Hamileyim ve Evli Degiliz

Sana degilde ailene uzuldum evlenmeden cocuk yap bide gizli gizli evlen sonra neyle karsilasirim. Allah ailene sabir versin insallah

S
Sen neyden bahsediyorsun benim Allaha inanmam dahi sukur ki musluman oldgmu gosterir muslumana kafir diyen dinden cikar cnku Allahtam baska kimse kalbi bilemez acta kuran oku biraz benim imam nikahim var 1 yildir salak
Sakin ol genc. Sana bisey dememis arkdas. Alintiladigi hanfendiye demis.
Hemen salak felan. Olmuyor boyle. Kendine gel.

Iki bekar insan zina yapiyorsa o zmn bu iki zina mevzusudur. Ne demek zina degildir ya? Hanfendi siz hangi dinin kafasini yasiyosunuz? Islami bilmediginiz neysede bari biliyorum diye afra tafra yapmayin be. Gulunc oluyosunuz.

ilahiyatı okurken sana sorsaydım keşke sen çok iyi biliyormuşsun :))
yazık ya..

Iki bekar insan zina yapiyorsa o zmn bu iki zina mevzusudur. Ne demek zina degildir ya? Hanfendi siz hangi dinin kafasini yasiyosunuz? Islami bilmediginiz neysede bari biliyorum diye afra tafra yapmayin be. Gulunc oluyosunuz.

yazmayın şöyle şeyler yahu
sonra kendimi tutmayıp bdv ye siyaset karıştırıyorum

Aynen katılıyorummmm

Kapanmayan kadınlar kimine göre islamı yaşamıyor ve dinsiz? Kişi inancını dilediğince yaşar, yaşayacakları onu bağlar. Tüm inanç gereklerini yerine getiren de getirmeyen de kendinden sorumlu. Bunu yaptın inancın gereği ama bunu da yapmalıydın diye kişileri yargılamayın. Ben müslümanım ama namaz kılmam, oruç tutmam. Senin inancın nasıl demek kimseye düşmez. Ben hesabı Allah'a veririm kula değil.

Ya dün konu actiniz yanlis hatirlamiyorsam isim tanidik geldi.nikah günü aldıktan sonra sizi dövmüştü ayrılmıştınız ne kadar hizli yasiyorsunuz2

O değilde ben sizin inancinizi cok merak ettim. Krem peynire filan tapiyorsunuz galiba. Bebek aldirmak inancinza aykiri, ama evlenmeden cinsel ilişki ve hamile kalmak inanca aykırı değil. Arkadaş bari İslam dinini alet etmeyin bu ise ya. Etrafiniza dindarlik taslamayin.

Peki bişey sorsam
Namazı nasıl kılıyorsunuz yani Kuranda kaç rekat kaç vakit yazıyor mu?

Ne olursa olsun kendi ailenin onayini almaya calis ve almadan evlenme cunku yarin ne olucaginiz belli degl ve hayatiniz olmadi diyelim sirtini dayatacağın ailen olsun hakkinizda hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…