gebelik sonlandırmak inancına aykırı ama evlenmeden sevişmek, hamile kalmak inancına uyuyor?Merhaba arkadaslar yasim 25 ve hamile oldgumu ogrendim. Iliskimiz kotu gidiyordu aslinda ama oldu. Ailesi beni istemiyor ve evlenmek zorundayim artik gebelik sonlardirmak inancima aykiri. Sevgilimde evlenelim demisti hamile kalmadan once gun icin basvuru yapmistik. Cok korkuyorum suan. Hic birseyimiz yok ve ailesi ne der benim ailem ne der bilmiyoruz. Tek bildgimiz bu cocugu cok istiyoruz pazartesi nikah yapicaz ve aileme soyliycem evlendim diye cok korkuyorum hamileligimde sonradan soyliycez. Bu surecte ne yapmam gerek nelerle karsilarim lutfen bana yardim edin.
Aaaa hangi konu o merak ettim dur bi bakayımAynı senin gibi biri konu açtı bugün. Söylediğine göre evde rehin, bebeği aldıramamış. Köle hayatı sürüyor.ailesinin de haberi yok.
gebelik sonlandırmak inancına aykırı ama evlenmeden sevişmek, hamile kalmak inancına uyuyor?
hangi inanç o merak ettim?
Çocuk aldırmak inanciniza ayrı amenna peki zina inancınızın neresinde?
Hepsinin tüm müslümanların böyle yasadigina şahit misiniz?sanane.
insanları yargılamak sana mı düştü?
inançsa inanç,
şu domuz yemekten ölümüne korkan ama kul hakkı yemekten hiç gocunmayan tipler gibi mi?
hırsızlık, yolsuzluk parasıyla hacca gidenler gibi mi?
Hepsinin tüm müslümanların böyle yasadigina şahit misiniz?
gebelik sonlandırmak inancına aykırı ama evlenmeden sevişmek, hamile kalmak inancına uyuyor?
hangi inanç o merak ettim?
Bilmiyrm bugn test yaptk iki tane ogle ogrendimNe olursa olsun once ailenin onayini al ikna et onlari canim ne kadarlik hamilesin
barştınız demek bugün konumuzu okudum sosyal medya hesabından dolayı şiddet uygulamıştı ayrılmıştınızMerhaba arkadaslar yasim 25 ve hamile oldgumu ogrendim. Iliskimiz kotu gidiyordu aslinda ama oldu. Ailesi beni istemiyor ve evlenmek zorundayim artik gebelik sonlardirmak inancima aykiri. Sevgilimde evlenelim demisti hamile kalmadan once gun icin basvuru yapmistik. Cok korkuyorum suan. Hic birseyimiz yok ve ailesi ne der benim ailem ne der bilmiyoruz. Tek bildgimiz bu cocugu cok istiyoruz pazartesi nikah yapicaz ve aileme soyliycem evlendim diye cok korkuyorum hamileligimde sonradan soyliycez. Bu surecte ne yapmam gerek nelerle karsilarim lutfen bana yardim edin.