..
Ne acelesi varda etiketkedin güzel güzel mesajlasiyor herkes
ayetlerde belirtilmeyen sinirlar hadislerde gecer : )/QUOTE]
allah eksik mi yollamış kuranı yani?
unuttuğu yerleri hadisler mi tamamlıyor?
Babam beni istemiyor annemi aldatiyor ve tek ben biliyorum napabilirdim. Uzerime 50bin borc acti odemiyor napabilirim bilmeden konusmayinSana degilde ailene uzuldum evlenmeden cocuk yap bide gizli gizli evlen sonra neyle karsilasirim. Allah ailene sabir versin insallah
Ne olursa olsun kendi ailenin onayini almaya calis ve almadan evlenme cunku yarin ne olucaginiz belli degl ve hayatiniz olmadi diyelim sirtini dayatacağın ailen olsun hakkinizda hayırlı olsun inşallahMerhaba arkadaslar yasim 25 ve hamile oldgumu ogrendim. Iliskimiz kotu gidiyordu aslinda ama oldu. Ailesi beni istememesine ragmen imam nikamizi yaptik ve resmi nikah icin beklemeyi ben istedim cnku ailesi beni istesin diye ve evlenmek zorundayim artik gebelik sonlardirmak inancima aykiri. Sevgilimde evlenelim demisti hamile kalmadan once gun icin basvuru yapmistik. Cok korkuyorum suan. Hic birseyimiz yok ve ailesi ne der benim ailem ne der bilmiyoruz. Tek bildgimiz bu cocugu cok istiyoruz pazartesi nikah yapicaz ve aileme soyliycem evlendim diye cok korkuyorum hamileligimde sonradan soyliycez. Bu surecte ne yapmam gerek nelerle karsilarim lutfen bana yardim edin. Bu arada bana dinsz diyenler kula kulum soracagi seyleri sorun Allahin degil. Ben Allahima sukur ki muslumanim. Kimseye kalmadi sorhulamak zaten muslumana dinsiz diyen dinden cikar acin okuyun kurani ayette yaziyor ve kesin sekilde yasaklanmis bu
yazmayın şöyle şeyler yahu
sonra kendimi tutmayıp bdv ye siyaset karıştırıyorum
Peki bişey sorsam
Namazı nasıl kılıyorsunuz yani Kuranda kaç rekat kaç vakit yazıyor mu?
Ne acelesi varda etiketkedin güzel güzel mesajlasiyor herkes
Hangi ilahiyatı okudun ve bu bilgiyi nerden aldın lisansüstü olarak ilahiyat eğitimin içinde olan biri olarak soruyorum..ilahiyatı okurken sana sorsaydım keşke sen çok iyi biliyormuşsun :))
yazık ya..