Hamileyim ve Evli Degiliz

Daha dün siz nişanlınızdan dayak yediğiniz için konu açmamışmıydınız.Hamilesiniz çocugu aldırmak günah tamam da bile bile çocugu da şiddet yanlısı babayla büyütmek ne kadar günah acaba.

Konu sahibinden bahsetmiyorum,domuz etinden sakinan kul hakkı yiyen hırsızlık yolsuzlukla hacca gidenler (sizin deyiminizle) bu genellemedeki müslümanlardan bahsediyorum?

islam ülkelerinin suç oranlarıyla batılı ülkeleri karşılaştır gerçeği görürsün. neden o ülkelerden batıya kaçmak istiyorlar bir düşün.
bir insanın inancını bilmeden yargılamamayı da öğrenirsin belki.

Zaten babamin beni evde istememesi yuzunden evlenme karari almistk. Aslnda dun ayrildk bana vurdu diye. Bgn hamike oldgmu ogrendim ve hemen evlenmemiz gerek dedi. Ozurdiledi ama ben emin deglm allak pullahim

Evlenip ailenizin karsisina ciktiginizda bebeginiz gayri mesru olmamis olacak? Acik yureklilikle gidip anlatin. Evlenmek istediginizi soyleyin hizli bir sekilde. Yaninizda olmalarini soyleyin. Hata olarak goruyorsaniz hataydi diyin. Rizalariyla evlenin.

Bu söylediğiniz dinde olmayan sonradan dine uyarlanan bid-attir,bekar insanın yaptığı nasıl zina olmaz ikinci bakış daahi haramken,inanciniz yoksa eğer uydurma şeyler yazmayın cahil olur,kanar vebaliniz altından kalkamazsiniz.

Yani ilginçtir. Diğer konuda nişanlı diyorsunuz burda sevgilim diyorsunuz. Ha evet nişanlıya sevgilim de denir. Sizde bunu diyorsunuz. İmam nilahı varken neden nişanlım diyorsunuz? Ha evet düğününüz yapılmadı daha ondan dolayı. Tüm sorularımı cevapladım.

ailene evlendim dersen kalplerine iner herhalde. kararlı şekilde konuş. gerekirse çağır sevgilini birlikte konuşun ikna etmeye çalışın.
Babam zaten beni evde istemiyordu en cok o sevinir bu duruma . Onun icin varsa yoksa kardesleri. Uzerime borc acti kurtuldm diye sukreder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…