- 30 Ocak 2013
- 29.329
- 43.868
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen neyden bahsediyorsun benim Allaha inanmam dahi sukur ki musluman oldgmu gosterir muslumana kafir diyen dinden cikar cnku Allahtam baska kimse kalbi bilemez acta kuran oku biraz benim imam nikahim var 1 yildir salak
gebelik sonlandırmak inancına aykırı ama evlenmeden sevişmek, hamile kalmak inancına uyuyor?
hangi inanç o merak ettim?
Evlenince askıya almasın sakın takipçisi olunEvet olacak doktorla konustk bgn terapilere gidecek
İslamı yeterince bilmeyen bazi kisiler costurmus gidiyor, konu iyice sapmis. Artik olan olmus, bir sey degismeyecegi icin niye neden diye bizim sorgulamamiz cok sacma olur. Kinamakta benim haddime degil, ki insan kinadigini yasamadan asla olmez buna cok eminim. Bence ailenizin karsisina cikip sakin ve guzel bir sekilde anlatip istisare edin. Ayrica nisanlin lutfen tedavi olsun. Lutfen ikna et ustunde dur mutlaka gitsin bir uzmana..Yoksa cok mutsuz olacaksiniz. İnsallah bir mucize olur da cok mutlu olursunuz insaallah her sey yoluna girer. Cunku bir bebek soz konusu artık, o masum bebek bari guzel bir sekilde buyusun..
herkes islamı çok iyi bildiği, başkasını cehaletle suçladığı için islam ülkeleri sürünüyor bugün değil mi?
Aslinda oyle degil doktrla konustk bugun terapi uyhulayacak ilk defa olmustu zaten bu ama bir daha olmasn doye kusurunu telfi edecek
Siz sadece dinde ayetlerimi baz alıyorsunuz? Nisa suresini okuyun iki bekarin yaptığı zina olmaz mı arastirin,ben arastiriyorum merak etmeyin lakin peygamber efendimizin hadislerinide araştırın ayetlerde belirtilmeyen sinirlar hadislerde gecer : ) din size kalmışsa vah halimize uydurun uydurun ama ayette yok diyin hangi ayet hangi hadis iki bekarin yaptığı zina olmaz buyuruyor açıkla susayim,önünde egileyimikinci bakışın haram olduğu hangi ayette yazıyor?
ayetleri konu almıyorsanız boşuna konuşmayın. asıl sizin bahsinizden cahiller etkilenir. bunca yıl ülkeyi hurafelerle bu hale getirenlerin yeterince vebali var bana kalmaz o iş.
asıl sen bilmiyorsan sus otur. hangi ayette var imam nikahı?
Sizinle muhattap olduğumu sanmiyorum. Hayirli geceler.
sanane.
insanları yargılamak sana mı düştü?
inançsa inanç,
şu domuz yemekten ölümüne korkan ama kul hakkı yemekten hiç gocunmayan tipler gibi mi?
hırsızlık, yolsuzluk parasıyla hacca gidenler gibi mi?
ayrıca iki bekar insanın yaptığı zina olmaz. öğrenin öyle gelin.
Cok tesekkeur ederm gercekten. Cnki aklim cok karisik. Ailesi beni istemiyordu sirf ogullari istiyor diye kabullendiler imam nikahi yapildi sozumuzde de aslinda resmi nikahta yapacaktik ama ben beklemek istedim 1 yildr istesinler diye bekledim. Olmadi. Ve bu bebegi cok istyrm aile olmak istyrm Allah yardim eder diye dusunuyorum. Zaten Allahtan badka kimseye sorgulamak had degildir. Sadece yardim istedim konu dine geldi gunahlarimi aldilar sukurler olsunİslamı yeterince bilmeyen bazi kisiler costurmus gidiyor, konu iyice sapmis. Artik olan olmus, bir sey degismeyecegi icin niye neden diye bizim sorgulamamiz cok sacma olur. Kinamakta benim haddime degil, ki insan kinadigini yasamadan asla olmez buna cok eminim. Bence ailenizin karsisina cikip sakin ve guzel bir sekilde anlatip istisare edin. Ayrica nisanlin lutfen tedavi olsun. Lutfen ikna et ustunde dur mutlaka gitsin bir uzmana..Yoksa cok mutsuz olacaksiniz. İnsallah bir mucize olur da cok mutlu olursunuz insaallah her sey yoluna girer. Cunku bir bebek soz konusu artık, o masum bebek bari guzel bir sekilde buyusun..
ayrıca iki bekar insanın yaptığı zina olmaz. öğrenin öyle gelin.
cesaretin yoksa arkadan laf atmayacaksın o zaman.
Ban geliyorum demezSen neyden bahsediyorsun benim Allaha inanmam dahi sukur ki musluman oldgmu gosterir muslumana kafir diyen dinden cikar cnku Allahtam baska kimse kalbi bilemez acta kuran oku biraz benim imam nikahim var 1 yildir salak
Siz sadece dinde ayetlerimi baz alıyorsunuz? Nisa suresini okuyun iki bekarin yaptığı zina olmaz mı arastirin,ben arastiriyorum merak etmeyin lakin peygamber efendimizin hadislerinide araştırın ayetlerde belirtilmeyen sinirlar hadislerde gecer : ) din size kalmışsa vah halimize uydurun uydurun ama ayette yok diyin hangi ayet hangi hadis iki bekarin yaptığı zina olmaz buyuruyor açıkla susayim,önünde egileyim