Hamileyim ve Evli Degiliz

Yapin nikahi bakalim da inancina aykiri olan sey bebek aldirmak ama hamile kalmak degilmi kimsenin sorgulamaya hakki yok ama sen oyle bisey diyosunki sorulmamasi anormal bi durum nasil bi çelişkidesiniz Allah kurtarsin ne demeli..

herkes islamı çok iyi bildiği, başkasını cehaletle suçladığı için islam ülkeleri sürünüyor bugün değil mi?

Siz sadece dinde ayetlerimi baz alıyorsunuz? Nisa suresini okuyun iki bekarin yaptığı zina olmaz mı arastirin,ben arastiriyorum merak etmeyin lakin peygamber efendimizin hadislerinide araştırın ayetlerde belirtilmeyen sinirlar hadislerde gecer : ) din size kalmışsa vah halimize uydurun uydurun ama ayette yok diyin hangi ayet hangi hadis iki bekarin yaptığı zina olmaz buyuruyor açıkla susayim,önünde egileyim

imam nikahımız var evliyiz diyosun çocuk da yapıyosun o hale bu başlık ne?
ailene kocam o benim der geçersin.bir de daha öğlen birileri uyardı hamile olabilir misin diye
dayak atan sevgilinle barışmak için bahanen olmuş ne güzel.
doktora gitmişsin ne kadarlık hamilesin

Iki bekar insan zina yapiyorsa o zmn bu iki zina mevzusudur. Ne demek zina degildir ya? Hanfendi siz hangi dinin kafasini yasiyosunuz? Islami bilmediginiz neysede bari biliyorum diye afra tafra yapmayin be. Gulunc oluyosunuz.

Cok tesekkeur ederm gercekten. Cnki aklim cok karisik. Ailesi beni istemiyordu sirf ogullari istiyor diye kabullendiler imam nikahi yapildi sozumuzde de aslinda resmi nikahta yapacaktik ama ben beklemek istedim 1 yildr istesinler diye bekledim. Olmadi. Ve bu bebegi cok istyrm aile olmak istyrm Allah yardim eder diye dusunuyorum. Zaten Allahtan badka kimseye sorgulamak had degildir. Sadece yardim istedim konu dine geldi gunahlarimi aldilar sukurler olsun

hadisler dinin kaynağı değildir ve evet ben sadece ayetleri baz alırım zira o peygamberimizin hadisleri dediğiniz hadislerin çoğu uydurmadır hadis kitapları bile kendi içinde çelişirler çok yerde.
tek kaynak kuran demek özgürlüktür.
kuranda zina ile ilgili kesin hükümler yoktur. yaklaşmayın der sadece. o da kişiye kalmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…