Hamileyim ve Evli Degiliz

Konu nerden nereye gelmiş ya.. O ne güzel dinmiş öyle canım nasıl isterse yaşayabiliyorum. Bunlar da yeni çıktı...
Konuya gelince aldır diyemem ama ben aldırmayı düşünürdüm sanırım...

Bu yorumunuzla sadece hadislere inanmamakla kalmiyor kuranın metnini de tahrif ediyorsunuz. Ayetin devamı çünkü o hayasizliktir ve çok kötü bir yoldur diye devam eder.

Yaklaşma demek yapmayın aklınızdan bile geçirmeyin demektir. Allah aşkına ilahiyatı nerde okudunuz merak ediyorum. Kendi kendinizi çelişkiye düşürüyorsunuz şu an.

Yok artık yaaa... Ban yemekten hiç çekinmeden şunu dicem bu sitedeki insanlar dünyanın en vicdansız insanları galiba. Siz nasıl vicdan yoksunuymussunuz yaa. Burda hamile kalan ve çocuğunu aldırmak istemeyen bir kadın var hemen işin yok yattin yok yatmadin kısmı. Ulan. Kürtaj ile cinsellik aynı şey mi. Neyle neyi kiyaslamis millet.

Neyse. Dostum bence nisanlinla iyi bir anne baba olacağına inaniyor musun? Onun değişeceğine sana bir daha şiddet uygulamayacagina inaniyor musun? Boşanma durumu olursa kendi kendine yetebilecek misin? Çok zor bir durumdasin gerçekten allah yardimcin olsun ama 25 yaş o kadar genç değil ve çocuğu çok istiyorum demissin. İnşallah iyi bir anne baba olursunuz. Çocuğu istiyorsanız aranızdaki sorunları hallederek iyi anne baba olmaya calismalisiniz. Gerçekten isteyip istememen bence önemli. Eğer istiyorsan ailenin tepkisi geçer gider. En fazla 1 yıl sürer. Çocuk ise omurluk. Umarım çok çok mutlu olursun tüm kalbimle bunu diliyorum.

Aynı senin gibi biri konu açtı bugün. Söylediğine göre evde rehin, bebeği aldıramamış. Köle hayatı sürüyor.ailesinin de haberi yok.
Buraya yazacak kadar değil demekki. Buraya yazana kadar birisini arasında kurtarsinlar onu gerçekten rehinse. Hiç inanmadim o arkadaşa. Konu sahibinede Allah yanınızda olsun. Çok zor dönemler yasacak şimdiden kolay gelsin.

Gizli saklı flört yasaktır. Bu da aklını çalıştarana gayet mantıklıdır.

Ya sabır! Bak şimdi babam,bana bak kızım bu ates yaklaşma diyor demi bende bahsedilmiş olan aklımı kullanıp yaklasmam normali budur değil mi yaklaşmadan kasket bu yani demi,yaklaşma,yakınına dahi gitme,ondan uzak dur sen ne anliyon yaklasmadan,ben yaklaşma diyorum ama sen nasıl istersen mı çıkarıyorsun bu ayetten anlamıyorum valla billa anlamıyorum yazamayacamda ne yaparsan yap of be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…