Hamileyim ve Evli Degiliz

Bety1092

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
94
17
Merhaba arkadaslar yasim 25 ve hamile oldgumu ogrendim. Iliskimiz kotu gidiyordu aslinda ama oldu. Ailesi beni istememesine ragmen imam nikamizi yaptik ve resmi nikah icin beklemeyi ben istedim cnku ailesi beni istesin diye ve evlenmek zorundayim artik gebelik sonlardirmak inancima aykiri. Sevgilimde evlenelim demisti hamile kalmadan once gun icin basvuru yapmistik. Cok korkuyorum suan. Hic birseyimiz yok ve ailesi ne der benim ailem ne der bilmiyoruz. Tek bildgimiz bu cocugu cok istiyoruz pazartesi nikah yapicaz ve aileme soyliycem evlendim diye cok korkuyorum hamileligimde sonradan soyliycez. Bu surecte ne yapmam gerek nelerle karsilarim lutfen bana yardim edin. Bu arada bana dinsz diyenler kula kulum soracagi seyleri sorun Allahin degil. Ben Allahima sukur ki muslumanim. Kimseye kalmadi sorhulamak zaten muslumana dinsiz diyen dinden cikar acin okuyun kurani ayette yaziyor ve kesin sekilde yasaklanmis bu

Son düzenleme:
Hayırlı olsun ne diyelim şimdi?? Çocuğu yapmasını biliyorsunuz çaresine de bakacaksınız bir zahmet. Yalnız korunma diye birşey var hatırlatayım istedim.. Öğrenmezseniz böyle 3-5 çoğalmaya devam edersiniz.

gebelik sonlandırmak inancına aykırı ama evlenmeden sevişmek, hamile kalmak inancına uyuyor?
hangi inanç o merak ettim?

Aileniz neden apar topar evlendiniz diye sorarsa? Zaten herkes bebekten şüphelenecektir. Baştan söyleyin gitsin bence. Sonuçta evleniyorsunuz ve sizin çocuğunuz. Muhtemelen aferin size demeyecekler. Aileniz nasıl insanlar bilmiyorum ama ben kızıma böyle bir şey olsa kızardım herhalde. Evlilik öncesi yaşadığı ilişkiden çok, çok da iyi gitmeyen bir ilişkiden çocuk sahibi olup kendini evlenmeye mecbur hissetmesine.

Hayırlısı olsun. Herşeyi göğüsleyebilecek gücünüz olsun inşallah..

ailene evlendim dersen kalplerine iner herhalde. kararlı şekilde konuş. gerekirse çağır sevgilini birlikte konuşun ikna etmeye çalışın.

gebelik sonlandırmak inancına aykırı ama evlenmeden sevişmek, hamile kalmak inancına uyuyor?
hangi inanç o merak ettim?

Çocuk aldırmak inanciniza ayrı amenna peki zina inancınızın neresinde?

sanane.
insanları yargılamak sana mı düştü?
inançsa inanç,
şu domuz yemekten ölümüne korkan ama kul hakkı yemekten hiç gocunmayan tipler gibi mi?
hırsızlık, yolsuzluk parasıyla hacca gidenler gibi mi?
ayrıca iki bekar insanın yaptığı zina olmaz. öğrenin öyle gelin.

Hepsinin tüm müslümanların böyle yasadigina şahit misiniz?

Uzuluyorum bu tarz konular okuyunca.
Bekaret iki bacak arasinda degil evet ama bunu yaparken keske ilerisini de dusunseydiniz. Yani korunsaydiniz.
Birde iki dklik zevk icin ailelere bu uzuntuyu yasatmaya hakkimiz yok diye dusunuyorum

barştınız demek bugün konumuzu okudum sosyal medya hesabından dolayı şiddet uygulamıştı ayrılmıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…